Başka bir üniversiteye gitmek yerine bıraktığınız okulla konusup okulu dondursanız kaldığınız yerden ileride devam edersiniz,nasılsa okulun yarısını bitirmişsiniz.
26 yasiniza kadar ne yaptiniz? Elinizde ne var suan? Yeteri kadar beklemissiniz. Onun icin gec, bunun icin erken diyip ertelemeyin. Girin sinava, kazanin. Evlenmek istersenizde okurken evlenin.
Ben soyle bakiyorum olaya. Calistiniz sonucunda bir mal varliginiz oldu mu? Sadece karniniz mi doydu yada sizr kalan sadece gezdiginiz yerler mi? 1 universite bitirmek, meslek edinmek, sevdigin bir isi yapmak, o ist yukselmek, evlenmek, cocuk yapmak. Bunlarin hepsi birer basari aslinda. Siz simdi hepsini yapicaksiniz sirayla. 30 yasinda okul biticek, evet. Ama bu 4 yili onceki yllardan daha dolu gecirmek sizin elinizde.çalıştım. hala çalışıyorum. ve 2 yıl da üni okudum işte.. bunları yaptım yani.
işim zaten var. ama bir ingilizce öğrt. değil.
+1000000Ben soyle bakiyorum olaya. Calistiniz sonucunda bir mal varliginiz oldu mu? Sadece karniniz mi doydu yada sizr kalan sadece gezdiginiz yerler mi? 1 universite bitirmek, meslek edinmek, sevdigin bir isi yapmak, o ist yukselmek, evlenmek, cocuk yapmak. Bunlarin hepsi birer basari aslinda. Siz simdi hepsini yapicaksiniz sirayla. 30 yasinda okul biticek, evet. Ama bu 4 yili onceki yllardan daha dolu gecirmek sizin elinizde.
katılıyorum. okulla konuşabilirsin belki af ile de dönersinBaşka bir üniversiteye gitmek yerine bıraktığınız okulla konusup okulu dondursanız kaldığınız yerden ileride devam edersiniz,nasılsa okulun yarısını bitirmişsiniz.
Kesinlikle geç değil, lütfen eğitiminizi tamamlayın, 26 yaş o kadar yolun başı ki ahh ahhh 40 lı yaşlara gelince anlarsınız. Geç olduğunu düşünüp de devam etmezseniz iyi bir gelecek kaybedeceksiniz, pişman olacaksınız fakat devam ederseniz kazanacaksınız ve başaramasanız bile şimdiki durumunuzdan geriye gitmiş olmayacaksınız. Şimdiden başarılar dilerim :)Merhaba hanımlar;
Başlıktan da belli olduğu gibi 26 yaşındayım.
Aslında normalde özel bir üniversitede okuyordum fakat 3. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
Fakat geçenlerde şöyle bir şey öğrendim; eğer tekrar sınava girip kazanırsam, zamanında eski okulumda başarılı olduğum dersler, yeni kazandığım ünide de geçerli oluyormuş. Yani onları geçmiş sayılıyorum. Ve böyle olursa tekrar 2. hatta belki 3. sınıftan devam edebiliyorum kaldığım yerden.
Bu fikir beni başta heyecanlandırdı ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum en baştan ygs'ye falan gir, ders çalış.
Üstelik yaşımda malum. Bu yıl çalışıp seneye girsem etti 27. Ben 30umda mezun olucam neredeyse
Sizin fikirleriniz neler? Çok mu geç?
Evlilik vs olsa bile ne zaman, nasıl olucak okuken
Bu arada bölümüm ingilizce öğretmenliği idi.
Tekrar onu kazanmaya çalışacağım..
Merhaba hanımlar;
Başlıktan da belli olduğu gibi 26 yaşındayım.
Aslında normalde özel bir üniversitede okuyordum fakat 3. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
Fakat geçenlerde şöyle bir şey öğrendim; eğer tekrar sınava girip kazanırsam, zamanında eski okulumda başarılı olduğum dersler, yeni kazandığım ünide de geçerli oluyormuş. Yani onları geçmiş sayılıyorum. Ve böyle olursa tekrar 2. hatta belki 3. sınıftan devam edebiliyorum kaldığım yerden.
Bu fikir beni başta heyecanlandırdı ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum en baştan ygs'ye falan gir, ders çalış.
Üstelik yaşımda malum. Bu yıl çalışıp seneye girsem etti 27. Ben 30umda mezun olucam neredeyse
Sizin fikirleriniz neler? Çok mu geç?
Evlilik vs olsa bile ne zaman, nasıl olucak okuken
Bu arada bölümüm ingilizce öğretmenliği idi.
Tekrar onu kazanmaya çalışacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?