3 4 yil sonra ilk cocugu olan varmi? Mucize hamilelikler.

imkanimiz su an cok kisitli istiorum bnde ama bakalim para biriktirmeye baslicam allah izin verirse yaptiririz cnm hayirli saglikli evlat nasip eder insallah rabbim
Amin canım inşallah gerek kalmadan olur kendiliğinden

ts ederim bni anlattiniz sanki ama inanin cok farklibugraslar bulmaya calistim ew aldik ewin eksiklerine para biriktirip yaptik borc öduyoruz zaten buyuzden tup bebegi gecin asilama bile zor maddi anlamda biraktim kur kullanmayi adet duzensizgim ewlendigimde basladi hormon rahim filmi vs vs herseye bakildi buyuk kadin dogumda arastirikdi guatirim var o bile duzenr girdi ne yaparsam yapiyim bazen dususlerim oluyo guclu olamiyorum bugun gibi adetim yine 2 gun gecti test yaptim kalan bi taneyi yapayim dedim zaten öle cok test deneyen biri degilimdir ama yine negatif di simdi gozumun gordu hersey uzulmeme yetio olmuo iste iki hastane gezdim sorun yok dedi ucuncu icin biraz para biriktiricem son sansimi denicem esimde de sorun yok 5 6 kere test hormon bakildi 1de dusuktu sperm oda stresden dedi doktor dierleri ii cikti nasip bilmiorum utaniorumda senelerce bekleyen insanlar var bnm yaptigim bencillik belkide ama bn hep cok istemistim nasip iste allah razi olsun sizden

Canım ne gibi vitaminler verdi prowomen falan mi

Benim de 3 yıl sonra oldu ki çok da uzun bi süre değil 3-4 yıl bence . Stres diyenlere ben de inanmazdım ama vazgeçip kafadan attığım ay hanile kaldım tamamen psikolojik eğer bi sorun yoksa

Benim de 3 yıl sonra oldu ki çok da uzun bi süre değil 3-4 yıl bence . Stres diyenlere ben de inanmazdım ama vazgeçip kafadan attığım ay hanile kaldım tamamen psikolojik eğer bi sorun yoksa
nasil attin kafandan yani vazgectinmi yani nasil oluo o bn dusunmesemde aklima gelio ne kadar yogun olursam oluyum gece aklimda hic dusunmesem ruyama gelio. s

nasil attin kafandan yani vazgectinmi yani nasil oluo o bn dusunmesemde aklima gelio ne kadar yogun olursam oluyum gece aklimda hic dusunmesem ruyama gelio. s
Olmayacak bizim çocuğumuz biz 2 kişilik bir aile olacağız artık dedim . Napalım gelseydi parayı ona harcardık artık biz yiyecez dedim gülerek hatta hamile olduğumu bilmiyordum gezmelere gittim sigara içtim hiç dikkat etmedim . Hastalığım 3 gün gecikti bi test yaptım bom silik çizgi . Hatta testi de avm tuvaletinde yaptım

ama adetin duzenliydi tabi oyuzden bnm öle degil gecen ay tam 31 32. gun geldi tam zamaninda bu ay yok hala zmnim gecti ama hep gecikiorum bi kere test yaptim negatif bi daha yapmadim cunku normal bu olay ewlendigimden beri bi erken bi gec gelio sole herkez gibi günü gününe olsa keske yok iste, ama hikayen guzl bnde o modlarda yim iki aydir ama cok nadirde olsa ağlama krizine giriyorum elimde olmuyo rabbim kimsenin duasini kucagini bos birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…