26 Yaş Sendromu yaşıyorum

İyi ki 36 değilsin...
İyi ki 46 da değilsin...
Ya 56 olsaydın?
Mazallah 66?
Abowww 76?
...
...
...

"Ben var ya ben 106 yaşımdayım
Tereyağı bal doğal beslenin
Birbirinizi Sevin..."
Aklıma tv de 100 yaşına yaklaşan dedeler nineler geldi.
Ne büyük gururla şu yaşımdayım diyorlar

Galiba o yaşta başka bir sendrom yaşıyorlar...
" ölüm gibi yokluk gibi sevdiklerinden kopma gibi..."

İyi ki 26 yasindasin
Keyfini çıkar
Ve aşk var ya?
Allah gerçek aşklar ve aşıklarla kessin yollarimizi...

Dengim den kastim esimin daha once evlilik yapmis olmasiydi cnm okuyup okumamasi degildi aslinda cunku hala hazmedemiyorum cok kisa 3 ay evli kalmis ama o kadar dengesiz ki karsidaki bayan ogluna benim cocugumun kime benzediğini sormus ne hakla ise baban sonunda kendine benzeyenini bulmus mu demis ayrilali 12 yil olmus hala derdi ne kiskanclik krizlerine girdim o yuzden di sitemim yoksa esim den memnunum

Ben 27 yaşındayım,2.5 yıllık evliyim, 1 yıllık da istatistikçiyim (1 yıl önce kendi branşıma atanabildim, ondan önce başka kurumda düz memur olarak çalışıyodum). Maaşım da gayet iyi ama şimdi yüksek lisansa başlayıp, YDS ye hazırlanıyorum iyi bi puan almak için ve tekrar KPSS girip kariyer yükselticem inşallah, arada çocuk da düşünüyorum kısmetse. He bu dediklerim olur mu? Allah bilir ama en en güzel şey insanın bu hayatta bi hedefi olması, hedein varsa asla geç değildir

Günaydin 31 ile bende bu topice katildim buyuk cogunlugu da okudum
Bu yil calisma hayatina tekrar girdim ins devam eder 2017 yilina kadar net bir meslegimde yoktu hayatta bir sans acildi mrslek niteligimi kazandim onu degerlendirmeye cabaliyorum kpss surecim devam ediyor bubsinava hazirlanmak zorundayim
2 tane sevgili eskittim ikisiyle de netnuzerinden tanistim saf tarafkarim coknl oldu ama iliski icinde neler yapilmasi gerektiginide az cok ögrendim kimbilir bilmedigim neler vardir diyorum
Ilki evlenmek istedi olmadi aldatildim agir seyker yasatti bana
2.yi buldum bana gore cok yakisikliydi hala icim titler farkli sehirlerdeydik yinede guzel zamanlar paylastik az da olsa bazi seyleri hep onunla gormus oldum hayatimda ilklerimi hep onunla yasadim ilk gece disari cikmam yilbasini beraber gecirmemiz.neler neler ama evlenmedik evlenmekte isteyen biri degildi zamana biraktigim halde hicbir zaman istemedigi ve beni evlenecek kadar yogun hislerle sevmedigini soyleyince bitirdim.. hayat iste her zaman beklentiler gerceklesmiyor kizlar ayrica artik erkeklerde pek evlilige yanasmiyor bunu gozlemliyorum kizlar haliyle cok secici benim.calistigim yerde bekar erkeklerde var ama ayni is yeri ortamindan istemiyorum mesela.. ee ortam da yok napilmali.. tanismak lazim insanlarla bir sekilfe yoksa zor ama evlenme dusuncesinden ben de sogudum son zamanlarda erkekler bakimsiz kadin hep kendini saglam ve bakimli tutacak erkek salacak kadin erkegi topliycak ama toplayinca aldatacak vs bu donguden biktim diyebilirim.. birini bulsam bile evlenmek ? Olarak kaldi bende şu an önceligim sinavim işim.gücüm bir erkek sonraki durum...o bakimdan uzulmeyin mutluluk=evlilik asla degill

Bi değişik oldum yazdiklarinizi okurken aslında güzel baslamis keske güzel bitseymiş umarim bundan sonra sizi hakeden birisi cikar

cnm evlendın dıyelım evlılıgınde garantısı yok ki neler oluyor. bosanmalar vs. yada omrunun sonuna kadar yalnız olmucaksın dıye de bısı yok allah korusun yarına kımın cıkacagı bellı degıl. kaderde varsa evlendıkten sonra yalnız da olabılır ınsan. nasıpte kısmette varsa senı bulur . su akar yolunu bulur unutma. allah ıyılerle karsılastırsın.

Bende aynı durumdayım yas 25 kpss çalışıyorum öğretmenim işim yok sevgilim yok napalım kısmet bu güzelliğe iyimserliğe bakmıyor işin olsun kimseye muhtaç olma eşi bulmasanda olur elin adamına muhtaç etmesin Allah burdaki erkekleri okuyunca evlilikten soğudum takma bence emin ol taktığına değmiyor Benimde çevrem sınırlı kimseyi bulabilecek bir çevrem yok ama umrumda değil işim olsun diyorum. özel sektörde çalıştım adamın yaptıkları bana iyi bir ders oldu. Rabbim böyle insanları görünce her şeyden önce huzur istiyor evde ders çalışırken mutluyum çünkü şerefsiz kişiliksiz insanlarla ugraşmıyorum

şimdiki aklım olsa sizin yaşınızda bekar olurdum zaten. yaşardım hayatımı. silkelenin ve elinizdeki özgürlüğün kıymetini bilin.

yarın ne olacaği bilinmez. her an yeni kapılar açılabilir

Çok seçici biriyim
29 yasindayim. Cok seçici olan hicbir arkadasim evlenmedi. Sizin gibi bir yandan durumdan hayiflanip bir yandan da armutun sapi uzumun copu diyorlar. 4*4 luk bir erkek, bir kadin, bir hayat yok bu dunyada hickimse, hickimsenin hayati mukemmel degil. Mukemmeli ararsaniz bu isin 60 yasina kadar yolu var...

27 ye girdim yıl itibariyle 2 yıla yakın evliliğimi sonlandırmak üzereyim ve veteriner hekimim keşke evlenmeseydim diyorum ve ben de sınava hazırlanıyorum
Ayrıca bende de geç kalmışlık korkusu var ....
Geçmiş olsun mu denir bilemedim. Umarım çok iyi şeylerle karşılaşırsınız.Genç yaşta biten evliliklere üzülüyorum.

sınavdan mıdır nedir kendimi yaşlı gibi hissediyorum herşeye geç kalmış hissediyorum. Atamadım üstümden bunu. Ayrıca bi arkadaş seçici arkadaşlarım evlenemedi tarzı bişiler demiş. Aha sonum bu dedim Gönül işlerinde seçiciyim evet napayım ki içim ısınmayınca olmuyor malesef

Yarına çıkacağının garantisi var mı ? Niye bu kadar gelecek kaygısı ? Geleceği düşünüp durarak aslında şimdiki zamanı kaciriyorsun farkında değilsin.
Kısa vadeli düşünüp plan yap.Şuan elinde olup yapabilecegin sadece sınav var ,öyleyse zamanını, beynini sadece ona odakla.Sonrasina sonra karar verirsin.

Hiç bir zaman uzun vadeli düşünüp plan program yapmadım.Neden şu anki aklımı fikrimi enerjimi zamanımı,nasıl bir halde olacağımı,hatta olup olmayacagimi bile bilemediğim bir zaman dilimine harcayayimki.

İnsanın hayalleri olur elbet,ama bu kadar kaygilanip buhran boyutuna getirmemek lazım.

Neden bu evlenme kaygısı?Evlenmenin bir kalıbı yada yaşı yokki hangi yaşta evlenmek kime göre erken kime göre geç yani ayrıca secilmiyor canım eş dediğin sen istediğin kadar sağına soluna bakıp al en nihayetinde nasibinde olanı yaşıyorsun.evlenmeden önce herkes birbirinin ambalajını görüyor içinden ne çıkacağı hep süpriz.evlenebilmek yada evlenememek fikrini önce bir kenara koy 30 lu yaşlarında bekar bir öğretmen olsanda çok değerli bir insan olacaksın belkide daha mutlu.o yüzden çıkar aklından bu evlilik kalıbını sen daha çok genc değerli herşeyi yapabilecek bir insansın.

ben 29 oldum ama kısmet işlerini fazla kafama takan biri değilim sürekli baskı kuran evlen evlen diyen var ama sorun yapmıyorum gereksiz şeyleri kafaya takma derim sadece işine okuluna odaklan gerisi gelir allahın izniyle
sürekli söylediğim bir söz var Hayırlıysa beri hayırsızsa geri

haklısınız çok güzel bir yorum bu. Bugünü kaçırıyorum belki ama işte tedirginlik bırakmıyor peşimi. Aslında sorun evlilik filan da değil. Birini sever miyim öyle birine nerden denk gelirim artık diye düşündükçe böyle oluyorum

evlenme kaygısı değil aslında sanırım yanlış ifade ettim kendimi. Bir daha birini sever miyim nerde denk gelirim ortamım yok bişeyim yok pek aslında sorun burda. Bunu düşündükçe yalnız kalmaktan korkuyorum galiba

Mutlu olmak için bir ortama ya da erkek arkadaşa ihtiyacın yok :) benimde sevgilim yok, sadece bir grubumuz var samimiyim onlarla birde ailem akrabalarim var e birde kedim ve koskoca bir kütüphanem var iste ideal hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…