Tamam canım birazdan yıkıcam ilk ve son fotoyu beraber paylaşırım fark varmı beraber izleriz arkadaşım. Uzamayı bilmem ama saçım 10 günde kendine geldi uysallaştı çok şükürBende zamanında çok boyadım.Şimdi asla boyamayı düşünmüyorum.Ama ara sıra şu renk ne güzel olurdu diye aklımdan geçirmiyor değilim.Foto koyda bakalım.
Ben dinlendirdiğim akşamlarda uçlarına sadece gliserin yada hint yağı sürüyorum az bişey.Ben dün yaptım soğan kürü bu gün dinlenmedeyim.
Ne demişler bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur.Tamam canım birazdan yıkıcam ilk ve son fotoyu beraber paylaşırım fark varmı beraber izleriz arkadaşım. Uzamayı bilmem ama saçım 10 günde kendine geldi uysallaştı çok şükür
Ben işe gidiyorum ya ertesi gün yağlı yağlı sevmiyorum.Ben dinlendirdiğim akşamlarda uçlarına sadece gliserin yada hint yağı sürüyorum az bişey.
O da doğru. Ben çalıştığım dönemde tüm gün saçımda bakım yağı ile gezdiğimi biliyorum ama çözümüm postiş topuzlardan takmaktı :)Ben işe gidiyorum ya ertesi gün yağlı yağlı sevmiyorum.
Canım 10 günde bir uzama olduğu belli evet bir çizgili bir tişört gerek sana artık ben de edinecegim kendime ölçmek için.10 günlük bakım serüvenimde ilk ve son foto...mucize beklemiyorum ama bi fark var mı arkadaşlar
Çizgilim varda yanımda değil. Yarın çekerim olmadı ilk fotonun ertesi günü çizgiliyle çekmiştim onunla yarınkini karşılaştırırız. Gerçekten 10 gün için beni memnun etti sonuçCanım 10 günde bir uzama olduğu belli evet bir çizgili bir tişört gerek sana artık ben de edinecegim kendime ölçmek için.
Can'ım çok güzel uzamış.Benim niye uzamıyor.Çok kıskanıyorum.10 günlük bakım serüvenimde ilk ve son foto...mucize beklemiyorum ama bi fark var mı arkadaşlar
Sağol arkadaşım evet bende farkediyorum ama bu kadar sürede inanamıyırum. İstersen aynı bakımları aynı günlerde yapalım öyle takip edelim ne dersin. Ayrıca seninkiler de hareketlendi uzayacaklarCan'ım çok güzel uzamış.Benim niye uzamıyor.Çok kıskanıyorum.
Kesinlikle en etkili kür soğan kürü. Fakat ben farklı uyguluyorum. Çiğ soğanı rendeleyip suyunu kullanıyorum. Tabi haşlanmış olanından çok çoook daha kötü kokuyor. Hatta saçlarınız yıpranmışsa koku günlerce kalıyor. Ama etkisi şahane 2 yılda denemediğim kür yağ bakımı kalmadı. Hiçbiride soğan kadar etki etmedi.
Ben ona cesaret edemem canım çünkü nette soğanın rendelenerek kullanıldığında tüy dökücü özelliği olduğunu okuduk. Bilemedim şimdi sende sonuç aldım diosun.Kesinlikle en etkili kür soğan kürü. Fakat ben farklı uyguluyorum. Çiğ soğanı rendeleyip suyunu kullanıyorum. Tabi haşlanmış olanından çok çoook daha kötü kokuyor. Hatta saçlarınız yıpranmışsa koku günlerce kalıyor. Ama etkisi şahane 2 yılda denemediğim kür yağ bakımı kalmadı. Hiçbiride soğan kadar etki etmedi.
Ben hiç öyle birsey okumadım. ki yüzyıllardır soğan saç dökülmesi için kullanılır herkeste bunu böyle bilir. Kaldıkı kıl ile saçın yapısı farklıdır. Androjen hormonları saç köklerini tahrip edip saçı dökerken kıl köklerini besleyip hacmini artırıyor rengini koyulaştırıyor. Buradan anla artık farkı. Ben erkek tipi dökülme için kullanmıştım. Bunda da çokta güzel sonuç almıştım. Ve bu küre gelene kadar yerli yabancı bir çok siteyi bloğu gözden geçirdim. İngilizce biliyorsan pin den bak derim.Ben ona cesaret edemem canım çünkü nette soğanın rendelenerek kullanıldığında tüy dökücü özelliği olduğunu okuduk. Bilemedim şimdi sende sonuç aldım diosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?