Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Sabaha kadar beklettiğim Hande Polat SİF bakım yağını sabah yıkadım.Oh mis oldu.

Hande Polat SİF bakım yağını şimdi saçlarıma yine sürdüm.59 ₺ aldım yağ 4 kullanımda bitti.Bundan sonra Barcelino saç bakım yağına geçeceğim.

İyi akşamlar arkadaşlarım. Anne ve anne adayı olan tüm hanınlarımızın anneler gününü yürekten kutlarım. Anne olmak istwyen arkadaşlarımızında Allah gönlüne göre versin inşAllah

Bende bu akşam tekrar başladım bakımlarıma iyileşemedim henüz ama çok ara verdim . Bu akşam soğan kürü yaptım. Üzerine bemiks evigen betanten kırdım sardım bekliyorum

Bu gün uzun saçlı resimlerime baktım içim gitti.Nasıl kıyıp kestirdiysem.

Bu gün uzun saçlı resimlerime baktım içim gitti.Nasıl kıyıp kestirdiysem.
Ah sorma arkadaşım bende bakıyorum içim acıyor. Ağustos ayına kadar ne güzel sarı uzun saçlarım vardı. Sende inan toparlıcak saçlarımız ve twmmuzda fıstık gibi olacak

Arkadaşlar entele losyonu dan memnun kaldınız mı eğer kaldıysanız hangi markanın kini ne kadara aldınız öğrenebilir miyim

Arkadaşlar entele losyonu dan memnun kaldınız mı eğer kaldıysanız hangi markanın kini ne kadara aldınız öğrenebilir miyim
.arkadaşım ben kullandım ama 3 defa çünkü 30 ml çabuk bitti ama çok memnun kaldım. Markasını hatırlamıyorum ama bugün yarın gidip yenisini almayı çok istiyorum. Aldığımda yazarım adını. Soğan kürü dax derken bide hasta oldum enteleye tekrar başlayamadım ama ben tavsiye ederim canım

Canım madem memnun kalmışsın fiyatıda uygunmus markasını alınca yazarsan çok sevinirim. Bir de onu deneyelim bir o kaldı

Tabi yazarım arkadaşım...noldu diğer bakımlar işe yaramadı mı çok umutsuz mutsuz yazmışsın
Yaradı baya iyi geldi ama hep aynı şeylerle sac alışıyor bir de değiştireyim dedim. Sanırım benim saçımın yapısından kaynaklanıyor hiç bir bakım öyle ütopik bir uzama gerçekleştirmedi tabiki baştan beridir sinemaki kuru uyguladım 2 tür 8 8 olmak üzere, sonra biraz protein bakımları yaptım yumurtalı falan oda bitti maya maskeleri yok olmadı lavanta suları yok olmadı organik şampuan en son işte 2 buçuk 3 aydır da ilik kuru uyguladım. Ama bunları tabiki haftada bir yada iki yapabildim. Şimdi bir gün dax Birgün ilik Birgün de entele yaparak dönüşümlü gitmek istiyorum az şöyle sırt ortasına gelsin de biraz ucundan aldirabileyim ya da alabilirim çünkü çok kuru uçları

İyi akşamlar...anladım arkadaşım epey denemelerin olmuş. Soğan kürünüde dene derim ilk son foto paylaşımlarımı en azından haftada bir yap daha iyi motive olırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…