- 15 Nisan 2021
- 2.897
- 1.391
- 83
Evet canım ilk değerim 23 dü şimdi 57 olmuş çok şükür doktor artış güzel dedi inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler hepimizinki@cinbilek @Kediperverkaneviceci @gizemssah @Elif_ylmz11 icimizdenikimiz 4 44Malatya44
Kızlar nasılsınız test günleriniz geldi mi? Nasıl geçiyor?
Ekin88 @glrklss @CherryCherryLady @mucize5777 @melikexx34melikex @ramses09
Canlarım sizin ilk testleriniz pozitifti, var mı kese görmeye giden, nasıl gidiyor takip ediyor musunuz ilerlemeleri?
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sizinle
Çok sevindiiiiimEvet canım ilk değerim 23 dü şimdi 57 olmuş çok şükür doktor artış güzel dedi inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler hepimizinki
Amiiinn. İnşallah inşallahÇok sevindiiiiimallahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hoşgeldinnnmerhabalar öncelikle pozitif olan arkadaslarımı tebrik ederimbenim de transferim 29 haziranda oldu. 5aa tek embiryo transferi yapıldı.
simdi beklemedeyim. Normal test günüm 11 temmuz ama 10 temmuzda test vereceğim. Umarım olumlu sonuclar alırız. halsizlik falan var da bunları belirti değil de ilaç yan etkisi olarak düşünüyorum. şuan isteyim mesela ve uykum var
Bugün 8. günüm ve aşırı yorgunluk var. Normalde ilaçlardan olsa baştan beri olmaz mıydı ki? çok da iyi uyudum. Beta hcg verdikten sonra pozitif çıkarsa belirtim bu derim artıkmerhabalar öncelikle pozitif olan arkadaslarımı tebrik ederimbenim de transferim 29 haziranda oldu. 5aa tek embiryo transferi yapıldı.
simdi beklemedeyim. Normal test günüm 11 temmuz ama 10 temmuzda test vereceğim. Umarım olumlu sonuclar alırız. halsizlik falan var da bunları belirti değil de ilaç yan etkisi olarak düşünüyorum. şuan isteyim mesela ve uykum var
Ben söyledim hep gebelik belirtisi de olabilir dedi doktorum hemşireler vsBugün 8. günüm ve aşırı yorgunluk var. Normalde ilaçlardan olsa baştan beri olmaz mıydı ki? çok da iyi uyudum. Beta hcg verdikten sonra pozitif çıkarsa belirtim bu derim artık
Canım merhaba bu benim ikinci denemem. ilkinde böyle şeyler yoktu. Bu sefer dünden beri bi halsizlik var. umarım pozitif sonuc habercisidir. Çünkü artık cok yoruldumBen söyledim hep gebelik belirtisi de olabilir dedi doktorum hemşireler vsbi de 4 gündür falan mide bulantım var benim mesela, sürekli ağlıyorum ek olarak
Ederim tabi kiCanım merhaba bu benim ikinci denemem. ilkinde böyle şeyler yoktu. Bu sefer dünden beri bi halsizlik var. umarım pozitif sonuc habercisidir. Çünkü artık cok yoruldumilkinde 2 tane embiryo çıkmıştı ve tutmadı. Haziran başı tekrar başladım. 4 tane 5. gün çıktı 1 tanesi yerleştirildi. Bana da dua et olur mu :)
Merhabalar canım ben daha test vermedim cuma test verecem inşallah guzel sonuçlar alırım buraya yazmak nasip olur@cinbilek @Kediperverkaneviceci @gizemssah @Elif_ylmz11 icimizdenikimiz 4 44Malatya44
Canlarım sizin ilk testleriniz pozitifti, var mı kese görmeye giden, nasıl gidiyor takip ediyor musunuz ilerlemeleri?
14. Günüm bugun kan verdim tekrar haftaya kese için gel dedi..@cinbilek @Kediperverkaneviceci @gizemssah @Elif_ylmz11 icimizdenikimiz 4 44Malatya44
Bende cuma gidcem senin kaçcin gün emriyosuduCuma günü gideceğim ben
Bende çok halsizlik yaşadım hala arada oluyor pozitif sonucunu aldımCanım merhaba bu benim ikinci denemem. ilkinde böyle şeyler yoktu. Bu sefer dünden beri bi halsizlik var. umarım pozitif sonuc habercisidir. Çünkü artık cok yoruldumilkinde 2 tane embiryo çıkmıştı ve tutmadı. Haziran başı tekrar başladım. 4 tane 5. gün çıktı 1 tanesi yerleştirildi. Bana da dua et olur mu :)
Insallah benimki de o yuzdendirBende çok halsizlik yaşadım hala arada oluyor pozitif sonucunu aldım
Güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar canım ben daha test vermedim cuma test verecem inşallah guzel sonuçlar alırım buraya yazmak nasip olur
Canını sıkma bak doktorun olumlu konuşmuş14. Günüm bugun kan verdim tekrar haftaya kese için gel dedi..
Kanamam ara ara devam ediyor ona takılıyorum biraz.. Yerleşme kanaması sorun yapma dedi..
heyecanla bekliyorum
İnşallah canım Allah'ın izniyleGüzel haberlerini bekliyoruz
Canını sıkma bak doktorun olumlu konuşmuşkaç çıktı bugünkü sonucun
1,715 çıktıGüzel haberlerini bekliyoruz
Canını sıkma bak doktorun olumlu konuşmuşkaç çıktı bugünkü sonucun
Çoook güzel sonucun maşallah1,715 çıktı
Çooookk amin kanama oldukça endişe ediyorum ama ben kendimi rabbime emanet ettimÇoook güzel sonucun maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum hepimiz için, gönlünü ferah tut, bebeğin seninle kalacak inanıyorum
günaydınnn benim doktor randevum 11'inde. Bekliyorum heyecanla, sizde de her şey yolunda umarım <3@cinbilek @Kediperverkaneviceci @gizemssah @Elif_ylmz11 icimizdenikimiz 4 44Malatya44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?