25 kiloya veda günlüğüm

sabah
1 tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
domates
salatalık

ara
2 yulaflı bisküvi

öğle
1 kepçe çorba
4 kaşık bulgur
yoğurt

akşam
1 tabak bamya yemeği
salata

ara
3 hurma

Pazartesi senden de güzel sonuçlar gelecek gibi menüler cok hoş.

bugün dayanamayıp tartıldım 79.4 gözlerime inanamadım 3 kere çıktım tartıya yanlışlık yok 1. hedef tamam

sinir oluyorum kilomla dalga geçenlere hele bir de en yakınların yapınca daha kötü yıkılıyorsun ama 5 ay sonra görüşeceğim onlarla

sinir oluyorum kilomla dalga geçenlere hele bir de en yakınların yapınca daha kötü yıkılıyorsun ama 5 ay sonra görüşeceğim onlarla

Takilma canim onlara sen gayet guzel kilonu veriyorsun ve bir yavrun var kim ne derse desin sallama.benim de 110 kiloluk halimle dalaga gecenler cok oldu. Güldum gectim. Tabi insan üzülüyor. Daha neler neler diyenler var tabi ama bu yaz bizim olacak ve guzel kilolar verecegiz.ben inaniyorum

canım çok sağol desteğin için ama çok canımı yaktılar işin güzel kısmı yan odada kilom hakkında dedikodu yapılıp gülünürken yakaladım çok ağırıma gitti ama daha bi hırslandım asla pes etmem kilo verip laflarını yedircem dost görünüp düşman olanlara

sabah
yarım simit
1 dilim peynir
5 zeytin
domates
salatalık
biber

ara
2 hurma

öğle
1 kase ayran çorbası

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salata

ara
3 hurma

Yuh yaniiiii diyorum.... arkadaslarin mi bunu yapan

Yuh yaniiiii diyorum.... arkadaslarin mi bunu yapan

aynen canım en kötü gününde bile yanında ben vardım ağırıma gidende dostum dediğim kişiden bunları duymak zaten bana uzak olan insanlar olsa gücüme gitmezdi neyse dost olmadığını gördük iyi oldu

tartıldınmı canım bugün

79.2 olmuşum. 3 haftada toplamda 6.700 vermişim 1 ayda 79 olmaktı hedefim 3 haftada ulaştım mutluyum artık aynalardan kaçmıyorum

bugün çok koşturmacalı bir gün olacak öğünlerimi kaçırmam inş bayramda nefsime nasıl hakim olacağım yersem artıları görücem motivasyonumun bozulmasından korkuyorum en iyisi hiç yememek

bugün çok koşturmacalı bir gün olacak öğünlerimi kaçırmam inş bayramda nefsime nasıl hakim olacağım yersem artıları görücem motivasyonumun bozulmasından korkuyorum en iyisi hiç yememek

Benim de misafirim var cok yorucu ve kosturmali olacak. Eger kendini durdurabilecegine inanmiyorsan hic yeme bayramda ki tatlilari canim. Dun tartilamadim. Rahatsizdim.bugun tarti gunum zaten. Sende cok iyi vermişsin Tebrikler canim

Desenw duyman iyi olmus o zaman. Insallah cok kiroci birsey degildir duydugun ve küçük bebegin var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…