öğrenirsin neden öğrenmicemkızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
Elbette. Arkadaşımın eşi çocuğuna öğretmek için 40 ında öğrendi.kurslara katıl Deniz'de yüzmek havuzdan kolay Deniz'de de pekiştirirsinizkızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır
Uc tarafi denizlerle kapli bir ulkede bu su korkusu nedir hala anlamis degilim. bende 18 yasinda ogrendim. hic birsey icin cok gec degil. emin ol yuzme en saglikli spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?