canım okumadın galiba ben dün gece hastanede kaldım.eve geldiğimde akşam 8i geçmişti 2gün sayılır nerdeyse ben kilomuı sabah aç ve kıyafetsiz ölçüyorum yarın sabaha kaldı benim kie sende yapmadım canım kilo ölçü bekliyorum her zaman eksi olacak diye bişe yok
yarına bekliyorum zaten canım okudum tabiki tekrar geçmiş olsuncanım okumadın galiba ben dün gece hastanede kaldım.eve geldiğimde akşam 8i geçmişti 2gün sayılır nerdeyse ben kilomuı sabah aç ve kıyafetsiz ölçüyorum yarın sabaha kaldı benim ki
Tebrik ederim canım 38 beden... Hayal benim içinnmerhaba kızlar 2 gündür internette sıkıntı vardı giremedim hiç ben tartıldım ölçüleride aldım 2 gündür spor ve diyet yapamıyorum tam olarak bugün alışverişe çıktım uzun yıllar sonra ilk defa 38 beden pantalon oldu çok mutlu oldum ölçülere ve kiloya gelirsek
kilo : 68,4
göğüs : 95
bel : 74
göbek : 86
basen : 97
sizleride bekliyorum en geç yarına
bety21 çok geçmiş olsun canım
aysu27 cuma gelecem dedin nerdesin kuzum çok ihmal ettin kendinide bizide kilo almış olsanda lütfen bildir yoksa sürekliliğimizi kaybedicez az kaldı
Vildan80 canım seninde sonuçlarını bekliyorum sen burdasın neden yazmadın
S SevdaSozleri kaç gündür yoksun??
tabi ki daha yararlı olur canım.bende bazen senin gibi düşünüyorum benim gibi spor yapan birinin daha çok vermesi lazım :)Canlarr bugün diyetisyene başlıyorum kan değerlerim çok güzel çıkmadı kolesterol sınırın üstünde b 12ve demir değerlerim çok düşük takviye iğne başlıyorum pazartesi günü... Bıgünfe diyetisyen menümü ayarlayacak belki çok kilo veremememin nedeni bu eksiklikler yoksa benim tempomda biri haftada 1.5 2 vermesi lâzım...
canım nıye bıraktınkı sen çok güzel gidiyordun.birbirimizin desteğine ihtiyacımız var hemen bugünden başla verdiğin vereceğin kiloları düşünKizlarr ben bu hafta diyet yapamadinyoktum buralarda yuzum olmadi,bi sekilde eski duzenime girmem lazim ozledim sizleri
Canım sende tahlil yaptır mutlaka demir eksikliğide kilo vermeyi engelliyormış sende çok spor yapıyorsun aslında beslenmende iyi daha çok vermen lazımtabi ki daha yararlı olur canım.bende bazen senin gibi düşünüyorum benim gibi spor yapan birinin daha çok vermesi lazım :)
Canım burayıbiraz boşlasak hemen eski düzenimiz geri geliyor yani benim öyle. Burası bana güç veriyorKizlarr ben bu hafta diyet yapamadinyoktum buralarda yuzum olmadi,bi sekilde eski duzenime girmem lazim ozledim sizleri
Canım takma kafana serumlar şişşrmiştir birde regl durumu var çok normal bence bir dahiliye git ben diyrtisyen gönderdi dedim vitamin değerlerimide istiyor dedim demezsen hepsine bakmıyorlar o tekrar donuçlara göre yönlendiriyor zaten iğneleride o verdikarnımda hala agrı var kızlar halsizim.kilom berbat çıktı 74.0 ki 72.6yı görmüştüm bu hafta ama üzülmemeye karar verdim çünkü hem reglim hemde 2ünite serum yedim.ölçülerim.:
bel:77
karın:82
yan bölge:97
basen:102
yani karın bölgesinde şişlik var.basen ve yan bölgede 1er cm incelme var incelme görmesem kafayı yerdim galiba çok çabalıyorum çünkü kaçamak yapmıyorum çoluğu çocuğu bırakıp günde 1-1.5 saat spor yapıyorum.....neyse kafaya takmıcam
doğru canım kendimi biraz toparlayınca bi gün diyetisyene gideyim bendeCanım takma kafana serumlar şişşrmiştir birde regl durumu var çok normal bence bir dahiliye git ben diyrtisyen gönderdi dedim vitamin değerlerimide istiyor dedim demezsen hepsine bakmıyorlar o tekrar donuçlara göre yönlendiriyor zaten iğneleride o verdi
iyi yolculuklar şimdiden orda girebilecen mi netesabah : 4 dilim sucuk 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çay salatalık
ara : 1 elma 1 havuç
öğle : 4 kaşık yoğurt 1 salatalık yarım dilim ekmek
yarın okuluma gidiyorum yolculuk var bugünde spor yapmam heralde bide çok dikkat etmiyorum son günlerim diye yedirdi hep bizimkiler akşma kaçıyo yemeğin ucu ama orda 1 haftada toplarım kendimi , akşamda fırında tavuk but salata ve pilav var kızlar..sizleri özledim lütfen grubumuza geri dönün
girerim canım ordaki evimde de net variyi yolculuklar şimdiden orda girebilecen mi nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?