25 yaşındayım yüzme bilmiyorum :(

öğrenirsin neden öğrenmicem
bak bu teyze 80 yaşında dans etmeyi öğrenmiş

Ben 29 yaşında öğrendim. Ama hala havuzda yüzebilir miyim bilmiyoru. (Denizin kaldırma kuvveti daha fazla)
Ben nasıl öğrendim. Öncelikle su benim boynuma değdiğinde bile boğulacak gibi olurdum. Paniklerdim. Kafamı suya sokamazdım. Önce bir deniz gözlüğü aldık. Suyun içine tamamen girmeye başladım. Bu sayede boynuma değdiğinde boğulacak gibi olmuyordum. Bir de ben Çeşme gibi metrelerce gitsen de suyun derinleşmediği yerlerde öğrendim. Hayatta suyun içinde öylece duramam diyordum küçük hareketlerle durabildiğimi gördüm. Sonra bir adım atsam ayağımın yere deyeceği kadar uzaklaşıp ayağımın değmediği yerlerde durdum. Böyle böyle denizde yüzmeyi öğrendim. Hala havuzda ne yaparım bilmiyorum ama sabit duramasamda yüzerim sanırım.

Öğrenebilirsin tabi ki.
Ben de bu yaz öğrendim, bana yetecek kadar tabi İnşallah önümüzdeki yaz da ilerleticem :)

Ben alaylı yüzücülerdenim, kursa falan gitmedim. Küçükken denize atıverdiler kendi kendimize mecbur öğrendik. Şimdi yüz üstü sırt üstü takla makla hepsini yapıyorum, hiç zor bir şey değil içinizde varsa öğrenirsiniz.

Yüzmemek büyük kayıp.Denizde yüzmek insanı öyle mutlu eder ki...Kursa gidin,öğrenin.Ayıp değil.

ben 28 yaşımdayım 1 sene oldu öğreneli.. kendi kendime öğrendim denize havuza vs gittim..çok iyi bi yüzücü değilim ama ilk zamanki gibi batmıyorum en azından :)

24 yaşındayım bende bilmiyorum kursa gidicem bu sene, neden geç olsun ki öğreniriz:) çok büyük eksiklik olarak görüyorum millet ne güzel denizin tadını çıkarıyor ben kenarlarda. :/

anneme 45 yaşından sonra öğrettim yüzmeyi. öyle stilli falan değil ama olduğu kadar işte

şimdi biz denizden çıkarız o saatlerce çıkmaz tek başına olsa da, minik su kaplumbağam benim

Uc tarafi denizlerle kapli bir ulkede bu su korkusu nedir hala anlamis degilim. bende 18 yasinda ogrendim. hic birsey icin cok gec degil. emin ol yuzme en saglikli spor.

Tabi ki öğrenebilirsiniz. Öğrenmenin yaşı yoktur. Ben yüzme biliyorum küçüklüğümden beri ama dalış dersleri almak istiyorum. Nefesimi kontrol edemiyorum. Bunun için de çekinmiyorum açıkcası.

Yuzme ogrenmenin yasi yok. Bale degil ki bu bir yastan sonra olmaz diyesin. Yuzme her yasta ogrenilir.

Elbette. Arkadaşımın eşi çocuğuna öğretmek için 40 ında öğrendi.kurslara katıl Deniz'de yüzmek havuzdan kolay Deniz'de de pekiştirirsiniz

Aslındadeniz olan bi yerde olsaniz bu zamana kadar oöğrenmiş olurdunuz diye düşünüyorum. Ama bu sorun değil istedikten sonra her yasta öğrenilebilir. Ben çok önceden 100. Yol yüzme yarislarinaa gitmistum anakarada. Orada kurslarda veriliyordu bi bak istersen..

25 yaşındayım bende bilmiyorum kısmetse ögrenerim inş kursa yazıldım ilk dersime gittim ... Bakalım ögrenebilecekmiyim

Uc tarafi denizlerle kapli bir ulkede bu su korkusu nedir hala anlamis degilim. bende 18 yasinda ogrendim. hic birsey icin cok gec degil. emin ol yuzme en saglikli spor.

Herkes sizin kadar cesur değil demek ki.

Tabii ki öğrenirsin. Hiç de zor değil. Aslında insan doğuştan yüzmeyi biliyor. Ana rahminde de sıvı içinde olduğu için. Yani içgüdüsel olarak sen yüzmeyi biliyorsun. Ama daha sonradan unutuyorsun büyüdükçe. Eğer ben ciddi anlamda yüzmeyi öğrenmek istiyorum, kendimi idare edecek kadar değil iyi derecede bilmek istiyorum diyorsan kursa git. Ama normal sadece eğlenme amaçlı yüzmek için kursa bile gerek yok, sadece biraz cesarete ihtiyacın var. Normalde su zaten seni kaldırıyor. Ama insan korktuğu için yaptığı panik ve hareketler nedeniyle batıyor.

elbette öğrenirsiniz, yeter ki azmedin. en azından de suyun üzerinde durup keyfini çıkarırsınız. illaki stilli yüzücem derdinde değilsinizdir sanırım, kurbalama ve sırtüstü yüzersiniz ki en kolaylarıdır.
ben 30 yaşımdan sonra bisiklete binmeyi öğrendim. hem de ayy kocaman bir bisikletti, başlarda ne zor gelmişti ama öğrendim. benimle başlayan çocuklar 1 günde öğrenirken ben 1 hafta uğraşmıştım ama isteyince olur.

Benim de su korkum vardi cok fena. Ama kafaya taktim ogrenecegim dedim. Arkadasim ogretiyor bana, havuza gittik bir kere. Havuzda ogrenmek cok daha zor, denize gitsek daha iyi olurmus aslinda. Ben ilk derste nasil dogrulacagimi ogrendim. Ondan sonra bana bir cesaret geldi zaten. Ne olursa olsun nasil dogrulacagimi bildigim icin degisik seyler denemekten korkmuyorum. Sirt ustu cok rahat yuzuyorum. Ama yuz ustu su yuta yuta anca 9 - 10 kulac atabiliyorum. Hem yoruluyorum hem de su yutunca birakiyorum. Ben de 26 yasindayim, her yasta ogrenilir. Cok zevkli bir sey. Denize gider kenarlarda takilirdim. Simdi oyle olmayacak, acayip eglenceli. Bir de tam anlamiyla ogrenirsem sahane olacak. Yine de ilk ders icin epey sey ogrendim.

Halam 40 yaşında öğrenmişti. Ben de bilmiyorum sudan da fena korkuyorum. Bi cesaret gelmesi lazm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…