Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Bende zamanında çok boyadım.Şimdi asla boyamayı düşünmüyorum.Ama ara sıra şu renk ne güzel olurdu diye aklımdan geçirmiyor değilim.Foto koyda bakalım.
Tamam canım birazdan yıkıcam ilk ve son fotoyu beraber paylaşırım fark varmı beraber izleriz arkadaşım. Uzamayı bilmem ama saçım 10 günde kendine geldi uysallaştı çok şükür

Tamam canım birazdan yıkıcam ilk ve son fotoyu beraber paylaşırım fark varmı beraber izleriz arkadaşım. Uzamayı bilmem ama saçım 10 günde kendine geldi uysallaştı çok şükür
Ne demişler bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur.

10 günlük bakım serüvenimde ilk ve son foto...mucize beklemiyorum ama bi fark var mı arkadaşlar

Eklentiler

• 2016-04-16 22.54.24.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 191
  • 2016-04-26 22.20.13-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 177
Canım 10 günde bir uzama olduğu belli evet bir çizgili bir tişört gerek sana artık ben de edinecegim kendime ölçmek için.
Çizgilim varda yanımda değil. Yarın çekerim olmadı ilk fotonun ertesi günü çizgiliyle çekmiştim onunla yarınkini karşılaştırırız. Gerçekten 10 gün için beni memnun etti sonuç

Bakımın 2. Günü çekilmişti bu foto

Eklentiler

• 2016-04-17 12.52.15.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 179
Hande Polat ın sitesinden bir sürü saç ürünü sipariş verdim.Yarın gelince resim koyarım.

Hindistan cevizi yağı
Badem yağı
Barcelona saç bakım yağı
Hande Polat saç bakım yağı
Bunlar gelecek.

Eşimede hakiki zeytin yağı sipariş ettim.

Can'ım çok güzel uzamış.Benim niye uzamıyor.Çok kıskanıyorum.
Sağol arkadaşım evet bende farkediyorum ama bu kadar sürede inanamıyırum. İstersen aynı bakımları aynı günlerde yapalım öyle takip edelim ne dersin. Ayrıca seninkiler de hareketlendi uzayacaklar

Ben iki günde bir entele losyonu yaptım 3 defa. O çok işe yarıyor. Epey şey yapıyorum aslında 10 gündür boş durmadım hiç. Ama asıl sonuç 1. Ayı doldurduğumda çıkacak ortaya işenyarıyor mu yaramıyor mu diye

Kesinlikle en etkili kür soğan kürü. Fakat ben farklı uyguluyorum. Çiğ soğanı rendeleyip suyunu kullanıyorum. Tabi haşlanmış olanından çok çoook daha kötü kokuyor. Hatta saçlarınız yıpranmışsa koku günlerce kalıyor. Ama etkisi şahane 2 yılda denemediğim kür yağ bakımı kalmadı. Hiçbiride soğan kadar etki etmedi.

Soğanı nasıl kullanıyorsun canım çiğ olarak suyunu sıkıp mı bekletiyorsun

Ben ona cesaret edemem canım çünkü nette soğanın rendelenerek kullanıldığında tüy dökücü özelliği olduğunu okuduk. Bilemedim şimdi sende sonuç aldım diosun.

İnciri küp küp doğrayıp sıcak suda 15 dk beklet daha sonra bunu elinle bir güzel yoğur, özü suya geçsin. Bir küçük soğanı rendeleyip incir püresinin üzerine ekle tekrar yoğur. Elde ettiğin karışımı tülbentle güzelce süz. Sadece saç diplerine boya fırçası ile uygula ve iki saat beklet. Saçları kurutucu için ben içine bir tatlı kaşığı zeytin yağıda eklemiştim. Yanlız dediğim gibi kokusu fena kötü ve haftalarca kalıyor. Ben yaz tatilde yapmıştım. Denize gir çık okul dönemine kadar anca çıkarmıştım kokuyu.

Ben ona cesaret edemem canım çünkü nette soğanın rendelenerek kullanıldığında tüy dökücü özelliği olduğunu okuduk. Bilemedim şimdi sende sonuç aldım diosun.
Ben hiç öyle birsey okumadım. ki yüzyıllardır soğan saç dökülmesi için kullanılır herkeste bunu böyle bilir. Kaldıkı kıl ile saçın yapısı farklıdır. Androjen hormonları saç köklerini tahrip edip saçı dökerken kıl köklerini besleyip hacmini artırıyor rengini koyulaştırıyor. Buradan anla artık farkı. Ben erkek tipi dökülme için kullanmıştım. Bunda da çokta güzel sonuç almıştım. Ve bu küre gelene kadar yerli yabancı bir çok siteyi bloğu gözden geçirdim. İngilizce biliyorsan pin den bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…