- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 32
tabiri caizse debelene debelene öğrendim kendi başıma denizde bi dahada unutmadımkızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
25 yaşındayım, ben de bilmiyorum
Bu sene yüzme kursuna gitmeye karar verdim, bende su korkusu var bi de, totom suyun üstünde durmuyor bi türlü.
Bende hep bunu merak ediyordum. Bu suyun kaldırma kuvveti ayrımcılık yapıyorhakaten ya niye duramıyoz biz suyun üstünde benden tombikleri taşıyoda beni neden taşımıyo acayip sinir oluyorum
hakaten ya niye duramıyoz biz suyun üstünde benden tombikleri taşıyoda beni neden taşımıyo acayip sinir oluyorum
aynen arkadaş millet yatağa yatar gibi yatıyo suyun üstünde benmi ağır geliyom sanaHahahaha, aynen!Bi dönem çok zayıftım, ufacık totonu bi türlü yukarda tutamıyosun diye dalga geçiyolardı
Milletinki suyun üstünde dururken benimki yavaş yavaş dibe çöküyo
Bende hep bunu merak ediyordum. Bu suyun kaldırma kuvveti ayrımcılık yapıyor
çok teşekkür ederim bende sabancı yüzme kurslarına hemen bakıyorumvar cnm yenimahalle hacı sabancı yüzme havuzu . özel ders veriyorlar 5 saat. ayrı zamanlarda 1 er saat. 175 tl idi sanırsam. çokta gidip öğrenen var benim oğlan gitti. şimdi cayır cayır yüzüyor.
bu arada 31 yaşımdayım bende bilmiyorum
çok teşekkür ederim bi gün buraya bende yüzebiliyorum diyerek mutluluğumu paylaşmak çok isterimcanım hiç moralını bozma bi yüzme antrenörü olarak soluyorum tabiki öğrenebilirsin arkadaşım 26 yasında ogrendı ve tum yüzme stıllerını bılıyor hiçbisey için geç kalmadın ben ankarada degılım ama mutlaka ozel kurslar vardır.
hakaten ya niye duramıyoz biz suyun üstünde benden tombikleri taşıyoda beni neden taşımıyo acayip sinir oluyorum
haha havalara bakkendinizi sıktıgnz içindir serbest bıraktıgnz da cok rahat durabilirsnz.. sırtustu yatıp uyuyabilrsnz hatta
ilkokulda öğrendim. kurs aracılığı ile. annem saolsun. ah bu anneler çok ileri görüşlüler. belli bir yaştan sonra boğulma korkusu olduğundan insan kendini kasıyor ama öğrenemeyecek ne var. yürümeyi konuşmayı yemek yemeyi öğrendiğimiz gibi bunu da öğrenirsiniz. hepimizin yapabileceği bir şey. ekstra bir özellik değilen mantıklısı da kurs. kimseye güvenip öğrenmeye çalışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?