Pazartesi senden de güzel sonuçlar gelecek gibi menüler cok hoş.
bugün dayanamayıp tartıldım 79.4 gözlerime inanamadım 3 kere çıktım tartıya yanlışlık yok 1. hedef tamam
Bende istiyooommm 79
olucak tatlım sende bugün göreceksin inşallah
Bugun olmaSa da birkacgun sonraaa olacak insallah
sinir oluyorum kilomla dalga geçenlere hele bir de en yakınların yapınca daha kötü yıkılıyorsun ama 5 ay sonra görüşeceğim onlarla
Takilma canim onlara sen gayet guzel kilonu veriyorsun ve bir yavrun var kim ne derse desin sallama.benim de 110 kiloluk halimle dalaga gecenler cok oldu. Güldum gectim. Tabi insan üzülüyor. Daha neler neler diyenler var tabi ama bu yaz bizim olacak ve guzel kilolar verecegiz.ben inaniyorum
canım çok sağol desteğin için ama çok canımı yaktılar işin güzel kısmı yan odada kilom hakkında dedikodu yapılıp gülünürken yakaladım çok ağırıma gitti ama daha bi hırslandım asla pes etmem kilo verip laflarını yedircem dost görünüp düşman olanlara
Yuh yaniiiiidiyorum.... arkadaslarin mi bunu yapan
bugün çok koşturmacalı bir gün olacak öğünlerimi kaçırmam inş bayramda nefsime nasıl hakim olacağım yersem artıları görücem motivasyonumun bozulmasından korkuyorum en iyisi hiç yememek
aynen canım en kötü gününde bile yanında ben vardım ağırıma gidende dostum dediğim kişiden bunları duymak zaten bana uzak olan insanlar olsa gücüme gitmezdi neyse dost olmadığını gördük iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?