25 yaşındayım yüzme bilmiyorum :(

5 yaşından beri yüzüyorum çok zevkli mutlaka öğrenmeye bak ,benim eşim bilmiyor gel öğreteyim diyorum her yaz bir türlü cesaret edemiyor bu yaşta nasıl öğrenirim diye önce inanmak gerek öğreneceğine.
Bu yaz kaç yaşında teyzeleri gördüm öğrenmeye çalışan.

31 yasindayim ben de suyun altinda cok hizliyim fakat suyun ustunde bir turlu duramiyorum

amatör olarak yüzme hocalıgı yaptım 32 yaşında öğrenmek içn gelenler vardı...
o yüzden geç değil bu zevkten daha fazla mahrum kalmayın..
5 yaşımdan beri yüzüyorum attılar suya öğrendik gitti sonrasında senelerce kursa gittim kursun muhakkak faydası olcaktır..

ögren mutlaka ya yüzme bilmek çok önemli , bir yakının bogulma tehlikesi geçirir falan kenardan izlersin yardım bile edemezsin.

7 yasindan beri kolluklarimi atmis suyun tadini cikarmis bir insan olarak soyleyebilecegim tek sey su zaten dogalinda insani kaldirma kuvvetine sahip. kendinizi kasmadan yumusak yumusak hareketler yapmaniz yeterli.

Babaannem öğrendi gerçekten siz niye öğrenemeyeceksiniz..Daha fazla cesaret gerekli o kadar

Bana allah razi olsun 5 yasimda babam ogretmis, simdi soylemek kolay diyceksiniz ama
Siz daha 25 yasindaymişsiniz, benim annem 48 yasinda ve tatilde yuzemedigi icin hirs yapti, tatilden gelir gelmez yuzme kursuna yazildi, okullarla beraber de basliycak kursu ve siz daha 25 yasindasiniz, kurslara gidinde oraya gelen kadinlarin yaşlarina bakin bi isterseniz

cnm ben bu sene öğrendim. 20 yaşındayım. kursa gittim ve inan bana 70 yaşında bile bir teyze öğrenmeye çalışıyordu. 3 hafta (9 saat) lık kurs süresinde serbest ve sırt üstü yüzmeyi öğrenebiliyosun

çok teşekkür ederimkızlar hacettepenin kursuna yazıldım inşallahöğrencim çok istiyorumkızlar çok

Kesinlikle öğrenirsin ve mutlaka öğren yüzme cok guzel bir spor sakin utanma grup derslerinden utanıyorsan ya da cekiniyorsan imkanin varsa ozel ders al kisa zamanda hallolur

Herkes sizin kadar cesur değil demek ki.
Benimkinde cesurlukla hicbir alakasi yok aslinda. daha 18 yasinda doktorum bana yuzmeye yada onun gibi bir aktif spora baslamazsan ilerde omurganda sorunlar olusacak dedi zaten bir spor klubune uyeydim. Ertesi sabah gidip yasi buyukler icin olan yuzme dersine katildim. ayrica zumba ve pilatese basladim. inanin ogrenmedigime cok pisman oldum.

şuan tatıldeyiz..

1 buçuk yasındaki kızım yuzmeyı ogrendi

ben hala emekli deniz anası gıbı karayla denizin kavuştuğu noktada debeleniyorum..

Denizde daha iyi ogrenirsin suyu seni kaldirdigi icin ama ogrenmenin yasi yok

Geçmiş olsun, inşallah bi sorun yoktur şimdi.
Ben çocukken çoğu yaz tatile gitmemize rağmen öğrenemedim, çünkü bende su korkusu var çok.
Babam öğrenmem için omuzlarına alıp denize atardı, o bende korkuya neden oldu. Şimdi de atamıyorum bu korkumu, inşallah kursa başlayınca :)

Benim annem 52 yasinda yüzme öğrendi diyeyim de keyfiniz yerine gelsin :) belediyenin ücretsiz kursuna gidiyor 5-6 ayda öğrendi ama inat etti kadin pes etmedi. Simdi haftada 3 gün gidiyor serbest yüzüyor keyfi yerinde. Ben de 26 yasindaym gitmeye usendigimden ben de hala bilmiyorum ama annemi görünce amaan nasilsa ogrenirim diyorum acikcasi :)

Canım ben kendim öğrendim bu sene. Ben de 25 yaşındayım :) Umuudunu kaybetmee

Annem 45 yaşından sonra kendi kendine öğrendi yüzmeyi. Şimdi maşallahı var en dalgalı denizde bile açılır, bir de haşema ile yüzüyor, çok daha zor. Sen iste yeter ki, yüzme yapılması en kolay sporlardan birisi.

yüzme gibisi varmı ya bencee biran önce yazılın kursa bu zevkten mahrum kalmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…