24 saat çalışmak 24 saat dinlenmek

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
arkadaşlar is buldum huzurevinde is zor maas 1500 tek sıkıntı 24 saat çalışıp 24 saat dinleniyorsun sizce gireyim mi yarina kadar vaktim var 24 24 hakkinda ne dusunuyorsunuz 1 yilda sözleşme

Maaşı biraz daha tatmin edici olsaydı kabul edilebilirdi belki ama ,çektiğin yorgunluğun hakkını alamayacaksin birde ne işi yapacaksınız oda önemli aktif mi geçiyor 24 saat

valla deneme yaptik is zor hastalarla ama sıkıntı yok sadece cok yorucu zamanla maas artar diyorlarda bilemedim calis mi diyorsunuz ?

evet ama beni dusunduren 24 saat aktif olmak bu konu beni kararsiz birakiyor

Tatminkar bir maaş olsaydı eğer kabul et derdim en azından maaşım iyi derdin ama maaş düşük ,24 saat nöbet usulü çalışacaksın ve normal bir işçiden daha fazla çalışmış olacaksın ve 24 saati aktif geçireceksin iş zor diyorsun yani karar senin tabi ki ama ben kabul etmezdim kendi adıma

Dengen epey bozulur soyliyim
Yillar once yurt disinda calistim
2 gun sabah 7 aksam 23.00
2 gun izin seklindeydi...o halde bile altust olmustum....cok ihtiyac degilse yapma derim

Çalışma saatine göre maaşınız tatmin edici değil.
Fiziksel yıpranma kadar psikolojiniz de yıpranabilir.
Bunuda göz önünde bulundurun derim.

Sağlıkçılar devlet hastanelerinde de öyle çalışıyor genelde

Bir yakınımız çalışıyor mesela ama o gece dinleniyor onun alanında gece iş çıkmıyormuş

Akşam dahi çekilip kitap vs okuyormuş ama hiç uyumayanlar da var

İşe göre değişir ama sağlam bünye gerekir

arkadaşlar is buldum huzurevinde is zor maas 1500 tek sıkıntı 24 saat çalışıp 24 saat dinleniyorsun sizce gireyim mi yarina kadar vaktim var 24 24 hakkinda ne dusunuyorsunuz 1 yilda sözleşme

Çok sağlıksız. Çok yıpranırsınız. Siz dinlenirken biri çalışacak kesin. O yüzden illa çalışacaksanız, deyin ki 24+24 olmaz, çok sağlıksız, diğer kişiyle anlaşalım 12+12 olsun. Ayrıca günde 12 saat yorucu bir işte çalışmaya o maaş çok az. Ama daha da önemlisi sağlık. Bu işin koşulları çok sağlıksız.

Yani calismaktan baska birsey olmayacak hayatinizda bir yemek birde uyku. Ben yaz tatilinde sabah 9 aksam 11 bir iste calismistim bir keresinde yatagin yolunu zor buluyordum en sonunda isten aglayarak cikmistim dayanamiyorum diye.

İyi düşün,çok yıpranırsın...
Tabi ki vicdani yönü var birde bunun ve eve geldiginde zihninden silemezsin,sinirlerin saglam olmalı...
Maaşı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…