25 kiloya veda günlüğüm

Cok haklisin canim en buyuk hatam aslinda hemen tarih belirleyip hedefi buyuk tutuyorum kisa zamanda olsun bitsin istiyorum sonra pes ediyorum okadar caba bosa gidiyo artik bunun bilincindeyim canim birlikte zayiflicaz kizlar

aynen doğru kararlar alırsak hedefimize şaşmadan ulaşırız arkadaşım hep birlikte el ele verip yenicez kiloları

kaç haftalık hamilesin bir avazda kurtulursun inşallah canım benim hayırlısıyla al yavrunu kucağına ben burdayım bekliyorum

34 haftalığım şuan deli gibi yiyorum ama 6 hafta sonra bu böyle olmayacak çok fazla kılo aldımmm çünküüü

34 haftalığım şuan deli gibi yiyorum ama 6 hafta sonra bu böyle olmayacak çok fazla kılo aldımmm çünküüü

üzülme canım veririz birlikte kilolarımızı hamileliğinin tadını çıkar. ben 72 ile başladım 89 90 civari bitirdim hamileliği doğumdan çıkınca 83 kiloydum kendimi üzmeden vericem kiloları

çok yorucu birgün geçirdim hastanelerde süründüm eve geldim kocamın yemeğinide hazırladım iftara hazır. şimdi oturdum ohh be

bebeğim öksürüp duruyor çok üzülüyorum nasıl geçecek çok küçük ilaç vermek de istemiyorum yarabbim şifa ver oğluma

Gecmis olsun canim.hayirdir bebis mi hasta...
ben biraz ilacsiz sabretmesi taraftariyim Çocukların atesi varsa bask tabi

bebeğim öksürüp duruyor çok üzülüyorum nasıl geçecek çok küçük ilaç vermek de istemiyorum yarabbim şifa ver oğluma
Gecmis olsun tatlim
benim bebegimde kucukken oksuruyodu ben buhar yapiyodum cok etkili oluyo bide viks le topuklatina masaj yapmak iyi geliyo aklinda bulunsun

Gecmis olsun tatlim
benim bebegimde kucukken oksuruyodu ben buhar yapiyodum cok etkili oluyo bide viks le topuklatina masaj yapmak iyi geliyo aklinda bulunsun

çok sağol canım buharı bende deniyim inşallah bende faydasını görürüm. içli içli ağlıyor içim paramparça oluyor

sabah
1 dilim tahıllı ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
domates
salatalık

öğle
yok hastanedeydim

ara
2 burçak bisküvi

akşam
1 tabak sebzeli bulgur köfte yemeği
1 tabak yoğurt

ara
2 burçak bisküvi
2 hurma

3 lt su

Menun gayet guzel canim. Ay ben pazartesi tarti gununu heyecanla bekliyorum.sen hangi gunler tartiliyorsun var mi gunun5

sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
6 zeytin
2 dilim peynir
domates
salatalık

ara
2 hurma

öğle
1 kepekli tost
salata

ara
2 yulaflı bisküvi

akşam
1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt

sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
6 zeytin
2 dilim peynir
domates
salatalık

ara
2 hurma

öğle
1 kepekli tost
salata

ara
2 yulaflı bisküvi

akşam
1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt
Menun gayet guzel canim aksam yemeginden sonra bir ara ogun yapiyomusun meyve gibi

kızlar bayramda diyeti nasıl yapacaksınız tatlıların tadına bakmayı düşünüyor musunuz ben kara kara düşünmeye başladım tatlıya hiç dayanamıyorum

sağlıklı beslenmek çok güzel hergün kendimi daha hafif hissediyorum

kızlar bayramda diyeti nasıl yapacaksınız tatlıların tadına bakmayı düşünüyor musunuz ben kara kara düşünmeye başladım tatlıya hiç dayanamıyorum

Benim hicbir planim yok canim o ani yasarim ne yedi isem paylasip gorecegiz bakalim. Ama kendim tatli yapmayi dusunmuyorum.Misafirlerime cerez ikram etmeyi dusunuyorum. Sağlıklı yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…