• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş üstü evlenmemiş aşkı bulamamış kızlar

ben de 24üm ama hiç aşk falan istemiyorum... aşık olmayı özlemeyi özledim.

iyi geceler bu arada.. 1 sene kadar önce kendi çapımda bi vurgun yaşadım.. çok güvendiğim birisi vardı, sonradan aşık oldum ve ona da hislerimin bu yönde olduğunu söylemiştim. bişeyim olmadı ama konuşmaya devam ediyoduk çok samimi şekilde. (benim pek normal erkek arkadaşım yoktur okul dışında, o kişiye de bu yüzden hislerimi söylemiştim, ona göre davranması için...) ama gel gör ki bikaç ay sonra aslında 2 senelik ilişkisi olduğunu öğrendim o kişinin :) ağlaya ağlaya kendi itiraf etti.. ondan beri kimseye güvenmiyorum.. sanırım uzunca bi süre de güvenmicem fountain..

bence kendıne haksızlık etme suc senın degıl karsı tarafın kı hep boyle ınsanlar cıkacak dıye bırsey yok benımde oldu uzuntulerım ama artık uzulmıycem kendıme soz verdım

sen ne kdr iyi niyetli olursan o kadar çok kullanılıyosun. ben de kötü niyetli olmaktansa uzak durmayı tercih ediyorum.. ben de üzülmüyorum ama malum yaş geldi, çok takmasam da düşünmüyo değilim anababamın yanında daha ne kdr yük olucam diye..

Back
X