- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
Kesinlikle geç değil, lütfen eğitiminizi tamamlayın, 26 yaş o kadar yolun başı ki ahh ahhh 40 lı yaşlara gelince anlarsınız. Geç olduğunu düşünüp de devam etmezseniz iyi bir gelecek kaybedeceksiniz, pişman olacaksınız fakat devam ederseniz kazanacaksınız ve başaramasanız bile şimdiki durumunuzdan geriye gitmiş olmayacaksınız. Şimdiden başarılar dilerim :)
Konu sahibi öncelikle teşekkür ederim bu konuyu açtığın içinOkumanın yaşı yok, ben üniversitede öğrenciyken 47 yaşında sınıf arkadaşım vardı.
Okumasına okursunuz da kazanırsınız da onda mesela yok da, bu devirde öğretmen olup atanacağım vs. diye uğraşcağınıza madem İngilizce'niz var tercümanlık yapın daha iyi, daha karlı. Ama okumak her zaman güzeldir tabi ki, öğretmen olmayacaksanız bile okuyabilirsiniz. Yaşınızda da bir şey yok daha.Merhaba hanımlar;
Başlıktan da belli olduğu gibi 26 yaşındayım.
Aslında normalde özel bir üniversitede okuyordum fakat 3. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
Fakat geçenlerde şöyle bir şey öğrendim; eğer tekrar sınava girip kazanırsam, zamanında eski okulumda başarılı olduğum dersler, yeni kazandığım ünide de geçerli oluyormuş. Yani onları geçmiş sayılıyorum. Ve böyle olursa tekrar 2. hatta belki 3. sınıftan devam edebiliyorum kaldığım yerden.
Bu fikir beni başta heyecanlandırdı ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum en baştan ygs'ye falan gir, ders çalış.
Üstelik yaşımda malum. Bu yıl çalışıp seneye girsem etti 27. Ben 30umda mezun olucam neredeyse
Sizin fikirleriniz neler? Çok mu geç?
Evlilik vs olsa bile ne zaman, nasıl olucak okuken
Bu arada bölümüm ingilizce öğretmenliği idi.
Tekrar onu kazanmaya çalışacağım..
Merhaba hanımlar;
Aslında normalde özel bir üniversitede okuyordum fakat 3. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
Fakat geçenlerde şöyle bir şey öğrendim; eğer tekrar sınava girip kazanırsam, zamanında eski okulumda başarılı olduğum dersler, yeni kazandığım ünide de geçerli oluyormuş. Yani onları geçmiş sayılıyorum. Ve böyle olursa tekrar 2. hatta belki 3. sınıftan devam edebiliyorum kaldığım yerden.
Bu fikir beni başta heyecanlandırdı ama yapabilir miyim onu da bilmiyorum en baştan ygs'ye falan gir, ders çalış.
Üstelik yaşımda malum. Bu yıl çalışıp seneye girsem etti 27. Ben 30umda mezun olucam neredeyse
Merhaba eğitiminize devam ettiğinize sevindim hiç bir zaman geç değildir yeter ki isteyin hem ne güzel eşiniz de destek oluyormuş eminim başarırsınız, size önerim üniversitede ne okuyacağınızı şimdiden belirleyin bir hedefiniz olsun ki o hedefe ulaşabilmek için daha hevesli çalışırsınız yönünüzü belirleyin ve hedefinizi yüksek tutunKonu sahibi öncelikle teşekkür ederim bu konuyu açtığın için
Bayadir konu açayım diye düşündüm ama cesaret edemedim
Kusura bakmazsan arkadaşlara sorum var
Ben 23 yaşındayım bazı sebeplerden dolayı lise terk ettim şuan açık lise okuyorum 2 seneye bitecek ve çok çalışıyorum
Evliyim ve eşim destekçim
Üni düşünüyorum ama bende yaşım cokmu geçmiş olur vs diye düşünmüyor değilim ve etrafında beni yönlendiren bilgilendiren yok
Lise bitene kadar ne okuyacagima karar verecegim ve dil kurslarına gideceğim
Sizin bi oneriniz varmi
Teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba eğitiminize devam ettiğinize sevindim hiç bir zaman geç değildir yeter ki isteyin hem ne güzel eşiniz de destek oluyormuş eminim başarırsınız, size önerim üniversitede ne okuyacağınızı şimdiden belirleyin bir hedefiniz olsun ki o hedefe ulaşabilmek için daha hevesli çalışırsınız yönünüzü belirleyin ve hedefinizi yüksek tutunbaşarılar diliyorum
Konu sahibi öncelikle teşekkür ederim bu konuyu açtığın için
Bayadir konu açayım diye düşündüm ama cesaret edemedim
Kusura bakmazsan arkadaşlara sorum var
Ben 23 yaşındayım bazı sebeplerden dolayı lise terk ettim şuan açık lise okuyorum 2 seneye bitecek ve çok çalışıyorum
Evliyim ve eşim destekçim
Üni düşünüyorum ama bende yaşım cokmu geçmiş olur vs diye düşünmüyor değilim ve etrafında beni yönlendiren bilgilendiren yok
Lise bitene kadar ne okuyacagima karar verecegim ve dil kurslarına gideceğim
Sizin bi oneriniz varmi
Bölümümde 50 küsur yaşında okuyan ve hatta üstüne yüksek lisans, doktora düşünen insanlar vardı, sizinki niye geç olsun ki genceciksiniz daha. Hedefinizi belirledikten sonra sıkı bir çalışmayla kazanırsınız da okursunuz da. İstemek başarmanın yarısıdır diye boşuna dememişler. :)
Teşekkürler yorumunuz içinBölümümde 50 küsur yaşında okuyan ve hatta üstüne yüksek lisans, doktora düşünen insanlar vardı, sizinki niye geç olsun ki genceciksiniz daha. Hedefinizi belirledikten sonra sıkı bir çalışmayla kazanırsınız da okursunuz da. İstemek başarmanın yarısıdır diye boşuna dememişler. :)
Pişman olmamak için yapmak,başarmak zorundayım ki şuan geçmişin pişmanlığını yaşıyorum. Bi kaç yıl sonra hala aynı yerde saymak istemiyorum.
Zaten şuan iki bebeğim var okulum bitene kadar onlar da krese yada ilkokula başlarlar çalışma şansım daha yüksek olur diye düşünüyorum.
Bi mesleğim var ama eğitim üzerine değil.
Umarım dediğiniz gibi olurBence geç kalmış sayılmazsınız. Hiç sene kaybetmeden gittiğinizi varsayarsak bundan sonra, 29-30 yaşında istediğiniz mesleğe kavuşmuş olacaksınız. :)
29 yaşında hala okuyanlar napsın,hem de iki bebeyleMerhaba hanımlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?