Ya biliyorum cogunuz nesini begenmedin diye soruyo ama benim tarif ettigim gibi olmadigi icin begenmedim ama yavas yavas alisiyorum galiba ve yorumlarinizi okudukcada aynaya bakip fena olmamis diyorum. Demeki bazen baskalarinda yorumlari cok önemli oluyor karar vermekte o yüzden hepinize tek tek tesekür ediyorum zaman ayirip yazdiginiz icin.
Aslinda elimden gelse, cok samimi bi kizarkadasimin resminii koyacagim buraya.. onun burnu bir sene önce yapildi hakikatden cok harika bisey oldu!! Hem dogal oldu hemde güzel bi burun..oda tutturmus reviziyon amaliyatina girecegim surasini burasini degistirecegim diye..siz görseniz benim gibi cildirirsiniz bu daha ne istiyor diye..Aradan bir sene gecti burnu tam yerine oturdu ve simdi aklindan cikti o fikirler.. Gayet memnun yani.. Demek istedigim 6 ay deniliyorsa 1 yil da süre bilir.. ayrica ben senin burnunu cok begendim ve bence doktor bile bile yüzüne yakisanini yapmis..
canım seni de anlıyoruz tabi..ama böyle bir burun ne bileyimm nassı yakışmış sana çok hoş olmuşsunn..beğenilmez mi ya?? bizi de hoş gör lütfen..sen memnun kalmazsan böyle bir burundan kimse ameliyattan sonra burnundan memnun kalmasın ozman..kızma nolur..benim fikrim böyle..böyle bir burnum olsaydı bilmiyorum ben açıkcası mutlu olurdum (yani tabi sadece dış görünüşümle alakalı çünkü şunu biliyorum ki insannın burnunun güzel olması herşey değil kesinlikle Allah başka kötü şeyler rahatsızlıklar vermesin.)[/QU
Yok canim yanlis anlasildi herhalde size kizmiyorum aksine yorumlariniz benim icin cok önemli yoksa buraya resimlerimi koyup yoruma acik olmazdim.
bence çok başarılı görünüyo doktorun kimdi acaba?
Kesinlikle sonuç müthiş olmuş.. tasarımcı kimliğimle söylüyorum (yani normal insanlardan biraz daha farklı olarak milimetrik bakarız biz:)) doktorun tamamen burun deliklerinde olan eğriliği düzeltmiş.. hafifde rötuş yapmış.. önceki ve sonraki arasindaki tek fark bu.. gayet hoş.. daha iyisi olamazdi
Tesekür ederim canim ya, keske ameliyat olmadan önce sana tasarim yaptirsaydim, cok zevklisin tam istedigim tasarimlari yapisorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?