- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Merhaba ben bugun oldum iğne. Ne ilaç kullaniyordunuz?Merhaba bugün çatlatma iğnesi oldum.20 21 22 mm lik üç yumurta oluşmuş 36. Saat ilişki sonrası gün aşırı dedi doktorum.ınfolic verdi günde 2 tane. Var mı benzer durum da olanınız beraber takip ederdik
Bence söylediği tarihte kan tahlili verin, Ben 14. Güne kadar test yapmayı düşünmüyorum çok zor ama dayanmaya çalışcamBenim de geçen hafta bugün vuruldu.testelerle takipteyim,gebelik testi siliklesiyor artikdoktorum kan ver bi dedi ama napsam.aralik 5 veya 6da da kan ver dedi. Sizce ne yapsam
Klomen vermişti reglinin 4.günü başladım 5 gün günde 3 defa kulandırdı o bitince 5 gün içinsabah akşam estrofem verdi. Bu akşam bitiyor. Inofolic verdi dün gittiğimde sabah akşam kullan dediMerhaba ben bugun oldum iğne. Ne ilaç kullaniyordunuz?
Ben de yarindan itibaren oluruna bırakacağım yoksa gercekten psikolojim bozuluyorBence söylediği tarihte kan tahlili verin, Ben 14. Güne kadar test yapmayı düşünmüyorum çok zor ama dayanmaya çalışcam
Gelen allahtan lütfen kendinizi yıpratmayın stres herşeyin engeliBu ay olmazsa aşırı yıkalacak gibi hissediyorum kendimi..İnşallah tutunur bebişlerimiz
Estro fem ne icin verildi? Zaten klomen ağır ve etkili bir ilacKlomen vermişti reglinin 4.günü başladım 5 gün günde 3 defa kulandırdı o bitince 5 gün içinsabah akşam estrofem verdi. Bu akşam bitiyor. Inofolic verdi dün gittiğimde sabah akşam kullan dedi
Bende ınfolic içiyorum ama günde 1 defa combi kahverengi kapsül olanını siz hangisini içiyorsunuz?Merhaba bugün çatlatma iğnesi oldum.20 21 22 mm lik üç yumurta oluşmuş 36. Saat ilişki sonrası gün aşırı dedi doktorum.ınfolic verdi günde 2 tane. Var mı benzer durum da olanınız beraber takip ederdik
Klomenden sonraki 5 gün sabah akşam demişti. Rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Her doktor farklı şey uyguluyor. Denek gibi hissediyorum kendimiEstro fem ne icin verildi? Zaten klomen ağır ve etkili bir ilac
Benimki de mavi olan canımBende ınfolic içiyorum ama günde 1 defa combi kahverengi kapsül olanını siz hangisini içiyorsunuz?
Sonuç çıktı mı iğne vuruldunuz mu yoksa gerek yok mu dediPcos hastasiyim adetin 3. Günü klomen kullandım 5 gün günde 2 defa. bugün adetinin 13. Günü doktora gittim , iki tane sağ tarafta 21 22 mm yumurtam olduğunu soyledi . Östrojen hormonuna bakalım yüksek ise catlatma iğnesine gerek yok dedi tahlil sonucu bekliyorum
Vuralim iğne dedi sonucun fena değil ama vurmak istedi bakalimSonuç çıktı mı iğne vuruldunuz mu yoksa gerek yok mu dedi
Gerçekten denek olduk yaKlomenden sonraki 5 gün sabah akşam demişti. Rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Her doktor farklı şey uyguluyor. Denek gibi hissediyorum kendimi
Hadi hayırlısı olsun inşallahhVuralim iğne dedi sonucun fena değil ama vurmak istedi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?