Deniz kenarında 10 yıl yaşadım 28 yaşındayım bende bilmiyorum :) Çok istiyorsan kursa git öğren içinde kalmasın ama seni bunaltacak kadar da önemli birşey değil.kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
Deniz kenarında 10 yıl yaşadım 28 yaşındayım bende bilmiyorum :) Çok istiyorsan kursa git öğren içinde kalmasın ama seni bunaltacak kadar da önemli birşey değil.
kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
Çocukluğun denizli bir yerde geçseydi kendin öğrenirdin..kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
Bende ilgi duymuyorum. Suda eşimin kucağında olmak daha çok eğlendiriyor beni, daha da öğrenmek istemem zaten :)vallahi boğulma tehlikesi atlatmış biri olarak o kadar da hevesim yok öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?