26 Yaş Sendromu yaşıyorum

29 yasinda esimle tanisip 30'da evlendim. 26 nedir ki ya..35 de evlenip cook mutlu olan insanlar da taniyorum. Umutsuzluk icin cook erken..hatta insan kac yasinda olursa olsun umutsuz olmamali.
Ayrica internetten tanısıp evlenen cok mutlu arkadaslarim da var. Ön yargılı olma bu sitelere karsi..bi dene derim..hemen görusmen de gerekmiyor.

teşekkr ederim yorumunuz için. Haklısınız belki insan düşündükçe olmuyor ama düşünmekten de alamıyorum kendimi. Siz bir anda nasıl tanıştınız peki yani bir anda nasıl oluverdi

haklısınız. ama işte insan düşünmekten de alamıyor kendini :/

29 yaşında biri ile tanışacağımı bilsem hiç dert etmem zaten. Benim sorunum erken evlenmek isteği filan kesinlikle değil. Biri ile tanışacağıma olan inancım yok. Çünkü ortamım yok aslında neden bu. Yorumunuz için de teşekkr ederim gerçekten sağolun

Yalnız kalmaktan neden korkuyorsun? Bak ben kendimden bahsettim herşeyle tek başına uğraşıyorum hatta iş yerinde erkek ordusunun içinde tek başına kendimi savunuyorum zor mu evet ama hak edene had bildirilir yapacak birşey yok!
Ayrıca benim bulunduğum konumda olsan daha zordu belki ben çok küçük bir yerdeyim ve arkadaş çevrem de yok ama nasibin nereden geleceği bilinmez ben de oluruna bıraktım illa ki zamanı gelince o kisi çıkar karşına

Kizlar evlenmek cok da matah birsey degil. Bu yaşa geldim neden evlenmedim diye uzulmeyin. Isiniz olsun, huzurunuz olsun, sagliginiz olsun.
Evlendigimde 30 yasindaydim. Anne oldugumda 34. Bosandigimda 41. Evliligi de gordum bosanmayi da bekarligi da. En guzeli bekarlik... Annem der ki: iyi birsey olsaydi adi "koca" degil "gonca" olurdu. Dogru diyormus...

Bu ara ben de öyleyim bulunduğum yere ait değil gibi de hissediyorum işim var ama hayalimdeki değil aşk hayatım zaten bitti 1 yıl evvel kimseyi sevemezmişim gibi artık. Nasıl geçer bilmiyorum konuyu takipteyim
canım inş bu durum kalıcı olmaz da ilerde döner bu yazdıklrımızı okur güleriz

o is hic belli olmaz..bi gün hic ummadigin bir sey olur, biri vesile olur vs. sen bakımlı ve öz güvenli ol her zaman..asla salma kendini

haklısın belki ama işte insan mutlu bir hayatı olsun sevdiği olsun istiyor. Şimdi boşanma filan elbet olabilir ama kmse bu kısmı baştan düşünmek istemez. ama yorumun için teşekkr ederim canım gerçekten

o is hic belli olmaz..bi gün hic ummadigin bir sey olur, biri vesile olur vs. sen bakımlı ve öz güvenli ol her zaman..asla salma kendini
evden dışarı çıktım hiç yok ki canım malesef :) dedim gibi öyle aman aman bi çevrem yok umutszluğumdan bu yzden aslında

Benimi evlilik de değil ama hayatımda bu yaşıma kadar pek kimse de olmadı insan paylaşmak ve biri tarafından da sevildiğini hissetmek istiyor
Kendimle mutluyum çok şükür bunu kusur ya da eksiklik görmüyorum zaten insan önce kendiyle mutlu olmalı ama artık paylaşmak da istiyorum boşanma kısmına girmiyorum yaşanmadan bilinmez
ben daha bir sevgiliyle bile nasıl zaman geçirilir bilmezken daha fazlasını zaten düşünemiyorum
Kendi adıma durum bu
Umutsuzluk da değil mevzu kendi başıma çok şey başarıyorum çok şükür
Sadece herşeyle tek başına uğraşmak ve kimseden destek görmemek yoruyor bazen

canım allah sana da kolaylık versin o zaman aynı yerde olsaydık arkadaş olurdumm sna valla :) ya nasip illa bulur mu bilmiyorum hiç evlenmeyen insnlar var herkrsin nasibi olsa onların da olurdu diyorum bazen :) böyle böyle dinden çıkıcam tovbe

yorumuna kesinlikle katılıyorum

Ayni seyi ben de dusundum canim ve kendimce soyle buldum bazilarinin evliligi sukur bazilarinin imtihan oluyor.Bazilari da bile bile lades diyorlar sonra pisman oluyorlar.Hic evlenmemis olanlar da belki kismetini geri ceviriyordur.Farkli gorusu olan varsa bekliyorum.

sınavında başarılar öncelikle cnm :) umarım en kısa zamanda hepimiz aradığımızı buluruz

İşte herkes evlenmek zorunda da değil belki onların "kader"inde evlilik yoktur biz bilemeyiz ki
ha belki bende de yoktur bilmiyorum ben her türlü ihtimale hazırım
sadece anne olmayı çok istiyorum bakalım belki Rabbim nasip eder olmadı evlat edinirim doğurmak şart değil
Bu arada uzunca yazdım onu da oku umarım motivasyon olur :) sen daha küçüksün yavrucum :) 26 ne ki daha o zaman benm işim bile yoktu

içi ısınmadıysa nasıl evlenir ki :/ sonuçta insanın bir içi ısınır da şans verir. ne bileyim öyle olsa şans verirlerdi heralde. istisnalar hariç tabi. ay çok karışık mevzular ama sonuç olarak yalnız kalmaktan korkuyoruz gliba

okudum çok gzl yazmışsın teşekkr ederm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…