3.aya girdim ama hayal kırıklığı yaşıyorum. (Resimli)

Aslinda elimden gelse, cok samimi bi kizarkadasimin resminii koyacagim buraya.. onun burnu bir sene önce yapildi hakikatden cok harika bisey oldu!! Hem dogal oldu hemde güzel bi burun..oda tutturmus reviziyon amaliyatina girecegim surasini burasini degistirecegim diye..siz görseniz benim gibi cildirirsiniz bu daha ne istiyor diye..Aradan bir sene gecti burnu tam yerine oturdu ve simdi aklindan cikti o fikirler.. Gayet memnun yani.. Demek istedigim 6 ay deniliyorsa 1 yil da süre bilir.. ayrica ben senin burnunu cok begendim ve bence doktor bile bile yüzüne yakisanini yapmis..

cnm en azından senın burnun yandan şahanee ki bence önden de güsel...benım yandanda öle güsel değil çok kaldırmamış doğal bi burun yabmaya çalışmışşş öndende şiş halaaa inmedi gerçi hisssediyorum ama ne kadar böle şiş olur bilemıorm 3 ay oldu baya gerginim açıkçası

Ya biliyorum cogunuz nesini begenmedin diye soruyo ama benim tarif ettigim gibi olmadigi icin begenmedim ama yavas yavas alisiyorum galiba ve yorumlarinizi okudukcada aynaya bakip fena olmamis diyorum. Demeki bazen baskalarinda yorumlari cok önemli oluyor karar vermekte o yüzden hepinize tek tek tesekür ediyorum zaman ayirip yazdiginiz icin.

canım seni de anlıyoruz tabi..ama böyle bir burun ne bileyimm nassı yakışmış sana çok hoş olmuşsunn..beğenilmez mi ya?? bizi de hoş gör lütfen..sen memnun kalmazsan böyle bir burundan kimse ameliyattan sonra burnundan memnun kalmasın ozman..kızma nolur..benim fikrim böyle..böyle bir burnum olsaydı bilmiyorum ben açıkcası mutlu olurdum (yani tabi sadece dış görünüşümle alakalı çünkü şunu biliyorum ki insannın burnunun güzel olması herşey değil kesinlikle Allah başka kötü şeyler rahatsızlıklar vermesin.)

Allah Allahh..gerçekten ameliyattan sonra burnu güzel olsa bile (hele öncekinden bin kat daha güzeel olsa bile) insan hala daha iyisini daha iyisini mi istiyor?? demekki böyle bir psikolojiye giriliyor arkadaşlar..bunu birçok kişiden duyuyyorum..ama bu mutsuzluk doyumsuzluk getirir..şayet olursam burnumda ameliyat Allah ım böyle bir şey yaşatmasın isterim ..Allah korusun..Herşey yolunda gitsin ve ameliyattan sonra Allah bir daha o masaya yatmayı nasip etmesin..Herşey gönlümüzce gönlünüzce olsun..

çok güzel ve doğal bi burun olmuş.şimdi estetiklerin çoğu kalkık ve kavisli o yüzden 50 metreden anlaşılıyor ama sen estetik yaptırdım demesen kimse anlamaz.önemli olan doğallık bence yoksa sırf kalkık olacak diye bi sürü insanla aynı buruna sahip olmak istemezdim.

Kusursuz bir burun, zerre kadar şiş görünmüyor bana, ki eminim şişlik vardır ilk aylardasınız çünkü. Şimdiden böyleyse, birkaç ay sonrasını düşünemiyorum

bnde 3.aydayım ortasına dokununca acımıo ama hala şiş gibi yaa bi ilginnçç 3 aydan sora ne kadar inebilirki burun sinir bozucu yaa

Kesinlikle sonuç müthiş olmuş.. tasarımcı kimliğimle söylüyorum (yani normal insanlardan biraz daha farklı olarak milimetrik bakarız biz:)) doktorun tamamen burun deliklerinde olan eğriliği düzeltmiş.. hafifde rötuş yapmış.. önceki ve sonraki arasindaki tek fark bu.. gayet hoş.. daha iyisi olamazdi

Tesekür ederim canim ya, keske ameliyat olmadan önce sana tasarim yaptirsaydim, cok zevklisin tam istedigim tasarimlari yapisorsun.

gonoo sana bisi demek istiom ben eski burnunuda cok begendim vallah hatta daha cok hosuma gitti daa biraz ince druriodu cünkü ama buda cok hos olmus yüznede cok yakismis bence sadece alisman gerekio yeni burnuna

canım neden takıldın burnuna gayet hoş durıo bence dogallığını bozarsın

benım burnum dogustan kusursuz oldugu ıcın olsa gerek ekstra estetıklere karsıyım
kucuk we dık bı burnum war
ama senınde burnun gayet guzel olmus
yınede soylemeden edemıycem
kawıslı dık we dar bı burun acaba suratın abundan daha ıyı gıdermıydı
bambaska bı burunu suratın ayaptırma bence
egretı durur
burun guzel olur ama yuzune yakısmaz

Tesekür ederim canim ya, keske ameliyat olmadan önce sana tasarim yaptirsaydim, cok zevklisin tam istedigim tasarimlari yapisorsun.

tamam kararimi verdim tıp okıcam :)))))) canimsin burnun cok hoş olmuş.. makyaj yap süslen püslen dışarı cık eğlen ki herkes görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…