Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hekimin bir bildiği vardır aşılama ücretleri nasil

18 mm iyi bir boyut bence. Hadi inşallah tutunur bebişlerimiz

Merhaba bende pazar akşamı saat22.00 de yaptım iğneyi. İğne sonrası 3 gün ilişki dedi. İlk defa deniyorum heyecanla bekliyorum açıkçası ne yapacağımida pek bilmiyorum
Kafanizi rahat tutun. Saati saatine deneyerek kendinizi strese sokmayin. Hadi bugun yapmaliyiz diyerek eşinjzi de strese sokmayin. Bundan sonrasi sadece sabirla beklemek. Doktorun verdigi 3 gunden sadece 1ni denemeniz bile hamile kalmak için yeterli. Sadece keyifle o 3 gunu degerlendirin. 14 gun dolmadan da test yapmayin. Hadi hakkimizda hayirlisi bakalim

18 mm iyi bir boyut bence. Hadi inşallah tutunur bebişlerimiz
Merhaba tatlim. Ultrasona girdin mi? Nedir durumlar? Ben bugum girdim 4 yumurtadan 1i catlamiş bir tanede içi sivi dolu yumurta gordu. Dedi ya sorulacak ya da yumurtlamanin başlangici. Digerleri yoktu bu kontrolde

Merhaba tatlim. Ultrasona girdin mi? Nedir durumlar? Ben bugum girdim 4 yumurtadan 1i catlamiş bir tanede içi sivi dolu yumurta gordu. Dedi ya sorulacak ya da yumurtlamanin başlangici. Digerleri yoktu bu kontrolde
Çatlama iğnesinden sonra bana gel demedi canım, 14 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyorm, bebiş olursa da gel adet olursan da gel dedi.

Çatlama iğnesinden sonra bana gel demedi canım, 14 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyorm, bebiş olursa da gel adet olursan da gel dedi.
Aslinda ben kendim gidip ultrason yaptirdim. Hep yumurtlama sorunu yaşadigim için gozumle gormezsem rahat edemiyorum. Senjn de hayirli haberlerini aliriz burdan InsaAllah

Aslinda ben kendim gidip ultrason yaptirdim. Hep yumurtlama sorunu yaşadigim için gozumle gormezsem rahat edemiyorum. Senjn de hayirli haberlerini aliriz burdan InsaAllah
İyi yapmışsın yakın olsa ben de sık gitmek istiyorum ama ilçedeyim 1 buçuk saat mesafede doktorum aminn hepimizin inşallahhh

Ben daha yeni tedaviye başladım yarın klomene başlıyorum hayırlısıyla.. Kızlar birşey sorcam dün hormon tahlili yaptırmıştım sonuçtan anlayan var mı acaba bakabilir misiniz? Nasıl çıkmış sizce ben anlamıyorum pek merek ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20211130_135805_com.android.chrome.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 63
merhabalar yardımcı olur musunuz, pazartesi günü akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum. dün geceden beri kasıklarımda ağrı sık idrara çıkma ve alt tarafımda baskı hissediyorum başınıza geldi mi?24 -36 saat içindeyim şu anda

Benim bugün iğnenin 5. Günü ara ara batma kramp gibi ağrılar oluyor ve sık çıkıyorum idrara. Vücutta iğneden kaynaklı beta hcg hormonu olduğu için vücut hamile gibi tepki veriyor.

Prolaktin baya iyi bnce yüksek olmamalı çünkü. Amh sonucu için ne dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…