25 yaş üstü evlenmemiş aşkı bulamamış kızlar

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar bakıyorumda ben dahil 25 yaş üstü kızlar aşkı bulamam sevebilecekmıyım dogru ınsan karşıma çıkar mı enndişesi taşıyor bizlerde burda toplanalım istedim nedersiniz:içelim:

aaaaaaaaaaa ben varııımmm beeenn en başlarda benim olmam lazım burdaaaa delikafadulden alkisalkisalkis

Bende 28 yaşındayım.Ben aşkı buldum.
Leyla oldum Leylaaaa...:)
Gel gör ki o beni bıraktı.
Döner mi bilmiyorum.
Zaten şuan asla başka bir aşk istemiyorum.Beklemeye değer çünkü...

kızlar bende varım benim yaşım 23 ama aşk konusunda çook umutsuzum gerçekten şaka bi ana bunca hayalkırıklığından sonra bu işleri bıraktım. hayatta başka şekilde mutlu olmaya çalışıyorum çünkü aşkta gerçekten mutlu olacağımı düşünmüyorum.

kızlar burada hergun konusuruz bırbırımıze akıl verırız bellı mı olur sevgilisi olan olur ayrılmıs olanlar burda paylaşalım akıl danısalım bırbrımıze hepiniz hoşgeldiniz..:enbuyukkk:

Bende 28 yaşındayım.Ben aşkı buldum.
Leyla oldum Leylaaaa...:)
Gel gör ki o beni bıraktı.
Döner mi bilmiyorum.
Zaten şuan asla başka bir aşk istemiyorum.Beklemeye değer çünkü...

canım ısıne karısmak gıbı olmasın ama bekleme derım ben emınsen bekle umıdın varsa en guzel yaslar belkı daha ıyı bır cıkacak karsına dımı ama ...)))

ınan bazan oyle oluyo umutsuz oluyosun bıtınce bıseyler ama zaman en ıyı ılac bunu gorecekssın bız ne yapalım 27ye gırıyorum canımmmmmmm

aslında benim hoşlandığım biri var ama aramızda yaş farkı var.12 yaş büyük bendensenağlama 2 sefer görüşmek istedi ama ben istemedim. şimdi yüzüme bile bakmıyo, çok üzülüyorum.. napcam ben.. bir daha görüşmek isterse giderim ama hergün üzülceğime bir şans veririm bana uygun olup olmadığını görürüm ama değil mi..

senin yüregın kaydıysa o zaman ne dense bos mutlu ol tabi ama 12 yas bıraz fazla sorun yasamanı ıstemem ıyı dusun karar ver..

slm topik hayırlı olsun 25 yaşındayımmm ve malum aşksızım ühü ühü senağlama

kızlar bu topıgın sonu geldı demek kı buraya kadarmış sz askı buldunuz benı yanlıs bıraktınız...

Bende varım 24 yaşında olaraktan...
selinciğim topiğin hayırlı olsun..a.s.
Eğer ki gerçek aşkımı bulursam ilk buraya yazarım herhal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…