- 29 Ocak 2024
- 1.117
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Kız seni ayagimin altına almiyim bak cimcimeLütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum aşktan beklentim yok eskisi gibi artık önce kariyerim diyen biriyim özüme dönmeye başladım artık o yapmacık sosyal medya aşklarına bile istemiyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti
Niye ne oldu kiKız seni ayagimin altına almiyim bak cimcime
Kız seni ayagimin altına almiyim bak cimcime
Ayy yanlışlıkla yorumu eksik gönderdim pardon her yaşta herşey mümkün yeter ki azimli ol ama hırsının kölesi de olma hayatın tadını çıkarO yaşta insanlar üniversite okuyor acelen ne 23 en umutlu mutlu deli dolu olacağın yaşlar belki haklısın artık ülkenin durumu en çok gençleri strese sokuyor ama
Yaşın çoook erken ve bence statü artk eskisi kadar önemli değil para ve ünü olan daha değerli oldu günümüzdeLütfen yargılamayın her insan gibi benimde keşkelerim var hayata geç kaldığımı düşünüyorum 23 ün bitmesine aylar var evet suanda da elimde bazı seçenekler var para kazanma anlamında kariyer anlamında ama hayatım bitmiş yaşlanmışım bu saatten sonra çaba göstersem de ne farkeder diye düşünüyorum önceden kendimi duzeltememişim bu saatten sonra duzeltsem ne farkeder geçti gitti diyorum zamanımı vaktimi kendime yöneltmek istiyorum ama dediğim gibi geç kaldığımı düşünüyorum artık ne yaparsam yapayım elimde bir koca sıfır var bu durumda olmamın bir çok sebebi var kendi hatalarımda çok var gel gelelim derste aldım zaten çoktandır bu kafadaydm ama bu sefer erteleyip durdum her şeyimi her gün çalışmak istiyorum durmamak bunca zaman boşuna yaşadım bunca zaman dediğim 19 yaşından bu yaşıma kadar çok kötü bomboş geçti ve şunu da anladım ki eğer yüksekteyseniz herkes yanında eğer bir unvanınız paranız yoksa herkes sizi küçük görüyor ezik görüyor diller konuşmuyor ama insan anlıyor size fayda sağlamazlar ama sizi sürekli arkanızdan eleştirir veyahut küçük pasif görürler
Hsjddj ay sinir geldi yani tam da üni sınavına basvuruyodum 37 yaşımda, bu postu gördümHislerime tercüman olduğunuz için teşekkür ederim
Hsjddj ay sinir geldi yani tam da üni sınavına basvuruyodum 37 yaşımda, bu postu gördüm
Ay ne bileyim ya ben de aksine gençken çok gamsizdim. Bu arada 34 yaş üstü kadınlar için, eğer ilk lisans eğitiminiz olacaksa, ek kontenjanlar var. Ben ikinci üni düşündüğüm için bana faydası yok ama ilgilenebilirsiniz durumunuza uygunsa.Ben de düşünüyorum.
Ama bugünlerde stresten dişlerimi sıkarken buluyorum kendimi.
O kadar yoğun ve gerginim. O yüzden seneye mi bıraksam diyordum (bakın vazgeçtim demiyorm, erteliyorum diyorum).
Ve dediğiniz gibi sonra bu konuyu gördüm.
Ama düşününce dünyanın tüm yükünü üstünde taşıyormuş gibi hissetmek de gençlikten sanki.
İnsan ancak olgunlaşınca "ne saçma şeylere takılıp kalmışım" diyebiliyor.
Ay ne bileyim ya ben de aksine gençken çok gamsizdim. Bu arada 34 yaş üstü kadınlar için, eğer ilk lisans eğitiminiz olacaksa, ek kontenjanlar var. Ben ikinci üni düşündüğüm için bana faydası yok ama ilgilenebilirsiniz durumunuza uygunsa.
HAYIR GENCİZ VE ÇITIRIZBilemiyorum, ben hiçbir zaman öyle gamsız olamadım.
Belki de ondan öyle düşündüm.
Ama yine de sorunları abartmak gençliğin genel bir özelliği diye düşünüyorum (kendimi iyice yaşlı hissettim şimdi)
Bilgilendirme için teşekkür ederim bu arada.
Haberim var o uygulamadan ancak bana da faydası yok ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?