Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim iğne vurulalı 3. günüm bugun batmaarım sancılarım geçmiş olarak uyandım iyi bişey mi kötü pek anlamadım
Hayır tabi kide her bünye farklıdır eminim bazılarında hiç bir batma ağrı olmayıp gebelik haberini alan çok kişi vardır.. Ya da batmalar ağrılar olup regl olabilen.. En güzeli aslında vücudu dinlemeyip bat gününü beklemek ama çok zor geçmiyor günler hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallahhh

sizde öğretmensiniz sanırım :) inşallah güzel haberler alırız sizin süreç nasıl oldu?

Kızlar gülmeyin ama bir sey dicem birliktelik sonrasi ayaklarinizi duvara dikip toto altina yastikla destekleyin yarim saat öyle durun cevremde ki herkes bunu deneyip hamile kalmış ben de çatlatma iğnesi yaptırdım vallahi de denedim

sizde öğretmensiniz sanırım :) inşallah güzel haberler alırız sizin süreç nasıl oldu?
Evet sınıf öğretmeniyim siz 1 yıldır istiyoruz..doktorlar hep problem yok diyordu ki baktım hala olmuyor demek bir problem var deyip eylülde vajinal muayene oldum( öncesinde korkum vardı olamamıştım hiç) 3 cm lik çikolata kistim varmış sol yumurtalığımda.. İlaç verdi, o aydan beri beslenmeme dikkat etmeye çalıştım. Kistim 1.8 cm e düşmüş. Doktor direkt engellemez ama süreci uzatabilir diyor.bu ay 2. Klomen tedavim 27 sinde çatlatma iğnesi vuruldum..bir umut bekliyorum..10 gün kaldı bata..sizin süreç nasıl?

Her ay deniyorum canım, bu ay ekstra olarak duş almıyorum hemen. Sabah erkenden alıyorm sabahları duş almaktan üşüttüm nezle oldum siz ne zaman oldunuz iğneyi

Bide ovulasyon testim bolca var diye öyle takip edeyim dedim bugün iğnenin 6. Günü hala koyu çıkıyor, inşallah hep silikleşmez koyu koyu devam eder

Her ay deniyorum canım, bu ay ekstra olarak duş almıyorum hemen. Sabah erkenden alıyorm sabahları duş almaktan üşüttüm nezle oldum siz ne zaman oldunuz iğneyi
Aynen kadinlar icin birliktelikten en az 2 saat sonra duş alinmasi gerekmis hatta tuvalete bile yarim saat sonea cikmak gerekiyormus insallah güzel sonuclanir ya ben 12.gundeyim

Aynen kadinlar icin birliktelikten en az 2 saat sonra duş alinmasi gerekmis hatta tuvalete bile yarim saat sonea cikmak gerekiyormus insallah güzel sonuclanir ya ben 12.gundeyim
Aaa senin çok az kalmış bat tarihi ne zaman, herhangi bir belirtin var mı. Test yapacak mısın regli mi bekleyeceksin inşallah hamilesindirrr

Aaa senin çok az kalmış bat tarihi ne zaman, herhangi bir belirtin var mı. Test yapacak mısın regli mi bekleyeceksin inşallah hamilesindirrr
Canim ben saglik ocagina gittim ama gec kalmisim ya. Son gunlerde sık tuvalet,mide bulantisi ama kusma hissi değil sürekli aç hissetme uyku hali sol kasık ağrısı ve belime biri vuruyor gibi agrilar var. Testim hafif silik sekilde pozitif hala cumartesi veya pazar kan vericem insallah rabbim hepimize sevinçli haberler sunsun

İğne etkisi geçmiştir bence, hala silikse bence gebelik var hadi inşallahh umutlandırmak gibi olmasın ama belirtiler pozitif gibi cumartesi kan ver benceee

İğne etkisi geçmiştir bence, hala silikse bence gebelik var hadi inşallahh umutlandırmak gibi olmasın ama belirtiler pozitif gibi cumartesi kan ver benceee
Akıntı geliyor bu normal mi onu çözemedim 10.gunden beri akıntı var misafirlerimiz olduğu icin cumartesi zor olabilir ama kan icin insallah gitmeye caliscam

İğnenin 7. Gününden günaydınlarr.. Hiç bir belirti kalmadı ne kasık ağrısı ne bel ağrısı.. Sanırım iğne etkisi geçiyor. Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hayırlısı olsun inşallahh tutunuyordur bebeklerimiz

bende rehber öğretmeniyim, 6 aydır deniyoruz olmuyordu bir buçk yıllık evliyim kendimi bldim bileli adet günümü tam bilemem 30-35 gün arasında adet olurum ama her ay muhakkak olurum en fazla 35. günde, şiddetli adet sancıları yaşarım ilk 24 saat iğneyle kendime gelirim , hissediyordum bir şeylerin yolunda olmadığını doktoruma gittim 6 ay deyince bkmıyorlar 1 buçuk yıldır olmuyor deyince detaylu vajinal muayene yaptı.( bunu neden yaptıklarını da anlamıyorum benm için 6 ayda uzun bir sure)
yumurta tembelliği var çok fazla folikül var ama yumurta olma boyutuna gelemiyorlar dedi. klomen verdi 5gün günde iki sefer içtim bittiğinin ertesi günü gittiğimde klomene karşı direnç var hiç büyümemişler iğne başlıcaz dedi. bu sıraada adetin 8. günündeyim. dotor değiştirdim aynı gün, diğer doktorum yeteri kadar büyümemişler dedi ama 10mm 2 tane görüyorum dedi 2 güne bir takip ettik o iki yumurtam biri 22mm biri 21mm oldu adetin 13. günü çalatma iğnesi vuruldum 29 kasımda. bekleyeceğim bakalım . çatlatma iğnesi günü ve takip eden 3 gece ilişki oldu ama saatine çok dikkat etmedim 4 gün mü olmalıydı?

benim iğnenin etkileri 3 gün dolduktan sonra geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…