- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Bak yaşlı derken abarttım tamam.Ama harbiden 25 i çok büyük görüyorum ona moralim bozuluyorE belki ben de ciddiyim sen gibi ama dalga geçtiğimi anladığına göre 25 yaşı yaşlı bulman gerçek olamayacak bir durum ve sen de bunun farkındasın…
Offff karabasan gibi geldin susssssSenin bizden farklı bir özelliğinmi var. Hepimiz insanız değilmi hepimiz yaşlanıyoruz. Sende herkes gibi yaşlanacaksın, buruşacaksınçocukların olacak hatta onlar büyüyecek. Menapozada gireceksin
Yaşlanınca da kırışıksız ama çirkin yüzüne bakılmaz birine dönüşür oldu da bittiiii30 yaşındaki ünlülere bak hiçbiri yaşlı görünmüyor. Yaşın kaç olursa olsun da yaşlanmaya başlarsan yaptırırsın botoksunu kırışık da kalmaz
19 olsan yapacağın neyi yapamıyorsun ki? Yaşlanmak da o kadar korkunç değil, gerçekten yaşlı olmanın bile bir güzelliği var. Her halimizle kendimizi sevebilmeliyiz.Bak yaşlı derken abarttım tamam.Ama harbiden 25 i çok büyük görüyorum ona moralim bozuluyor
Emekliligin gelmis resmenKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
E öyle zaten, birçok gençlik tarifesi kampanyalar, banka kartları, gezi programları falan hep 25e kadar. Welcome to middle ageYa kendimi artik genç değilmiş gibi hissediyorum. Genç demek 18 24 arasi bence
Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan19 olsan yapacağın neyi yapamıyorsun ki? Yaşlanmak da o kadar korkunç değil, gerçekten yaşlı olmanın bile bir güzelliği var. Her halimizle kendimizi sevebilmeliyiz.
Zaten 20 lerden sonra zaman hızlı akar derler, bunun biraz rutinle de ilgisi var. yani belli bir yaştan sonra gerçekten, iş güc telaşına girince, yıllar hızlı akıyor. ben 30a girdiğimde biraz kötü olmustum, senin gibi istediğim herşeyi gerçekleştirmiş durumda degildim ve henüz düzgün biriyle de düzenli bir ilişkim olmamıstı. bircok gence göre cok şanslısın ailen hep seni desteklemiş. bu bir süreç, 25 e de alışacaksın 30 a da daha sonra 40 a da :)Ya bak anlatamıyorum işte çok değişik bir ruh halindeyimsanki 18 19 yaşından 25 e kadar sanki böyle 15 yıl gibi uzun geldi onun için 20 li yaşlara alıştım diyorum ama şimdi sanki 5 yıl hemen geçecek gibi geliyor anlatamıyorum şuan ya
Gözüme çok korkunç geliyor ah ahorta yaşlılar şehirine hoşgeldiniz.
Hah işte tam olarak bundan bahsediyorum hele onlari görünce daha da kötü oluyorumE öyle zaten, birçok gençlik tarifesi kampanyalar, banka kartları, gezi programları falan hep 25e kadar. Welcome to middle age
bu durum evlenince düzelecek birşeye benzemiyor, yani fazla takıntı yapmışsın gibi. belki yaşadıgın bir olay ya da cevrenden biri etkilemiştir seni, belki psikolog destegi almayı düşünebilirsin.Evet kendimi sürekli böyle telkin ediyorum herkes bir gün benim şuan ki yaşıma gelecek kimse genç kalmayacak diyerek kendimi avutuyorum.Ama bu durum bende hep vardı mesela küçükken hep yaşımızı büyük söylerdik ama ben asla söylemezdim.19 dan 20 yaşıma geldiğimde bile artik 10 lu yaşlardan çıktım diye üzülmüştüm yani ben yaş aldıkça hep böyle üzülüyorum. Etrafımda bunu kime söylesem gülüyor ama içimde bunu nedense aşamıyorum bir türlü umarım düzelir bir gün evlendiğimde falan
Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim :)Zaten 20 lerden sonra zaman hızlı akar derler, bunun biraz rutinle de ilgisi var. yani belli bir yaştan sonra gerçekten, iş güc telaşına girince, yıllar hızlı akıyor. ben 30a girdiğimde biraz kötü olmustum, senin gibi istediğim herşeyi gerçekleştirmiş durumda degildim ve henüz düzgün biriyle de düzenli bir ilişkim olmamıstı. bircok gence göre cok şanslısın ailen hep seni desteklemiş. bu bir süreç, 25 e de alışacaksın 30 a da daha sonra 40 a da :)
En güzel yaş 30 yaşYa bende şu psikoloji var sanki 30 olunca artık genç görünmücem bi anda farklı olcakmışım gibi geliyor
Tamam anlaşıldı neden yaşlı hissettiğiEvlenince askılı giyemezsin diyen bir adamla 6 yıl geçirirsen erken yaşlanman normal. Zaten gençlik ne demek bilmiyorsun.
25 yaşında 6 yıllık ilişkin varsa o yüzden yaşlı hissediyor olabilirsin6 yıllık ilişkim var
cidden 25 yaş az mı?bitmişsiniz siz.mutsuz olmak da yüzde yüz haklısınız.hatta okuyunca adınıza ben de bir üzüldüm sormayın.Kafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
25 yaşında 6 yıllık ilişkin varsa o yüzden yaşlı
Ahahah25 yaşında 6 yıllık ilişkin varsa o yüzden yaşlı hissediyor olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?