Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Bu akşam soğan kürü yaptım.Yarın sabah yıkayacağım.
Şifa olsun canım. Dax ı mutlaka dene arkadaşım soğan kürünü 2 defa yaptım yağlardan sıra gelmedi. Bide lavanta al kaynat durulama suyu olarak içine elma sirkesi de ekle çok işe yarıyor gibi sanki

Canım neler yaptığını özet halinde yazarsan çok sevinirim gün aşırı mı bakım yapıyorsun maşallah gözle görülür değişim var kısa sürede

Bunlara ilave entele losyonu yaptım 3 defa. Ama 30 ml olduğu için bitti. Yeniden alıcam yarın canım

Eklentiler

• 2016-05-03 19.33.35.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 133
Banu fatih maşallah çok belirgin bir uzama var 2 haftaya rağmen çok kıskandım ben de atayım bir foto bir de benim saçlara yorum yapın.:)

Banu fatih maşallah çok belirgin bir uzama var 2 haftaya rağmen çok kıskandım ben de atayım bir foto bir de benim saçlara yorum yapın.:)
Sağol arkadaşım. Evet şimdilik çok memnunum hadi bekliyoruz sende ilk ve son fotoları at :)

Valla temmuza kadar vaktim de varken ben yoğun yapıcam bakımlarımı. Eski güzel sevdiğim saçlarımı geri istiyorum ve olacak. Disiplini bozmıcam

Ben yapamıyorum sen yap canım :) şuan sadece sinemaki yapıyorum ben haftada bir fırsat bulabilirsem hafta arasında da diplere yağ karışımı uçlara zeytinyağı yapıyorum

Ben yapamıyorum sen yap canım :) şuan sadece sinemaki yapıyorum ben haftada bir fırsat bulabilirsem hafta arasında da diplere yağ karışımı uçlara zeytinyağı yapıyorum
Ben yaptım daha önce sinameki kürünü. Saçımın rengini açtı gürleştirdi. Uzama yapmadı bende. Umarım sende işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…