25 kiloya veda günlüğüm

Benim de misafirim var cok yorucu ve kosturmali olacak. Eger kendini durdurabilecegine inanmiyorsan hic yeme bayramda ki tatlilari canim. Dun tartilamadim. Rahatsizdim.bugun tarti gunum zaten. Sende cok iyi vermişsin Tebrikler canim

bugün çocukları alışverişe götüreceğiz bayram hazırlığı malum. bayramda yememeye çalışacağım inşallah iradeli olurumda başarırım. tartı yüzünü güldürür inşallah canım

Ne diyorlardı ki? Kilosuna bakmadan şunu giymiş bunu giymiş gibi bir şey mi yoksa çok yiyor filan gibi mi? Ne saçma şey. Herkes kilo alabilir, verebilir, onların ileride obez olmayacağının bir garantisi yok ki. Aldırma canım, rahat ol. Kiloluysak kiloluyuz, üstümüze yapışmadı ya, veriyoruz, veririz, incecik oluruz...

kilodan yürüyemiyormuşum yalan tabi yok öyle bişey öküz gibi olmuşum deyip gülüşüyorlardı bende tam konuşurlarken mutfağa girmiş bulundum beni farkedince sus pus oldular geçen senede buna benzer bir olay yaşadım 3 ayda tığ gibi olmuştum benimle dalga geçen duba oldu ben allaha havale ediyorum canım dediğin gibi kimin ne olacağı belli değil ben sadece kilolarımdan kurtulmak istiyorum kendim için desteğin için çok sağol iyi geldi

Ne saçmasapan insanmış bunlar yaa bir de arkadaş olacaklar... Lafa bak yani. Bunların içi kıskançlık ve kompleks dolu demek ki, çünkü kendi içinde mutlu olan kimse arkadaşı hakkında böyle gaddar konuşmaz... Canım inşallah kiloları ver, sonra da koru bir güzel, bunlar bu fesatlıkla zaten erken çökerler, bi de üstüne bence sen zayıflarken onlar şişerler...

bende yeni gördüm yüzlerini artık hiç umrumda değiller çok yaraladılar hayatta beklemezdim ALLAHa havale ediyorum iyiki sizler varsınız moralim bozulduğunda motivasyonum düşünce hemen yanımda oluyorsunuz iyiki varsınız

Sabah
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Salata

Ara
4 yulaflı bisküvi

Öğle
Yok dışardaydım

Akşam
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
Salata

Su kaç litre bilmiyorum ama 4 litreyi geçmiştir
2 maden suyu

Eline sağlık canımm... Ben de yarın ev işleri yapacağım... :) Annem anneanneme baktığı için evle ilgilenemedi, her yeri toparlayacağım, sileceğim vs. :/

Şimdiden kolay gelsin canım ev işi nankör iş sen yaparsın kirlenir birde bendeki büyük sıpa hiç temiz bırakmaz. sende yat uyu yarına enerjik kalk Yarın çok kalori yakacaksın booool eksiler görürsün inş

Ben geldim vee 79.7 ile geldimmmmm

o arkadaslara vercegin en guzel cevap ise zayiflaman olacak ve eskisi kadar muhattap olmaman

bugün duyabileceğim en güzel haber bu canım çok ama çok sevindim hadi durmak yok 75 bizi bekler

Ayyy bende cok mutlu oldum. Hadi sirada 75 var. Sakin bozma canim.bayram seyran yok bize dikkat et bayramda da 3 yiyecegine 1 ye.
75 e yaklasmisken dimi ama bozmak olmaz 1 ay sonra 75 iz insallah

Ayyy bende cok mutlu oldum. Hadi sirada 75 var. Sakin bozma canim.bayram seyran yok bize dikkat et bayramda da 3 yiyecegine 1 ye.
75 e yaklasmisken dimi ama bozmak olmaz 1 ay sonra 75 iz insallah

sakın pes etmek yok bize canım bayramda çok dikkatli olup kilo almayalım en fazla 1 dilim baklava yiyelim yeter kilo vermenin tadı bambaşka bu bayramıda kazasız atlatırsak sırtımız yere gelmez evelallah

sakın pes etmek yok bize canım bayramda çok dikkatli olup kilo almayalım en fazla 1 dilim baklava yiyelim yeter kilo vermenin tadı bambaşka bu bayramıda kazasız atlatırsak sırtımız yere gelmez evelallah

Insallah canim.zaten ben gurbetteyim. Bayramda cok gelen giden olacagini sanmam ki esim de izinli degil calisiyor zaten. Ben rahatim yani

Insallah canim.zaten ben gurbetteyim. Bayramda cok gelen giden olacagini sanmam ki esim de izinli degil calisiyor zaten. Ben rahatim yani

sana güveniyorum canım azmin elinden ne kurtulur. bende iradeli olup 1 dilimden başka yemeyeceğim 1 ay sonra 75 olacağız inş

aysu27 canim seni cok iyi anliyorum arkandan konusmalariyle ilgili en guzel cevabi vereceksin sen onlara
Zaten uc hafta gibi kisa surede super ilerledin canim
Hadi bakalim siz 75e ben 80 li rakamlara inelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…