26 Yaş Sendromu yaşıyorum

Mutlu olmak için bir ortama ya da erkek arkadaşa ihtiyacın yok :) benimde sevgilim yok, sadece bir grubumuz var samimiyim onlarla birde ailem akrabalarim var e birde kedim ve koskoca bir kütüphanem var iste ideal hayat
ne güzel gerçekten. Benim de çok güzel bir kütüphanem ve dünya tatlısı bir köpeğim var ve gerçekten mutlu oldum tek şey bunlar :)

siz biraz erken evlenmişsizniz sanırım. yani erken evlilik istemiyorum sadece karşıma seveceğim biri nerden çıkıcak bir daha diyorum üzüldüm şey bu

seni çok iyi anlıyorum
26 yaşına aylar kaldı ve ben de işssizim. yakın zamanda terk edildim. geleceğim hiç istemediğim bir yönde ilerliyor ama elimden bi şey gelmez. bazı şeyler için risk alacak yaşı geçtim o yüzden gidişatı engelleyemiyorum
ekonomik olarak aileme destek olamıyorum ve bu bana çok dokunuyor.
hiç güzel beğenilen bi kız olmadım. ama kimseye kötü niyetle bi şey de yapmadım neyin bedelini ödüyorum bilmiyorum?
ya da bu kadar yalnız olmayı hakedecek ne yaptım anlamıyorum..

teşekkr ederim yorumunuz için. Haklısınız belki insan düşündükçe olmuyor ama düşünmekten de alamıyorum kendimi. Siz bir anda nasıl tanıştınız peki yani bir anda nasıl oluverdi

İş cıkısı stadın yanindan gecıo dum garıp bır diyalogla tanıstık

Bu devirde bu kdr sosyal medya su bu varken partnersiz kalinmaz..ha ne kdr guvenilir orasi tartisilirda...eskilerde bozuldu zaten sonuc ayni

Canim ayni sayiliriz senle ama neyin bedelini oduyorum diye uzulme cunku simdiki zamanda is guc sahibi guzel kizlar bile 30larinda evleniyor.Nasip olmayinca da is, guzellik de ise yaramiyor.Ayrica yaptigin iyi davranislarin sabrettigin herseyin sana mukafat olarak geri donecegini dusunuyorum.Belki de Allah seni koruyordur ya da daha guzel seyler seni bekliyordur.Kotu dusunme.

Son düzenleme:
Tam benlik topik ki buu beni de aliin

27 yasimdayim ben de. Isim gucum var cok sukur. 4 ay once evlilikten dondum daha dogrusu terkedildim. Ama bir gun iyi ki terketmis diyip tesekkur edecegim gunlerin gelmesini bekledigim bir iliski idi. Bile bile lades diyecektim.
Ama suan umutsuzum cok.
Is yerinde ihtimal olan erkek sinek bile yok oyle soyliym.
Cevrem desem yok. Arkadas akraba beni asla dusunmez bu konularda.
E evden ise isten eve.
Biriyle tanisma ihtimlim dolmusta para uzatirken falan ancak

Umutsuzlugum bi de su yuzden. Eski sevgilim kriterler acisindan her anlamda uyuyordu. Simdi o kadar uyan birini bulabilcegimi sanmiyorum. Ote yandan diyorum ki uysa nolcak anlasamiyodun.
Senden farkim isimin olmasi ama inan bana insan nankor. Surekli biseyler olsun istiyor. Olan seyler degerini yitiriyor. Sana tavsiyem isini bul once. Aklin bi tek bunda olsun. Sonra es derler ama. Hic olmayabilir de. Insan kendi basina mutlu olmayi ogrenmeli

Ben yanlis anlamisim.Ama olsun yine yazdiklarim size moral olsun.Hayat bana su evrede herseyin hayirlisini istememiz gerektigini bir seyi cok istesek de o sey bizim icin hayirli degilse vazgecebilmemiz gerektigini ogretti.Neyin iyi olacagini bilemiyoruz.Cocugunuz da anali babali buyusun.Eski esi de kafaya takmayin o da suan ki durumundan dolayi sizinle ugrasiyordur.

Çok teşekkür ediyorum ne içten dileklerseninle olan karşılıklı diyalogumuz güzeldi ve kendinle ilgili anlattıkların çok çok değerli benim için
Senin için de dediğim gibi hayırlısı olsun eğer bir gün düşünürsen zaten sana uyan biri çıkar
ben de plan yapmayı bıraktım aslında sadece kendimce hedefler belirliyorum ama olmazsa dünyanın sonu değil sadece hedef edip çalışmak ve umut etmek. Yaşanan her şey bir tecrübe ve bizi bir adım daha ileri götürüyor
Sen şu anki halinden memnunsan birinin hayatında olması veya olmaması çok önem arz etmez.
Herşeyin gönlünce olmasını dilerim

Kız içim açıldı okurken

Evet mükemmel insan yok ki
Evlilik birbirine uyum sağlamak diye düşünüyorum bana da çok seçicisin derler bilmiyorum sevgi saygı hoşgörü beklemek seçicilik mi? Hep "erkeği sen idare edeceksin ondan birşey beklemeyeceksin" derler yani o zaman bizim erkekten beklentimiz olmazsa nasıl bir birliktelik olur ki?

İçinin ısınmaması seçicilik değil ki sevmediğin bir adamla nasıl aynı yastığa baş koyabilirsin? Bir şeyler hissetmen gerekir illa ki

Mutlu olmak için bir ortama ya da erkek arkadaşa ihtiyacın yok :) benimde sevgilim yok, sadece bir grubumuz var samimiyim onlarla birde ailem akrabalarim var e birde kedim ve koskoca bir kütüphanem var iste ideal hayat
Ne kadar güzel bir hayat benim de kütüphanem var kitaplar en iyi dost , hobiler var arkadaşım yoktu yeni yeni aynı frekansta olduğum arkadaşlar ediniyorum bu da iyi geliyor bana

ne güzel gerçekten. Benim de çok güzel bir kütüphanem ve dünya tatlısı bir köpeğim var ve gerçekten mutlu oldum tek şey bunlar :)
İşte bu ! üzme kendini bunlar bile birer şükür sebebi insan ufak şeylerle de mutlu olabilmelio zaman zaten emin ol mutlu insanları da çekiyorsun
Bu devirde bu kdr sosyal medya su bu varken partnersiz kalinmaz..ha ne kdr guvenilir orasi tartisilirda...eskilerde bozuldu zaten sonuc ayni
Bana bunu diyen arkadaşım da oldu hani internetten konuş tanış birileriyle diye ama ben istemedim istemiyorum sanaldaki erkeklerin çoğunun niyeti malum

33 yaşındayım 5 yıllık ilişkiden sonra nişanlanıp 1,5 ayda ayrılmış.1,5 sene de üstüne barışmayı bekleyip en sonunda eski nişanlımın nişanlandığını duymuş biri olarak yazıyorum benim de hayatımda biri yok.31 e kadar yaşım geçiyor diye düşünmüyordum ama ne zamanki evli arkadaşları gördükçe geç kalmışım diyorum.Karşıma düzgün biri de çıkmıyor.İşim var şükür çalışıyorum evlenip anne olmak istiyorum.Ama hep bişeyler ters gidiyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin

ya çok tatlısınız umarım çıkarır gerçekten :)

cnm allah kolaylık versin. evet özel sektör çok zor umarım atanırız da bari çektiğimize değer. çevre konusunda bende ne yapıcm blmiyorum hiç.

cnm çok teşekkr ederim. hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın. sölediklerinde de haklsın ama işte insan boşanmayı flan düşünmüyor sadece tekrar seveceğim biri çıkar mı diye tereddütüm ama bakalım hayırlısı

evet cnm asla değil. yaşadıklarını umarım atlatmışsındır ya da en kısa zamanda atlatırsın. Ortam konusunda bnde ne yapılmalı blmiyorum evlenmek filan değil de farklı insanlar tanımak kafa dağıtmaya bile iyi gelir. o nedenle çevrem genişlesin yaşadıklarımdan uzaklaşayım istiyorum ama o da yok. bakalım hyrlısı

mutluluklar cnm umarım isteklerini gerçekletirirsin

Daha genciz
Ne o öyle pes etmek falan
Yolun başındayız daha

haklısın cnm hayırlısı en önemlisi. teşekkr ederm yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…