25 kiloya veda günlüğüm

e sende yapmadım canım kilo ölçü bekliyorum her zaman eksi olacak diye bişe yok
canım okumadın galiba ben dün gece hastanede kaldım.eve geldiğimde akşam 8i geçmişti 2gün sayılır nerdeyse ben kilomuı sabah aç ve kıyafetsiz ölçüyorum yarın sabaha kaldı benim ki

canım okumadın galiba ben dün gece hastanede kaldım.eve geldiğimde akşam 8i geçmişti 2gün sayılır nerdeyse ben kilomuı sabah aç ve kıyafetsiz ölçüyorum yarın sabaha kaldı benim ki
yarına bekliyorum zaten canım okudum tabiki tekrar geçmiş olsun

Hoşgeldiniz kızlar dedim artık koptuk kimseden ses yok bende bildirim yapmadım o yüzden...
Geçen hafta:88.8
Dün:87.7
Bugün :88.1
Dün amşam yemekli düğün vardı gerçi pilav falan yemedim ama geç saatte yedik malesef düne göre fazla kilom ama güzel sonuç eksideyim :)

Tebrik ederim canım 38 beden... Hayal benim içinn

Canlarr bugün diyetisyene başlıyorum kan değerlerim çok güzel çıkmadı kolesterol sınırın üstünde b 12ve demir değerlerim çok düşük takviye iğne başlıyorum pazartesi günü... Bıgünfe diyetisyen menümü ayarlayacak belki çok kilo veremememin nedeni bu eksiklikler yoksa benim tempomda biri haftada 1.5 2 vermesi lâzım...

tabi ki daha yararlı olur canım.bende bazen senin gibi düşünüyorum benim gibi spor yapan birinin daha çok vermesi lazım :)

karnımda hala agrı var kızlar halsizim.kilom berbat çıktı 74.0 ki 72.6yı görmüştüm bu hafta ama üzülmemeye karar verdim çünkü hem reglim hemde 2ünite serum yedim.ölçülerim.:
bel:77
karın:82
yan bölge:97
basen:102
yani karın bölgesinde şişlik var.basen ve yan bölgede 1er cm incelme var incelme görmesem kafayı yerdim galiba çok çabalıyorum çünkü kaçamak yapmıyorum çoluğu çocuğu bırakıp günde 1-1.5 saat spor yapıyorum.....neyse kafaya takmıcam

Kizlarr ben bu hafta diyet yapamadin yoktum buralarda yuzum olmadi,bi sekilde eski duzenime girmem lazim ozledim sizleri
canım nıye bıraktınkı sen çok güzel gidiyordun.birbirimizin desteğine ihtiyacımız var hemen bugünden başla verdiğin vereceğin kiloları düşün

tabi ki daha yararlı olur canım.bende bazen senin gibi düşünüyorum benim gibi spor yapan birinin daha çok vermesi lazım :)
Canım sende tahlil yaptır mutlaka demir eksikliğide kilo vermeyi engelliyormış sende çok spor yapıyorsun aslında beslenmende iyi daha çok vermen lazım

Kizlarr ben bu hafta diyet yapamadin yoktum buralarda yuzum olmadi,bi sekilde eski duzenime girmem lazim ozledim sizleri
Canım burayıbiraz boşlasak hemen eski düzenimiz geri geliyor yani benim öyle. Burası bana güç veriyor
ne yapıyoruz moral bozmuyoruz hemen şimdi başlıyoruz kaldığımız yerden :)

Canım takma kafana serumlar şişşrmiştir birde regl durumu var çok normal bence bir dahiliye git ben diyrtisyen gönderdi dedim vitamin değerlerimide istiyor dedim demezsen hepsine bakmıyorlar o tekrar donuçlara göre yönlendiriyor zaten iğneleride o verdi

doğru canım kendimi biraz toparlayınca bi gün diyetisyene gideyim bende

sabah : 4 dilim sucuk 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çay salatalık
ara : 1 elma 1 havuç
öğle : 4 kaşık yoğurt 1 salatalık yarım dilim ekmek
yarın okuluma gidiyorum yolculuk var bugünde spor yapmam heralde bide çok dikkat etmiyorum son günlerim diye yedirdi hep bizimkiler akşma kaçıyo yemeğin ucu ama orda 1 haftada toplarım kendimi , akşamda fırında tavuk but salata ve pilav var kızlar..sizleri özledim lütfen grubumuza geri dönün

iyi yolculuklar şimdiden orda girebilecen mi nete

mrb kızlar ben hala hastayım iyi olana kadar spor yapamıcam.neyseki ödemimi atmışım.72.4geldi kilom
sabah:2dilim ekmek biraz sucuklu yumurta,biraz krem peynir ve domates

Günaydınn çok iyi bety21 ödem gitmiş sen iyi olmaya bak sağlık önemli...
Bende kahvltıda bir kk peynir 5zeytin biraz menemen iki dilim ekmek yedim

kahvaltı : 4 dilim salam 1 yumurta 1dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık çay
bety21 bencede yıpratma kendini canım ödemde gitmiş ne güzel :)
benimde boğazım şişmiş sabah uyandım sesim çıkmıyor anlamadım ne oldu toz yapışmış gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…