- 3 Ocak 2018
- 86
- 91
- 88
- 29
Cevremde herkezin bebegi var yada hamile allah bagislasin ama en fazla bekleyin 9 ay mis sonra hamile kalmis bi ben cok bekledim benden buyukde var kucukde sorunu olan bile hamile ama bnm esimin zerre bi sorunu yok nasip isi elbet şükrediyorum ama merak ediorum böle yillar bekleyip mucize hamilelikler varmi? Ne yaptinizda hamile oldunuz önerilerinizi duymak cok isterim cok ihtiyacim var
bnde de hasimato mu ne ondan cikti gecicimi bilmiyorum yillar oldu, cok sewindim insallah saglikli gebeligin olur hayirli saglikli bi evladin olur3 yıldır evliyiz 3 yıldır korunmuyorduk ama cocugumuz olmadı. Bu süreçte 2 defa kimyasal gebelik gecirdim Bende hasimato var birde rahim şekli bozukluğu olduğunu öğrendik 4 ay önce. Eşimde hiçbir sıkıntı yok. Doktorum 4 5 ay normal şekilde deneyelim dedi denedik olmadi. 1 ay famara kullandim çatlatma ignesi vuruldum yine olmadi. Sonra muayenede rahim filmi istedi şekil bozukluğundan şüphelendiği için rahmim kalp şeklinde yemiş ameliyat dedi fakat biz doktorun ilgisizliginden dolayı sıkıntı yaşadık ameliyat olmadim geçen ay doktorumu değiştirdim başka doktora gittim doktor film sonuçlarıma baktı ve ameliyat önermem ameliyat sonrası rahim yapışıklığı olabilir senin durumunda gebe kalıp doğum yapan çok fazla insan var 3 ay yumurtlama takibi yapacağız dedi 2 3 tane ilaç verdi vitamin falan ve 4 gün önce kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim pazartesi doktorum çağırdı biz doktora gidene kadar hep tereddüt içindeyiz inşallah sağlıkli bir gebeliktir
Amiiin inşallahbnde de hasimato mu ne ondan cikti gecicimi bilmiyorum yillar oldu, cok sewindim insallah saglikli gebeligin olur hayirli saglikli bi evladin olur
Ben varım canım ben 2014 de evlendim bende çikolata kisti vardı doktorların bazıları çocuğumun olmayacağını bazıları da çok zor olabileceğini söyledi 3 yıl çocugum olmadı ümidimi kesmiştim eşimin istegi üzerine özele tüp bebek için aslında gitmiştim tahlil istedi doktorum tahlil yapılırken hamile olduğumu ögrenmiştim hiç tedavisiz ilaçsız oldu doğumdan sonra korunmadım hemen bir daha olsun dedim yine olmadı 3 yıl geçti yine yaklaşık bu sefer klomen + ovitrella ile hamile kaldım çok şükür rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınCevremde herkezin bebegi var yada hamile allah bagislasin ama en fazla bekleyin 9 ay mis sonra hamile kalmis bi ben cok bekledim benden buyukde var kucukde sorunu olan bile hamile ama bnm esimin zerre bi sorunu yok nasip isi elbet şükrediyorum ama merak ediorum böle yillar bekleyip mucize hamilelikler varmi? Ne yaptinizda hamile oldunuz önerilerinizi duymak cok isterim cok ihtiyacim var
way cok efsane bi hikaye rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin cnm bmm kolay dogumun olsun iste sorunum su bnm hic bi saglik problemim yokmus esiminde nasil sanssa iste psikolojik sanirim nasipBen varım canım ben 2014 de evlendim bende çikolata kisti vardı doktorların bazıları çocuğumun olmayacağını bazıları da çok zor olabileceğini söyledi 3 yıl çocugum olmadı ümidimi kesmiştim eşimin istegi üzerine özele tüp bebek için aslında gitmiştim tahlil istedi doktorum tahlil yapılırken hamile olduğumu ögrenmiştim hiç tedavisiz ilaçsız oldu doğumdan sonra korunmadım hemen bir daha olsun dedim yine olmadı 3 yıl geçti yine yaklaşık bu sefer klomen + ovitrella ile hamile kaldım çok şükür rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Benim yavrularimin hepsi mucize Elhamdulillah, kafaniza taktikca olmuyor ben 5 yil tedavi gordum 3 defa ameliyat oldum 4 asilama 2 tup bebek yumurtalarim bile dollenmedi daha neler neler.. doktor yumurtalarin bozuk rahmini ve yumurtaliklarini alip seni kurtaralim demisti son olarak benim israrimla icsi (mikro injeksiyon) denendi sadece 1 yumurta dollendi o yumurta benim oglum oldu evliligimin 7. Yiliydi ElhamdulillahCevremde herkezin bebegi var yada hamile allah bagislasin ama en fazla bekleyin 9 ay mis sonra hamile kalmis bi ben cok bekledim benden buyukde var kucukde sorunu olan bile hamile ama bnm esimin zerre bi sorunu yok nasip isi elbet şükrediyorum ama merak ediorum böle yillar bekleyip mucize hamilelikler varmi? Ne yaptinizda hamile oldunuz önerilerinizi duymak cok isterim cok ihtiyacim var
imkanimiz su an cok kisitli istiorum bnde ama bakalim para biriktirmeye baslicam allah izin verirse yaptiririz cnm hayirli saglikli evlat nasip eder insallah rabbimBizim de 2 sene olmadı, aşılama, yum geliştirici, alternatif şeyler vs vs olmadı tüp yaptık, sizde çok beklemeden ona geçin derim insanın psikolojisi kaldırmıyo bi süreden sonra
ne kadar zorlu ne kadar guzel bi hikaye rabbim evlatlarini sana bagislasin hayirli saglikli ömurler nasip etsin darisi biz bekleyenlereBenim yavrularimin hepsi mucize Elhamdulillah, kafaniza taktikca olmuyor ben 5 yil tedavi gordum 3 defa ameliyat oldum 4 asilama 2 tup bebek yumurtalarim bile dollenmedi daha neler neler.. doktor yumurtalarin bozuk rahmini ve yumurtaliklarini alip seni kurtaralim demisti son olarak benim israrimla icsi (mikro injeksiyon) denendi sadece 1 yumurta dollendi o yumurta benim oglum oldu evliligimin 7. Yiliydi Elhamdulillahsonrasinda yine tedaviyle buyuk kizim oldu tamam dedim Rabbime sukurler olsun 2 guzel evladim var zorlu tedavilerle oldular ama herseye degerler
Artik hastane sayfasini kapattim derken gunum gecti eyvah dedim yine basladik hastaligim geri geldi derken birkac hafta sonra midem bulanmaya basladi midemi usuttum heralde diye dusundum taki bir gun tavuk yapmak icin tavugu aldigimda tiksindimtavugu birakip kosa kosa test almaya gittim hemen test yaptim . Evet evliligimin 11. Yilinda doktorlarimin tedaviyle bile senin cocugun olmaz demisken ben hamileydim
suan oglum 6 buyuk kizim 4 kucuk kizim 1 yasinda elhamdulillah ne kadar sukretsem az ben mucizeleri yasadim Rabbim herkese yasatsin Rabbim herkese nasip etsin insallah
Amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. cok zor gunlerdi gercekten suan seni cok iyi anliyorum ama gercekten hersey yoluna giriyo sen yeterki inanmaktan vazgecme dua etmekten vazgecme ve kendine baska ugraslar bul surekli kafanda onu konuyu dusununce olmuyor piskolojik stres yapiyor insanne kadar zorlu ne kadar guzel bi hikaye rabbim evlatlarini sana bagislasin hayirli saglikli ömurler nasip etsin darisi biz bekleyenlere
elimden gelen her yolu deniorum duşunmemek icin ama iste bazen zor oluyo tepe taklak oluyorum umarim kafamdan atarim allah razi olsunAmin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. cok zor gunlerdi gercekten suan seni cok iyi anliyorum ama gercekten hersey yoluna giriyo sen yeterki inanmaktan vazgecme dua etmekten vazgecme ve kendine baska ugraslar bul surekli kafanda onu konuyu dusununce olmuyor piskolojik stres yapiyor insan
Cumlemizden, biliyorum cok zor kafandan cikarmak sen cikarsan cevre izin vermiyor durmadan israrla sorarlar laf sokarlar olmuyor diye, Allah tez zamanda nasip etsin insallahelimden gelen her yolu deniorum duşunmemek icin ama iste bazen zor oluyo tepe taklak oluyorum umarim kafamdan atarim allah razi olsun
aslinda baski yapanim yok kndimden baska ha adet oldunmu dien oluo o baski sayilirmi bilmiyorum bide adetim cok duzensiz psikolojik uzuyo bazen erken oluyo doktorada solemistim bnm yuzumden duzensizmis 2 aydir dusunceleri azalttim gecen ay normal zmnda gelmisti ama bu ay yine geciktim millet adeti bi gun geciksin test yapar cikiyo bnm 70 gun den fazla bile gecikti hefesimle kaldim yani adetin gecikmesi belirti bunlara bile sewinemiyorum isterdimki duzenli olsun gercekten gecikince ciksin o bile sorun iki gundur test yapsammi diorum snra bosa yine hefesleniyom diorum ona bile casaretim kalmadi hatta esime hep derim bi gun hamile kalirsam ya gobegim sisince anlicam ya anormal bisey olunca yada rastgele inancim kalmadi dusunsene doguma gidiom yada cinsiyet ögreniom fln bu sekilde cok insan varCumlemizden, biliyorum cok zor kafandan cikarmak sen cikarsan cevre izin vermiyor durmadan israrla sorarlar laf sokarlar olmuyor diye, Allah tez zamanda nasip etsin insallah
way cok efsane bi hikaye rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin cnm bmm kolay dogumun olsun iste sorunum su bnm hic bi saglik problemim yokmus esiminde nasil sanssa iste psikolojik sanirim nasip
Ben kizim icin kontrole gittigim de erken dogum riski ile hastanede yatmistim orda bir bayanin 15 yildan sonra olmusAblam 5 sene sonra pespese hamile kaldi bende iki sene bekledim hamile kaldim kizim buyudu ikinci daha olmuyor. Diger ablamin kizi 16 yasinda ikinci cocugu oldu kisir demislerdi
Her ay kadınlar kulübünü ziyaret ederim 7 sene oldu beklemedeyiz
Aşılama tüp bebe çok denedik ama maddi olarak bitiyoruz
Hepsini de özelde yaptırdık
Çünkü devlette sorunlar yaşadık ama nasip bu işler
Allah hayırlısından sağlıklısından versin sana da kardeşim
İsteyen tüm kullarına versin
Ama olmuyorsada vardır bir hayır
Rabbim bizi bizden iyi bilir
3 günüm var adete ama 7 senedir olmadığından sağlık sorunlarımda var karmaşık duygular yaşanıyor
UMUT İLE UMUTSUZLUK arasında gidip geliniyor
Amin insAllahBenim yavrularimin hepsi mucize Elhamdulillah, kafaniza taktikca olmuyor ben 5 yil tedavi gordum 3 defa ameliyat oldum 4 asilama 2 tup bebek yumurtalarim bile dollenmedi daha neler neler.. doktor yumurtalarin bozuk rahmini ve yumurtaliklarini alip seni kurtaralim demisti son olarak benim israrimla icsi (mikro injeksiyon) denendi sadece 1 yumurta dollendi o yumurta benim oglum oldu evliligimin 7. Yiliydi Elhamdulillahsonrasinda yine tedaviyle buyuk kizim oldu tamam dedim Rabbime sukurler olsun 2 guzel evladim var zorlu tedavilerle oldular ama herseye degerler
Artik hastane sayfasini kapattim derken gunum gecti eyvah dedim yine basladik hastaligim geri geldi derken birkac hafta sonra midem bulanmaya basladi midemi usuttum heralde diye dusundum taki bir gun tavuk yapmak icin tavugu aldigimda tiksindimtavugu birakip kosa kosa test almaya gittim hemen test yaptim . Evet evliligimin 11. Yilinda doktorlarimin tedaviyle bile senin cocugun olmaz demisken ben hamileydim
suan oglum 6 buyuk kizim 4 kucuk kizim 1 yasinda elhamdulillah ne kadar sukretsem az ben mucizeleri yasadim Rabbim herkese yasatsin Rabbim herkese nasip etsin insallah
elbette öyle zaman insan buna tutunuyo ts ederim allah razi olsunRabbim tez zamanda mücdelesn seni canım rabbim en iyisi bilendir üzülüyoruz olmuyor diye ama bi sebebi vardır illaki rabbim senin için hayırlı zamanjnı bekliyordur
Cok kafana takiyon bu kadar yapma, Evet adet duzensizligin piskolojik olabilir kendine baska ugras bul mesela nelerden hoslaniyosan onu yap inan bana kafa ne zaman rahat olursa o zaman oluyoraslinda baski yapanim yok kndimden baska ha adet oldunmu dien oluo o baski sayilirmi bilmiyorum bide adetim cok duzensiz psikolojik uzuyo bazen erken oluyo doktorada solemistim bnm yuzumden duzensizmis 2 aydir dusunceleri azalttim gecen ay normal zmnda gelmisti ama bu ay yine geciktim millet adeti bi gun geciksin test yapar cikiyo bnm 70 gun den fazla bile gecikti hefesimle kaldim yani adetin gecikmesi belirti bunlara bile sewinemiyorum isterdimki duzenli olsun gercekten gecikince ciksin o bile sorun iki gundur test yapsammi diorum snra bosa yine hefesleniyom diorum ona bile casaretim kalmadi hatta esime hep derim bi gun hamile kalirsam ya gobegim sisince anlicam ya anormal bisey olunca yada rastgele inancim kalmadi dusunsene doguma gidiom yada cinsiyet ögreniom fln bu sekilde cok insan varrabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin her seyin bi zorlugu var iste yasadiklarimiz durduruyo duygularımız ise hala umut icinde
inan ablacim yapmadığım sey kalmadi örgu kitap temizlik aklina gelcek herseyi denedim su aralar dagildi eskisi gibi yıpratmiyorum arada bi basıyorlar iste oda elimde degil olmayinca olmuyo belkide nasibim yok ne biliyimCok kafana takiyon bu kadar yapma, Evet adet duzensizligin piskolojik olabilir kendine baska ugras bul mesela nelerden hoslaniyosan onu yap inan bana kafa ne zaman rahat olursa o zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?