Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teach_Mavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
4.956
7.049
108
33
Merhaba bugün çatlatma iğnesi oldum.20 21 22 mm lik üç yumurta oluşmuş 36. Saat ilişki sonrası gün aşırı dedi doktorum.ınfolic verdi günde 2 tane. Var mı benzer durum da olanınız beraber takip ederdik

Merhaba bugün bende çatlatma iğnesi oldum pazarteside aşılama yapılacak benim tel yumurtam gelişmiş büyüklüğünü bişey söylemedi dr benimde sormak aklıma gelmedi

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhİğneden sonra kasıklarda batma tarzı ağrılar oldu mu

Benim de geçen hafta bugün vuruldu.testelerle takipteyim,gebelik testi siliklesiyor artik doktorum kan ver bi dedi ama napsam.aralik 5 veya 6da da kan ver dedi. Sizce ne yapsam

Merhaba ben bugun oldum iğne. Ne ilaç kullaniyordunuz?

Benim de geçen hafta bugün vuruldu.testelerle takipteyim,gebelik testi siliklesiyor artik doktorum kan ver bi dedi ama napsam.aralik 5 veya 6da da kan ver dedi. Sizce ne yapsam
Bence söylediği tarihte kan tahlili verin, Ben 14. Güne kadar test yapmayı düşünmüyorum çok zor ama dayanmaya çalışcam

Merhaba ben bugun oldum iğne. Ne ilaç kullaniyordunuz?
Klomen vermişti reglinin 4.günü başladım 5 gün günde 3 defa kulandırdı o bitince 5 gün içinsabah akşam estrofem verdi. Bu akşam bitiyor. Inofolic verdi dün gittiğimde sabah akşam kullan dedi

Bu ay olmazsa aşırı yıkalacak gibi hissediyorum kendimi.. İnşallah tutunur bebişlerimiz

Pcos hastasiyim adetin 3. Günü klomen kullandım 5 gün günde 2 defa. bugün adetinin 13. Günü doktora gittim , iki tane sağ tarafta 21 22 mm yumurtam olduğunu soyledi . Östrojen hormonuna bakalım yüksek ise catlatma iğnesine gerek yok dedi tahlil sonucu bekliyorum

Klomen vermişti reglinin 4.günü başladım 5 gün günde 3 defa kulandırdı o bitince 5 gün içinsabah akşam estrofem verdi. Bu akşam bitiyor. Inofolic verdi dün gittiğimde sabah akşam kullan dedi
Estro fem ne icin verildi? Zaten klomen ağır ve etkili bir ilac

Bende ınfolic içiyorum ama günde 1 defa combi kahverengi kapsül olanını siz hangisini içiyorsunuz?

Sonuç çıktı mı iğne vuruldunuz mu yoksa gerek yok mu dedi

Merhaba kızlar bende bugün catlatma iğnesi vuracağım çarşamba günü de aşılama inşallah günde 1 tane klomen kullandım solda 1 yumurtam oluşmuş 18mm yakın dedi doktor boyutu bana küçük geldi bilmiyorum nasıl olacak bu 2.aşılamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…