27 Ocak..Sonunda!

canım çokkkk geçmiş olsunn dayan sadece 2 gün uykun yok 3. gün uyumaya başlayacaksın zaten tamponun yarın alınır büyük ihtimal.. daha da iileşeceksin gün geçtikçe :) en önemli gün 2. gün onmu atlattın mı tamamdır :)
fotolarını merakla bekliyoruzzz :) öptmm:54:

çarşamba günü alıncakmıs tamponlar .. bi de bişey sorucam kızlar çarşamba gününe kdr böyle mi olcam nefes alabilmem için illa tamponlarn cıkması mı lazım

balimmmm cok gecmis olsun...sende aramiza katildin iste..inan seninle ben bile gun saydim ikide bir foruma bakdim ha bugun ha yarin derken oldun iste..cok sevindim...simdi daha sabirli olup iyilesmeyi beklemelisin..burnunu merak ediyounm eski ve yeni halini...mucuks kal saglicakla:nazar::94:

ameliyata girmeden önce cok korkuodum ama sakinleştirici sayesinde atlattım korkuyu.. daha sonra uyanır uyanmaz kustum narkoza dayanamadım sanırım .. Ameliyattan çıktığım gün cok pişman olmuştum ancak zamanla pişmanlık geçiyo.. Gerçekten cok sabr isteyen bi durum .. düne kadar sadece göz altlarım cok şiş ve mordu.. Bugun yanaklarım da şişti ancak morluk geçmeye başladı gibi. Tamponlarım çarşamba alıncakmış. Doktorun burnum için verdiği spreyi sıkarken burun deliklerime sokmakta zorlanıorum umarım doğru kullanıorumdur çünkü tamponlarım çıkarken canım acımasından korkuyorum.. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum bu yüzden moralim alt üst oldu... Desteğinize tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var

pure love ben de senden 1 gün önce oldum ameliyatımı...gözümdeki şişler tamamen indi dün fakat dünden beri yanakların dudaklarımın çevresi inanılmaz şişti....çok komik görünüyorum sanki ben değilim aynadaki....ne zaman geçecek bu şişlikler.sen ne durumdasın bugün?

pure love ben de senden 1 gün önce oldum ameliyatımı...gözümdeki şişler tamamen indi dün fakat dünden beri yanakların dudaklarımın çevresi inanılmaz şişti....çok komik görünüyorum sanki ben değilim aynadaki....ne zaman geçecek bu şişlikler.sen ne durumdasın bugün?

benm gözlerim hassas oldgu için çok şişip morardılar ancak inmeye basladılar , yanaklarım şişti bugun inş çabuk iyileşiriz cnm ya

buz torbası koymadınızmı yüzüne ameliyattan sonra canım ?
benim 24 saat buz koyuldu yüzüme ve enseme. şöyleki yarım saat enseme yarım saat yüzüme buz koyuldu ne morarma ne şişme oldu. :44:

buz torbası koymadınızmı yüzüne ameliyattan sonra canım ?
benim 24 saat buz koyuldu yüzüme ve enseme. şöyleki yarım saat enseme yarım saat yüzüme buz koyuldu ne morarma ne şişme oldu. :44:
toplam 8 saat buz maskesi konuldu ara verilerek.. zaten bi süre sonra etksi olmuyomus.. Yeterince şiştimm yarındn itibaren iner umarım :)

@pure_love , bana 24 saat koydular allah allah arkadaşmda aynı doktora oldu onada öle yapmşlar oda şişmemiş morarmamış :44:
neyse sonuçta olmuş bitmiş şimdi alçının alınacağı günü merakla bekliyosundur :) ben ilk gördğümde böylemi kalcak buuu dedim ama şiş oldğunu görünce rahatladım :)

@pure_love , bana 24 saat koydular allah allah arkadaşmda aynı doktora oldu onada öle yapmşlar oda şişmemiş morarmamış :44:
neyse sonuçta olmuş bitmiş şimdi alçının alınacağı günü merakla bekliyosundur :) ben ilk gördğümde böylemi kalcak buuu dedim ama şiş oldğunu görünce rahatladım :)
valla öyle canım ama ilk önce tamponlar alınsın da nefes alim inan hiç nefes alamıorum suan :(

Merhaba, ben de estetik yaptirmak istiyorum, 3 gundur kadinlar kulubunu okuyorum bu konuyla ilgili, elimd eolsa yarın yaptirabilirim oyle bi gaza geldim herkesin burnu cok guzel yaptiranlarin:34: sana da gecmis olsun bugun 29 ocak sen ameliyat olmususndur, umarim iyisidndir,resim eklersne cok sevinirzzz

Merhaba, ben de estetik yaptirmak istiyorum, 3 gundur kadinlar kulubunu okuyorum bu konuyla ilgili, elimd eolsa yarın yaptirabilirim oyle bi gaza geldim herkesin burnu cok guzel yaptiranlarin:34: sana da gecmis olsun bugun 29 ocak sen ameliyat olmususndur, umarim iyisidndir,resim eklersne cok sevinirzzz
ameliyatımı oldum canım kendime braz gelince koyucam resimleri merak etme =)

Bende yakinda emre beye olacagimm:66: ameliyattan korkmuyorumda sonrasinda morarip sismekden korkuyorum:62:

Back
X