- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
- Konu Sahibi pervanemmm
-
Hımmm, canım doğru da söylüyor olabilir, yalan da...Dediğin gibi can sıkıntısından mı değil mi bunu ancak zaman içerisindeki davranışlarından çözebilirsin. Bundan sonra biraz daha dikkatli davranırsın, hatasından pişman olduysa gösterecektir zaten sana...
Peki başka insanların profillerini de çok sık aratmış mı? Erkek kadın arkadaşları fark etmez?
Kendini üzmemeye çalış yeni evlisiniz, çünkü şüpheler aklına bir girdi mi, çıkarması güç olur, huzurunuz da kalmaz.
En iyisi affetmiş olsan da, yine de kontrollerine devam etmen. Face i kapatması iyi olmuş.
kafama bişi takıldı o aragıdı kişileri falan nasıl buldun canm ya :)
bıkmanın 3 ayı 5 ayı olmaz ancak bıkmak kelimesini ağza almak için de çok ciddi sebepler gerekir bence..face de eski sevgilisini aratmış diye bu kadar ciddi mesele yapılmaz..merak etmiş,ama pişman şimdi değil mi? hepimiz bunu merak edebiliriz..bu onu takip etmek ya da hala unutamamak değil ki..sadece acaba nerede,ne yapıyor merakı.eşin çok pişman olmuş,bence büyütme olayı..
arkadaşlar ben 3 aylık evliyim dün gace eşimle otururken onun facesi çikti arkadaşlarina falan bakiyoduk birlikte sonra o içeri gidince ben onun günlük faaaliyetlerine baktım aradiği kişiler bunun bi eski sevgilisi vardi 3 yıl onceden biz zaten 3 yıldır birlikteyiz her gün neredeyse günde 2 kere bu kızı aratamiş ben bi gördüm sok oldumgeldiğinde dedim ki bir tane mantıklı sebep soyle anlayabilmem için dediki meraktan çok sinirlendim çok üzüldüm diyo ki sadece merak ettim ama hergünde merak edilmez ki :S ben çok üzüldüm dün bütün akşam kendini affettirmeye uğraşti konusurken ağlamaya başladim ben o benden daha çok ağladi seni kaybetmeye tahammül edemem ben kaybedemem seni diye :S konuyu kapattık ama içim çok kırgın facesini kapatti tamamen
canımcım arada bı bakar ınsan evet ama neden hergun bakmıs kı anlamadım bende bunu :44::44: canımı sıkılıyor yapacak bıseyı yokmu da bakmış ala ala :26: neyse facesını kapatmıs bellı kı cok pişman olmuş sende çok büyütme istersennn
nerden silinio ? yada silinebiliomu ??
yok ama acaba daha önce bılıoduda siliomuydu die merak edenlerdenimara butanunu tıkladıktan sonra üstte arama kayıtlarını sil yazıyor zatensende benim gibi tutuşup hemen silmek isteyenlerdensin herhalde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?