arkadaşlar şu anda tek sivilcem kalmadı .umarım tekrar çıkmaz.
TEDAVİ SÜRECİMDE KULLANDIKLARIM:
1-DOKTORUN YAZDIĞI 2 TANE ANTİBİYOTİK 10 GÜN)
2-AVON AKNELİ CİLTLER İÇİN TEMİZLEME JELİ
3-HAFTADA İKİ KEZ KİL MASKESİ(MADEN SUYUYLA)
4SABAHYAĞSIZ NEMLENDİRİCİ ÜSTÜNEİSOTREXİN JEL VE CLİNDOXİL
5-ECZACIMIN YAPTIĞI SİVİLCE KREMİ SADECE SİVİLCENİN ÜZERİNE
6-AKŞAM SICAK SİRKELİ SUYLA KOMPRES
7-SİRKELİ SUYLA KOMPRESTEN SONRA ECZACININ YAPTIĞI LEKE KREMİ YARIM SAAT ARAYLA 2 KAT.
İÇTİĞM BİTKİ ÇAYLARI
1-ASLAN PENÇESİ,CİVAN PERÇEMİ,ÇOBAN ÇANTASI,ADAÇAYI KARIŞTIRIP DEMLEDİM İÇTİM
2-HAYIT TOHIUMU (GÜNDE YARIM ÇAY KAŞIĞI
3-MAYDANOZ,KİRAZ SAPI,ISIRGAN OTU,SOĞAN(HEM ADET DÖNEMİNDEN OLUŞAN ÖDEMİ ATIYO HEMDE ISRGAN VE MAYDANOZ SİVİLCEYE FAYDALI)
ŞUANDA SİVİLCELERİM YOKOLMUŞ VAZİYETTE.BİTKİ ÇAYLARINI İÇMEKTEYİM HALEN (BENİM HORMON BOZUKLUĞU VE REGL PROBLEMLERİMDE OLDUĞU İÇİN )
SİZE İSVEÇ ŞURUBUNU ELMALI SİRKEYLE KOMPRESİ,MAYDANOZVE LİMON SUYUNUN KARIŞIK OLDUĞU TONİĞİ KULANMANIZI ÖNERRİM İSVEÇ ŞURUBUBU İÇECEKSİNİZ DİĞER İKİSİ TONİK OLARAK.HAFTADA İKİ EZ KİL MASKESİDE İZLERE İYİ GELİYİ SİVLCEYE FAZLA Bİ FAYDASI YOK
LEKLERİMDE YÜZDE 90 VAZİYETTE YOKOLDU YÜZDE ONLUK Bİ KISIM KALDI
ŞİMDİDE BEYAZLATICI KREM YAPTIRIORUM ECZACIYA
GÜNEŞ KREMİ OLARAKDA BİODERMA,FLEXO,DDF ,DAYLONG DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER
UMARIM SİZLEREDE Bİ PARÇA YARARIM DOKUNUR SİVİCESİZ MUTLU GÜNLER DİLEĞİYLE ARKADAŞLAR
senin cilt yapın nasıldı? karma mı? yağlı mı?
eczacının yaptığı ilaç nasıl bişey?içindeki maddeleri yazabilir misin...
eczacının yaptığı ilaç nasıl bişey?içindeki maddeleri yazabilir misin...
Selam arakadaşlar.
Bende 25 yaşındayım ve erkenlikle birlikte bitmeyen sivilcelerim var.
Düzenli olarak temizlerim yüzümü yağlı tutmam ama çıkmaya devam ediyorlar. Ara ara çoğaldıkça dr gidiyorum verdiği antibiyotikler etkisini gösteriyor azda olsa ama ilaç bittikten sonra tekrar çıkıyorlar. Son 1 yıldır da kist şeklinde çıkıyor boyun bölgesinde çenede hatta yüzümün tam ortalarında neden böyle oluyor anlamıyoruuuuuuummmmmmmmmm...Şu aralar yüzüm yine azdı kırmızı kırmızı lekeleride gitmiyorr...Pudrasız gezemiyorum. Lekeler için elma sirkesi diyorlar deneniz mi hiç acaba?? Nasıl uygulayacağım??
kızlar sis leke kremi diye bişey duydum yani burdan okudum.sizce nasıl bir fikriniz varmı kullananlar genelde memnun bende sipariş edeyim diyorum bakalım.
Akne, sivilce problemrine en etkili çözüm olarak Aknederm sivilce kremini şiddetle öneririm, krem çok kısa sürede etkisi gösterdiği gibi aynı zamanda çok iyi de kapatma özelliğine sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?