3 4 yil sonra ilk cocugu olan varmi? Mucize hamilelikler.

Ikizlerim tup bebekle sonra normal yolla hamile kaldim hep stres kadinlari etkiliyor bence insallah canim sanada nasip olur

InsaAllah canim. Allahdan umudunu asla ve asla uzme. Olucak. Zamanj vakti var. Benim annemin 5 sene sonra cocugu oldu. Annem diyoki iyiki 5 sene sonra oldu, iyi ki o insanlarla tanisdiniz ve evlendiniz. Iyi ki arkadas cevreniz bunlar. Yani şu an hamdolsun o kadar raziki bizden o yuzden hep sukrediyor. Yani ablacim biz yipransakda beklemekden bizim cocuklarin hayati için her senenin her ayin çok buyuk onemi var. O yuzden hep dua ediyorum Allahim çocugum için en guzel en uygun zaman ne zamansa o zaman nasib et. Hayirlisiyla. Ben sabrederim. Yeter ki cocugum mutlu bir hayat yaşasin. Allahin vardir elbet bir bildiyi. Elbet bir plani vardir. Yoksaki Allah çok rahimlidir merhametlidir kullarina. Sadece bizler geleceyi goremiyoruz. Sabirsizlik yapib olsun olsun diyoruz. Tabiki istemek ne gunah ne hata ne de suç. Hele anne olmayi istemek belki sevaptir bile. Sadece sabirla daha guzel şekilde bekliyelim yavrularimizi. Emin ol yalniz deyilsin

masallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ne kadar zordur eminim o kadar beklemek ve umudunu yitirmemek cennetlik bi insansin bnm gözümde en azindan mutlu son olmus
Evet çok zor Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bende sağ salim kucağıma alırım ayrıca çok teşekkür ederim

Ikizlerim tup bebekle sonra normal yolla hamile kaldim hep stres kadinlari etkiliyor bence insallah canim sanada nasip olur
ewt stres ama ne kadar kacsanda dusunuo hayal ediosun hic birini yapmasanda ruyana gelio sınarmis gibi ne guzlmis ya ikiz bebek masallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin

burasi olmasa aslinda yanlizim susarak herseyden uzaklastim yeni yeni alistim bu duruma belki vazgecmekdir bilmiorum bazen utaniorum 3 seneye yakin bekliosun nice bekleyenler var yillardir ama kndime dur diemedim kime ne derdini anlatabilirsinki insanlar sahip olduklari seyler hakkinda konusunca geciştiriyo dalga geciyo yinemi bu konu demeleri bni kirdi kira kira alistim ve sustum sindirdim şükrediyorum elbet ama işte öyle.

konu sahibi rahat ol, bir türlü hamile kalmayınca tüp bebek tedavisi için devlete gittik, beni hasta olarak bile kabul etmediler. Özele gittik, olmaz diye diye tedavi ettiler. Olmadı da. Evlatlık bebek nasıl alırız diye araştırırken ve geciken adetimi menopoz diye yorumlayıp test bile yapmazken hamile kaldığımı öğrendim. Doktora gittik, mol gebelik olabilir kimseye söylemeyin dedi. Neredeyse hiç kimse kendiliğinden çocuğum olacağına inanmadı. ama oldu, Allah bağışlarsa oğlum 19 aylık şu anda. Her gün şükrediyorum. Asıl mucize kısmına geleyim, 43 yaşında doğurdum ve ilk çocuğum. Daha önce ne kimyasal ne başka birşey hiç hamile kalmamıştım, sebepsiz infertelite dendi hep, hamile kalacağıma inanmadığım için folik asit de kullanmamıştım, 2 pakete yakın sigara içiyordum (22 yıllık tiryakiydim)

2 sene sonra tedaviye başladığım ay adet beklerken gebe olduğumu öğrendim fakat düştükle sonuçlandı

Evet ablacim sukretmek ve sabretmek gerekir. Nice genc kizlar var bizim yaşda sevdiyine kavusamaysn, beyaz gelinliyin hayalini kuran. Ya da eşinden gunlerce dayak yiyen, dul kalan.. o kadar farkli hayatlar var ki. Bize sabrsizlik etmek dusmez. Inan laflardan bende biktim. Şu an hem onunla cebellesiyorum, hem sinavim var onunla ugrasiylrum, hem de esimin ablasini benim yanima koydular. Sabahdan aksama kadar yanindayim. Autizm kendisi. Yani icime ata ata duruyprum. Son gunler iştahdan kesildim, uyku uyuyamiyorum, aglamak geldiyinde aglayamiyprum. Eşim geç geliyor bir saat için bile olsa çikamiyorum dişari. Yani inan herkesin hayatinda zorluklar var kulaklarimizi tikayip yaşamak zorundayiz canim. Allahin takdiri ne zamansa o zamani beklemeliyiz

Karı koca işitme engelli bi akrabamın 15 yıl çocuğu olmadı ve öyle tüp bebek yaptırmaya falan paraları da yoktu. Sonra kadın annesine 3 aydır adet olmadığını söylemiş ve annesi alıp dr a götürmüş ki kist ur bişey mi var diye de bebek var deyince şok olmuş annesi dr kesin yanlış görüyor kızımı boşuna umutlandırmayım diye ordan çıkar çıkmaz başka hastaneye gitmiş orda da dr bebek var deyince kızına işaret dili ile anlatmış ve herkes tabiri caizse zırıl zırıl ağlamış. İlk kızı oldu ve kızın hemen arkasına da bir oğlu oldu yine doğal yolla iğnesiz tedavisz. Yani ol deyince oluyor bazen erken bazen geç ama kime göre neye göre....

bn sadece sizleri duyarak okuyarak tesellinoluyorum ve bnm gibi cok insan var bu mucizeleri okuyup mutlu olan, sewindim rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ne guzel biseymis hic sorununuz yokmuydu niye tup bebege bile yok dediler sorun yokken

2 sene sonra tedaviye başladığım ay adet beklerken gebe olduğumu öğrendim fakat düştükle sonuçlandı
cok uzuldum insallah saglikli hayirli hamileligin olur yakin zamanda hic dusugum olmadi hic gebeligimde ama eminim cok kotu bi durumdur teselli edermi bilmem ama en azindan hamile kalabildigini biliosun umarim kisa surede tekrar hamile olur saglikla bebegini kucagina alirsin

Tam 4.5 sene sonra oldı bebeğimiz. Öncesinde hiç yok. Hiç kalmadım yani. Şimdi 2. Bebeği bekliyoruz

haklisin uzuldum senin icin insallah hayatin duzene girer herkezin sınavi farkli galiba herkezin ayri problemleri var evlenince kadin olmayi daha cok anladim cok zormus bekarken cok guzel basit geliodu rabbim taşiyamayacagimiz zorluk vermesin ii olucak hersey dua edicem senin icin

öle rabbimin taktiri ne guzl mutlu sonlari sewiorum bugun cok duygusaldim ama bugunki okudugum seyler bni tekrar topladi insallah mutlu guzel saglikli ömurleriniz olur

Tam 4.5 sene sonra oldı bebeğimiz. Öncesinde hiç yok. Hiç kalmadım yani. Şimdi 2. Bebeği bekliyoruz
hemde dogal yollami ne guzel saglikla hayirli evlat nasio etsin bn zamanin gectigini anlamiorum sanirim bazen o zamanda takiliorum ilerde gulucem bunlara biliorum ama o zmna kadar devam

hemde dogal yollami ne guzel saglikla hayirli evlat nasio etsin bn zamanin gectigini anlamiorum sanirim bazen o zamanda takiliorum ilerde gulucem bunlara biliorum ama o zmna kadar devam

Bilmiyorum o süreci yaşarken zor ama ben şuan 4.5 sene kendimi üzdüğüme çok pişmanım.
Keşke dah kaliteli daha verimli geçirseydim. Yapmak istediğim herşeyi çocuksuzken yapsaydım.
Daha çok eşimle tatile gitseydim dah çok sinemaya gitseydik. Daha çok kurslara katılıp sosyal olsaydım.
Şimdi çocuğu olmayan arkadaşlarıma hep bunu söylüyorum.
Yaşanan zor
Ama ona kapılıp hayattan soğumayın. Kendinizi yıpratmayım. Kendini de paralasan Rabbimin ol dediği vakte kadar olmuyor çünkü nasip.
Ama o zamana kadar kendine katacakların senin elinde.

bn sadece sizleri duyarak okuyarak tesellinoluyorum ve bnm gibi cok insan var bu mucizeleri okuyup mutlu olan, sewindim rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ne guzel biseymis hic sorununuz yokmuydu niye tup bebege bile yok dediler sorun yokken
adetlerim düzenliydi, yaşım 42 ydi, daha önce kimyasal dahil hiç hamile kalmamıştım, gittiğim üç yerde bana başarı istatistiklerini anlatıp 40 yaş üstü nedeniyle istatistiklerinin düştüğü söylendi. İki doktor yüzüme kısırsın dedi. Bu sözlerin çocuk isteyen birisi için ne kadar kaba ve kırıcı ayrıca yaralayıcı olduğunu yaşamayan bilemez

doktorlara o kadar çok inandım ki bu durumu kabullenmiştim, gerçekten ben de inanmıyordum, adet gecikince test bile yapmadım, menopozdur diye

Amin amin amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Rabbim hepimizin kucağını doldursun

Ben de senin için. Tabiki hayatimiz sukredilmeli bir hayat. Bazen içimizi boşaltmaya yaziyoruz işte. Bazem bunaliyor insan bazen toparlanjyor. Ama asla şikayrt edemem cok sukur dunya iyisi kocam var. Bu bile benim için çok buyuk sukur sebebi. Yani boyle hayata tutunmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…