- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
ne güzel gerçekten. Benim de çok güzel bir kütüphanem ve dünya tatlısı bir köpeğim var ve gerçekten mutlu oldum tek şey bunlar :)Mutlu olmak için bir ortama ya da erkek arkadaşa ihtiyacın yok :) benimde sevgilim yok, sadece bir grubumuz var samimiyim onlarla birde ailem akrabalarim var e birde kedim ve koskoca bir kütüphanem var iste ideal hayat
Bende 5 gün once 22 oldum ve mutsuzum 22 nerden cikti dedim yıl başı gelmesin 21 iyiydi. Dedim.
Evliyim sizin yerinizde olup ömur boyu bekar kalmak isterdim. Dertsiz başımı derde koymazdim. Rahatlık batıyor bize valla bazen bizde olmuyoruz.
teşekkr ederim yorumunuz için. Haklısınız belki insan düşündükçe olmuyor ama düşünmekten de alamıyorum kendimi. Siz bir anda nasıl tanıştınız peki yani bir anda nasıl oluverdi
Canim ayni sayiliriz senle ama neyin bedelini oduyorum diye uzulme cunku simdiki zamanda is guc sahibi guzel kizlar bile 30larinda evleniyor.Nasip olmayinca da is, guzellik de ise yaramiyor.Ayrica yaptigin iyi davranislarin sabrettigin herseyin sana mukafat olarak geri donecegini dusunuyorum.Belki de Allah seni koruyordur ya da daha guzel seyler seni bekliyordur.Kotu dusunme.seni çok iyi anlıyorum
26 yaşına aylar kaldı ve ben de işssizim. yakın zamanda terk edildim. geleceğim hiç istemediğim bir yönde ilerliyor ama elimden bi şey gelmez. bazı şeyler için risk alacak yaşı geçtim o yüzden gidişatı engelleyemiyorum
ekonomik olarak aileme destek olamıyorum ve bu bana çok dokunuyor.
hiç güzel beğenilen bi kız olmadım. ama kimseye kötü niyetle bi şey de yapmadım neyin bedelini ödüyorum bilmiyorum?
ya da bu kadar yalnız olmayı hakedecek ne yaptım anlamıyorum..
Ben yanlis anlamisim.Ama olsun yine yazdiklarim size moral olsun.Hayat bana su evrede herseyin hayirlisini istememiz gerektigini bir seyi cok istesek de o sey bizim icin hayirli degilse vazgecebilmemiz gerektigini ogretti.Neyin iyi olacagini bilemiyoruz.Cocugunuz da anali babali buyusun.Eski esi de kafaya takmayin o da suan ki durumundan dolayi sizinle ugrasiyordur.Dengim den kastim esimin daha once evlilik yapmis olmasiydi cnm okuyup okumamasi degildi aslinda cunku hala hazmedemiyorum cok kisa 3 ay evli kalmis ama o kadar dengesiz ki karsidaki bayan ogluna benim cocugumun kime benzediğini sormus ne hakla ise baban sonunda kendine benzeyenini bulmus mu demis ayrilali 12 yil olmus hala derdi ne kiskanclik krizlerine girdim o yuzden di sitemim yoksa esim den memnunum
Evet canim malesef. İnşallah hepimizin hakkinda hangisi hayirlisiysa rabbim onu nasip etsin.herkesin derdi farklı işte malesef :)
Çok teşekkür ediyorum ne içten dileklerTesekkur ederim. 45 yasinda, bosanmis, bir de cocuklu olunca ihtimaller azaliyor. Ve de kariyerin olunca daha da azaliyor. Benim yasimdakiler evli artik. Bazen evlenmeyi istiyorum bazen de korkuyorum. Ne gerek var boyle de mutlusun huzurlusun diyorum. Evlendigin kisi iyi olsa da bu kez annesinden kardesinden mutlaka bir yerden sorunlar oluyor, ne gerek var dertsiz basina dert ariyorsun diyorum. Sonra da hayat hesap kitap yapmaya gelmiyor diyorum. Cunku sen plan yapsan da hayat o planlari hep bozuyor. Kismet kelimesi bu yuzden var sanirim. Artik plan yapmiyorum. Sadece gunluk planlar o kadar. Cok ilerisini dusunmuyorum.
Senin de cok cok mutlu olmani dilerim. Tum bekar kizlarimizin da sevdigi sevecegi mutlu olacagi hayirli bir kismetle evlemesini dilerim.
Kız içim açıldı okurkenİyi ki 36 değilsin...
İyi ki 46 da değilsin...
Ya 56 olsaydın?
Mazallah 66?
Abowww 76?
...
...
...
"Ben var ya ben 106 yaşımdayım
Tereyağı bal doğal beslenin
Birbirinizi Sevin..."
Aklıma tv de 100 yaşına yaklaşan dedeler nineler geldi.
Ne büyük gururla şu yaşımdayım diyorlar
Galiba o yaşta başka bir sendrom yaşıyorlar...
" ölüm gibi yokluk gibi sevdiklerinden kopma gibi..."
İyi ki 26 yasindasin
Keyfini çıkar
Ve aşk var ya?
Allah gerçek aşklar ve aşıklarla kessin yollarimizi...
29 yasindayim. Cok seçici olan hicbir arkadasim evlenmedi. Sizin gibi bir yandan durumdan hayiflanip bir yandan da armutun sapi uzumun copu diyorlar. 4*4 luk bir erkek, bir kadin, bir hayat yok bu dunyadahickimse, hickimsenin hayati mukemmel degil. Mukemmeli ararsaniz bu isin 60 yasina kadar yolu var...
İçinin ısınmaması seçicilik değil ki sevmediğin bir adamla nasıl aynı yastığa baş koyabilirsin? Bir şeyler hissetmen gerekir illa kisınavdan mıdır nedir kendimi yaşlı gibi hissediyorum herşeye geç kalmış hissediyorum. Atamadım üstümden bunu. Ayrıca bi arkadaş seçici arkadaşlarım evlenemedi tarzı bişiler demiş. Aha sonum bu dedimGönül işlerinde seçiciyim evet napayım ki içim ısınmayınca olmuyor malesef
Ne kadar güzel bir hayatMutlu olmak için bir ortama ya da erkek arkadaşa ihtiyacın yok :) benimde sevgilim yok, sadece bir grubumuz var samimiyim onlarla birde ailem akrabalarim var e birde kedim ve koskoca bir kütüphanem var iste ideal hayat
İşte bu !ne güzel gerçekten. Benim de çok güzel bir kütüphanem ve dünya tatlısı bir köpeğim var ve gerçekten mutlu oldum tek şey bunlar :)
Bana bunu diyen arkadaşım da oldu hani internetten konuş tanış birileriyle diye ama ben istemedim istemiyorum sanaldaki erkeklerin çoğunun niyeti malumBu devirde bu kdr sosyal medya su bu varken partnersiz kalinmaz..ha ne kdr guvenilir orasi tartisilirda...eskilerde bozuldu zaten sonuc ayni
ya çok tatlısınız umarım çıkarır gerçekten :)İyi ki 36 değilsin...
İyi ki 46 da değilsin...
Ya 56 olsaydın?
Mazallah 66?
Abowww 76?
...
...
...
"Ben var ya ben 106 yaşımdayım
Tereyağı bal doğal beslenin
Birbirinizi Sevin..."
Aklıma tv de 100 yaşına yaklaşan dedeler nineler geldi.
Ne büyük gururla şu yaşımdayım diyorlar
Galiba o yaşta başka bir sendrom yaşıyorlar...
" ölüm gibi yokluk gibi sevdiklerinden kopma gibi..."
İyi ki 26 yasindasin
Keyfini çıkar
Ve aşk var ya?
Allah gerçek aşklar ve aşıklarla kessin yollarimizi...
Bende aynı durumdayım yas 25 kpss çalışıyorum öğretmenim işim yok sevgilim yok napalım kısmet bu güzelliğe iyimserliğe bakmıyor işin olsun kimseye muhtaç olma eşi bulmasanda olur elin adamına muhtaç etmesin Allah burdaki erkekleri okuyunca evlilikten soğudum takma bence emin ol taktığına değmiyor Benimde çevrem sınırlı kimseyi bulabilecek bir çevrem yok ama umrumda değil işim olsun diyorum. özel sektörde çalıştım adamın yaptıkları bana iyi bir ders oldu. Rabbim böyle insanları görünce her şeyden önce huzur istiyor evde ders çalışırken mutluyum çünkü şerefsiz kişiliksiz insanlarla ugraşmıyorum
cnm çok teşekkr ederim. hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın. sölediklerinde de haklsın ama işte insan boşanmayı flan düşünmüyor sadece tekrar seveceğim biri çıkar mı diye tereddütüm ama bakalım hayırlısıcnm evlendın dıyelım evlılıgınde garantısı yok ki neler oluyor. bosanmalar vs. yada omrunun sonuna kadar yalnız olmucaksın dıye de bısı yok allah korusun yarına kımın cıkacagı bellı degıl. kaderde varsa evlendıkten sonra yalnız da olabılır ınsan. nasıpte kısmette varsa senı bulur . su akar yolunu bulur unutma. allah ıyılerle karsılastırsın.
evet cnm asla değil. yaşadıklarını umarım atlatmışsındır ya da en kısa zamanda atlatırsın. Ortam konusunda bnde ne yapılmalı blmiyorum evlenmek filan değil de farklı insanlar tanımak kafa dağıtmaya bile iyi gelir. o nedenle çevrem genişlesin yaşadıklarımdan uzaklaşayım istiyorum ama o da yok. bakalım hyrlısıGünaydin 31 ile bende bu topice katildim buyuk cogunlugu da okudum
Bu yil calisma hayatina tekrar girdim ins devam eder 2017 yilina kadar net bir meslegimde yoktu hayatta bir sans acildi mrslek niteligimi kazandim onu degerlendirmeye cabaliyorum kpss surecim devam ediyor bubsinava hazirlanmak zorundayim
2 tane sevgili eskittim ikisiyle de netnuzerinden tanistim saf tarafkarim coknl oldu ama iliski icinde neler yapilmasi gerektiginide az cok ögrendim kimbilir bilmedigim neler vardir diyorum
Ilki evlenmek istedi olmadi aldatildim agir seyker yasatti bana
2.yi buldum bana gore cok yakisikliydi hala icim titler farkli sehirlerdeydik yinede guzel zamanlar paylastik az da olsa bazi seyleri hep onunla gormus oldum hayatimda ilklerimi hep onunla yasadim ilk gece disari cikmam yilbasini beraber gecirmemiz.neler neler ama evlenmedik evlenmekte isteyen biri degildi zamana biraktigim halde hicbir zaman istemedigi ve beni evlenecek kadar yogun hislerle sevmedigini soyleyince bitirdim.. hayat iste her zaman beklentiler gerceklesmiyor kizlar ayrica artik erkeklerde pek evlilige yanasmiyor bunu gozlemliyorum kizlar haliyle cok secici benim.calistigim yerde bekar erkeklerde var ama ayni is yeri ortamindan istemiyorum mesela.. ee ortam da yok napilmali.. tanismak lazim insanlarla bir sekilfe yoksa zor ama evlenme dusuncesinden ben de sogudum son zamanlarda erkekler bakimsiz kadin hep kendini saglam ve bakimli tutacak erkek salacak kadin erkegi topliycak ama toplayinca aldatacak vs bu donguden biktim diyebilirim.. birini bulsam bile evlenmek ? Olarak kaldi bende şu an önceligim sinavim işim.gücüm bir erkek sonraki durum...o bakimdan uzulmeyin mutluluk=evlilik asla degill
mutluluklar cnm umarım isteklerini gerçekletirirsinBen 27 yaşındayım,2.5 yıllık evliyim, 1 yıllık da istatistikçiyim (1 yıl önce kendi branşıma atanabildim, ondan önce başka kurumda düz memur olarak çalışıyodum). Maaşım da gayet iyi ama şimdi yüksek lisansa başlayıp, YDS ye hazırlanıyorum iyi bi puan almak için ve tekrar KPSS girip kariyer yükselticem inşallah, arada çocuk da düşünüyorum kısmetse. He bu dediklerim olur mu? Allah bilir ama en en güzel şey insanın bu hayatta bi hedefi olması, hedein varsa asla geç değildir
haklısın cnm hayırlısı en önemlisi. teşekkr ederm yorumun içinBacım eş konusu için çok da kaybettiğin birşey Yok bak ben Türkiye’nin iyi üniversitelerinden birinde okudum çok güzel bir ilim vardı ki seninle aynı yaşta sayılırız 28im ben. Şuan baktığında evlenirken eşimi yaşadığım şehri bıraktım çok pişmanım. Önce hayırlısı demek gerekir ayrıca hiçbirşey icin geç değil
öyle mi dersin cnm :) insaşşah dedin gibi olurDaha genciz
Ne o öyle pes etmek falan
Yolun başındayız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?