Benimde biraz kırgınlığım var ama dayanamadım yaptım bakımımı.Sen bu gün olmazsa dinlen.Bende yaparım bu akşam belki soğan kürü ama nezlem coşar sabaha kadar sinüsler dimi
Valla gözüm kesmedi arkadaşım hapşırık tıksırık daha kötü olurum sabaha kadar uslak saçla. Bugünlük badem yağı yeter uçlara napalımBenimde biraz kırgınlığım var ama dayanamadım yaptım bakımımı.Sen bu gün olmazsa dinlen.
Evet bir kat düzleştirdikBu son foto fönlü sanırım değil mi?
16. Gün fotosu fönsüz...Fönlü iken farkı göremiyoruz ki :/
İnşallah arkadaşım ama daha yeni başladım. Önce eski sağlığına kavuşsun uzama zaten olacaktır. Dökülmeler azaldı ona seviniyorum en çokUzama var gördüğüm kadarı ile .inşallah istediğiniz gibi saçlara ulaşırsınız
Evet hamileliğimde ormana dönen saçım emzirme dönemimde akıp gitmişti benimde. Sonrasında toparlıyor ama zaman alıyor işte. Birkaç ay yoğun bakımlarla eski sağlıklı saçlarıma döneceğimi umuyorum. Ve bir daha kırık aldırmak kesinlikle yok akıllandım nihayetBenim Emzirme döneminde döküldü hiçbirşey çare olmadı kestirmek zorunda kaldım .havalar ısınınca bende deneyeceğim inş kürleri bakalım ...
iyi fikir bende çoğu bakım yağımı, sığır iliği kürü dahil kaşımada uyguluyorumHande Polat SİF bakım yağını biraz da Kaş'larıma sürdüm.
Geçmiş olsun Can'ım.İyi akşamlar hanımlar. Bugün dr a gittim faranjit olmuşum o nedenle haftasonu ara veriyorum şifayı kaptık...sizlere de şifa olsun bakımlar
Çok teşekkür ederim arkadaşım aman dikkat et havalar berbat üşütme sabaha kadar tutuyısun bide bakımlarıGeçmiş olsun Can'ım.
Sıcak havlu sardım Can'ım.Çok teşekkür ederim arkadaşım aman dikkat et havalar berbat üşütme sabaha kadar tutuyısun bide bakımları
Hemde harika uzamis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?