Günaydın canım. Oh mis gibi olmuştur. Sen istikrarlı soğan kürü ile saçını epey gürleştireceksin anlaşılan :)Günaydın sabah saçımı yıkadım.Kızlar soğan kürü yaparken benim saçlarım 1 tane bile dökülmüyor.Fakat yağ bakımı döküyor.
Canım ben kendi sayfamda attım resim istersen oraya bak dün akşam atmıştım.Sağol arkadaşım. Evet şimdilik çok memnunum hadi bekliyoruz sende ilk ve son fotoları at :)
Nif senin saçların da uzamış gerçekten belli oluyor. Uzamiyor demişsin önceki sayfalarda ama saçların seni yalancı çıkarmış.
Evet çok şaşırdım 9 günde uzamış.Bakımlar yaradı demek.Nif senin saçların da uzamış gerçekten belli oluyor. Uzamiyor demişsin önceki sayfalarda ama saçların seni yalancı çıkarmış.inşallah sağlıkla uzatirsin.
Evet zaten uzun zamandır bakim yapılmamış saçlar bakıma hızla cevap veriyor. Güle güle uzat ve kullan canimEvet çok şaşırdım 9 günde uzamış.Bakımlar yaradı demek.
Teşekkürler Can'ım çok mutlu oldum.Evet zaten uzun zamandır bakim yapılmamış saçlar bakıma hızla cevap veriyor. Güle güle uzat ve kullan canim
Bakayım hemen arkadaşım ama bizimle burda da paylaş moral destek olsun canımCanım ben kendi sayfamda attım resim istersen oraya bak dün akşam atmıştım.
Geçmiş olsun Can'ım.İyi akşamlar arkadaşlar. Saçımı ıslak tutmaktan nezle olmayı başardımama bakımlardan vaxgwçmek yok...
Teşekkür ederim arkadaşım. Hadi şifa olsun saçlarına. Hıdırellez bugün sarmadan dileğini assaydın gül ağacına keşke canımGeçmiş olsun Can'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?