Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Günaydın sabah saçımı yıkadım.Kızlar soğan kürü yaparken benim saçlarım 1 tane bile dökülmüyor.Fakat yağ bakımı döküyor.

Günaydın sabah saçımı yıkadım.Kızlar soğan kürü yaparken benim saçlarım 1 tane bile dökülmüyor.Fakat yağ bakımı döküyor.
Günaydın canım. Oh mis gibi olmuştur. Sen istikrarlı soğan kürü ile saçını epey gürleştireceksin anlaşılan :)

Dün kuaförüm saç dökülmesine bu kadar rakılma dedi benimde çok çünkü. Bu mevsimde kaşları dökülenler bilemvar dedi. Bir süre sonra duracak dökülmelerin dedi

İyi akşamlar arkadaşlar. Dax ın ikinci uygulaması şuan saçımda. Bir kaç saat sonra yıkıcam yine durulama suyu lavanta ve elma sirkesi olacak :))

Nif senin saçların da uzamış gerçekten belli oluyor. Uzamiyor demişsin önceki sayfalarda ama saçların seni yalancı çıkarmış. inşallah sağlıkla uzatirsin.
Evet çok şaşırdım 9 günde uzamış.Bakımlar yaradı demek.

İşyerinde arkadaş bu gün senin saçın ne çabuk uzadı dedi.Bende sanki hiç uzamıyor. Devamlı söyleniyordum uzamıyor diyerek.Geldim eşime resim çektirdim uzamış.Ama ne olduysa 9 günde oldu.Çünkü o ilk resim ve son resim arasında 9 gün var.Ben tarih yazıyorumda farkı göreyim diye.

İyi akşamlar arkadaşlar. Saçımı ıslak tutmaktan nezle olmayı başardımama bakımlardan vaxgwçmek yok...

Şimdi soğan kürümü yaptım.Havlu ile sardım.Sabah yıkıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…