Adet düzensizliği çocuk için bir sorun onun üzerine düştünüz mü? Benim de adetlerim düzensiz yumurtlama günümüzü ovulasyon testiyle takip etmemiz gerekiyor.. Ben 8. Yılimda tüp bebekle kavuştum ogluma.. Yıllarca gittiğim doktorlar hiç bir sıkıntı yok diyerek yollamislardi.. Bizde psikolojik olduğunu düşünüyorduk. Adet düzensizliğim vardi adetlerim düzenledik yine olmadı. Eşimin sperm sayılarında düşüş varmış iyi bir doktora denk gelip sıkıntının sebebini öğrenmemiz 5 yılımızı aldı..Hic probleminiz yok asilamayla bile yüzde yüz sonuç alırız diyen doktorlar yüzünden beş yilim gitti..Kutularca klomen iki kere aşılama yapmadığım dua kullanmadığım bitkisel ürün kalmadı. Daha profesyonel alanında uzman doktorlarla gorusmenizi tavsiye ederim .
Tüp Bebek aşılamadan daha zor ama daha sonuç alabileceğiniz bir tedavi.. En azından bir ay içerisinde yüzde elli sonuç alabiliyorsunuz..Bitkisel kurlerin tedaviye olumlu etkisinden çok zararı oluyor malesef yaşadım doktorumuz kesinlikle onermedi. İsteyen dileyen herkese Rabbim annelik duygusunu yaşatsın. Stres yapmayın bu günlerinizin kıymetini bilin bana herkes söylerdi ben kızardım halden anlamıyorlar diye şuan ne kadar haklilarmis..Çocukla yaparım dediğim hiç birşeyi yapamadım. Kurslara gidin kendinizi geliştirin,birikim yapin, güzel sağlıklı beslenmeyi öğrenin küçük bir yavruyu en güzel en sağlıklı nasıl besleyebiliriz fikriniz olur,ehliyet almamıştım bin pişmanım,çocuk gelişimi hakkında bol bilgi edinin,psikolijinizi rahatlatın çok kötü lohusa depresyonu yaşadım iki yıl oldu yeni toparlaniyorum..Gezmek görmek istediginiz neresi varsa görün çocukla da gidersiniz ama önceden gittiğiniz yer hakkinda fikriniz olduğu için çocuklu tatilinizi ona göre ayarlarsiniz,eşinizi ev işlerinde yardıma alistirin çok ihtiyacınız olacak..Bol sabır, sabrın sonu selamet...