25 yaşındayım yüzme bilmiyorum :(

tabiri caizse debelene debelene öğrendim kendi başıma denizde bi dahada unutmadım çok severim ayrıca

atla suya istemsiz yüzersin .. herşey beynde bitiyor korkma panik yapma atla suya hocaya bile gerek kalmaz.. tabii kurbağalama vs diyorsan orası ayrı da normal yüzmekden bahsediyorsan hocaya bile gerek kalmaz.. suy gir bir daha cıkasn gelmez zaten

25 yaşındayım, ben de bilmiyorum
Bu sene yüzme kursuna gitmeye karar verdim, bende su korkusu var bi de, totom suyun üstünde durmuyor bi türlü.

hakaten ya niye duramıyoz biz suyun üstünde benden tombikleri taşıyoda beni neden taşımıyo acayip sinir oluyorum

öğrenebilirsin.yüzme kursuna gittiğinde senin yaşıtında bir çok insanla karşılaşırsın.hem de cesaret alır öğrenirsin.ama işin sırrı cesaret.

hakaten ya niye duramıyoz biz suyun üstünde benden tombikleri taşıyoda beni neden taşımıyo acayip sinir oluyorum

Hahahaha, aynen! Bi dönem çok zayıftım, ufacık totonu bi türlü yukarda tutamıyosun diye dalga geçiyolardı
Milletinki suyun üstünde dururken benimki yavaş yavaş dibe çöküyo

Hahahaha, aynen! Bi dönem çok zayıftım, ufacık totonu bi türlü yukarda tutamıyosun diye dalga geçiyolardı
Milletinki suyun üstünde dururken benimki yavaş yavaş dibe çöküyo
aynen arkadaş millet yatağa yatar gibi yatıyo suyun üstünde benmi ağır geliyom sana
yürümekle yetiniyorum napim

26 yaşındayım bende bilmiyorum
dnize gidiyorum çırpınıp debelenip çıkıyorum işte öylede eğlenceli oluyo

Yaşla yüzme bilmenin alakasını çözemedim ama 30 yaşındayım bende yüzme bilmiyorum 30 yaşında olupta yüzme bilmeyen çokmuş kendimi iyi hissettim benim kuzularla birlikte 2 ,3 sene sonra öğrenirim umarım

yıllarca babam öğretmeye çalıştı,beni bırakır diye ona olan güvensizliğimden bir türlü öğrenemedim.17 yaşında artık ümidimi kesmişken o zaman 11 yaşında olan kardeşim sayesinde öğrendim.çok denize gitmediğim için ilerletemedim ama yüzebiliyorum çok şükür.ama şu batma mevzusu bende de var,bir daha kardeşimle gidersem ilk işim onu öğrettirmek olacak

arkadaşlar çok teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz o kadar mutluyum ki şu an evet bir yüzme kursuna gidicem bende öğrenicem korkmıcam herkes nasıl yüzüyorsa bende yüzücem içimde ukte kaldı kızlar boğulma korkusu var bende bide batma korkusu sürekli batıyorum aşağıya

çok teşekkür ederim bende sabancı yüzme kurslarına hemen bakıyorum

32 yaşındayım 7 yaşındayken havuzda boğuluyordum,bu yüzden fobim var hala yüzme bilmiyorum.öğrenmeye de çok istekli değilim hani.ama geç değil öğrenmek için...komşum 34 yaşında öğrendi

çok teşekkür ederim bi gün buraya bende yüzebiliyorum diyerek mutluluğumu paylaşmak çok isterim

ilkokulda öğrendim. kurs aracılığı ile. annem saolsun. ah bu anneler çok ileri görüşlüler. belli bir yaştan sonra boğulma korkusu olduğundan insan kendini kasıyor ama öğrenemeyecek ne var. yürümeyi konuşmayı yemek yemeyi öğrendiğimiz gibi bunu da öğrenirsiniz. hepimizin yapabileceği bir şey. ekstra bir özellik değil en mantıklısı da kurs. kimseye güvenip öğrenmeye çalışmayın

kendinizi sıktıgnz içindir serbest bıraktıgnz da cok rahat durabilirsnz.. sırtustu yatıp uyuyabilrsnz hatta
haha havalara bak inşALLAHHH

Bunda kritik dönem yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…