3 ayda bıkılır mı?

Hımmm, canım doğru da söylüyor olabilir, yalan da...Dediğin gibi can sıkıntısından mı değil mi bunu ancak zaman içerisindeki davranışlarından çözebilirsin. Bundan sonra biraz daha dikkatli davranırsın, hatasından pişman olduysa gösterecektir zaten sana...

Peki başka insanların profillerini de çok sık aratmış mı? Erkek kadın arkadaşları fark etmez?

Kendini üzmemeye çalış yeni evlisiniz, çünkü şüpheler aklına bir girdi mi, çıkarması güç olur, huzurunuz da kalmaz.

En iyisi affetmiş olsan da, yine de kontrollerine devam etmen. Face i kapatması iyi olmuş.

arada bi kaç kişiye bakmiş ama bu kız gibi çok değil hiç birisi

canım bu herkesin yapabilecegi sey gönlünü ferah tut..

benimde bir zamanlar facem vardı...nişanlımla tanısmadan önceydi gerci de ; o zaman tamamen meraktan bende lisedeki erkek arkadasımı aratmıstım. bakmıstım. ama sevgim vs yoktu sadece meragım vardı. su an hayatı nasıl eşi cocugu olmus mu :31: bu demek değil ki mutsuz, seni sevmiyor.. sadece merak... sadece eski sevgili değil,okul arkadasını da aratır. bir zamanlar hayatında olmus ya da aynı ortamı paylastıgın insanların suan ne halde ne yapıyor oldugu meragı ..

ayrıca eşin günde 2 kez aratmıs ya. belki iş yerindeydi ilk girdiginde tam bakamamıstır o an işi cıkmıstır.sonra tekrar girmiştir müsait oldugunda.

aglaması ve seni sevdiğini söylemesi bence dogru. yoksa bir erkek kolay kolay aglamaz.pişman olmus.:31:

kırgınlıgını belirt ama sürekli bu konuyu önüne sürme :31:

kafama bişi takıldı o aragıdı kişileri falan nasıl buldun canm ya :)

google'da geçmişe baktığın zaman her ayrıntısı çıkıyo..ordan görmş olabilir..ben geçmş sayfalarımı temzledğim için ordan biliyorm :)

Ben evli bir erkeğin facede esk sevgilisini aratmasına üstüne üstlük günde iki kez bakmasını hiç bi şekilde mantıklı
bulamam.
Bunun izah edilir bir yanıda yok zaten.
Merak etmişte bakmış.
Hayır nesini merak ediyomuş ki...
Bi bak iki bak iyi hadi üç bak.
Her Allahın günü ne diye bakıyorsun !

ben bir bayan olarak baktıysam eşindede kötü niyet olmayablir..yani ben eşimi çok seviyorum,şükrediyorum onu tanıdığım için..eski erkek arkadaşımı bende arada kontrol ediyorum.. :/ nedenini bilmiyorum ona karşı en ufak bi hissim yok ama merak işte..hatta ve hatta ben bu adamla nasıl vakit geçirmişim bile diyorum eski sevgilim için..bence sakın takma..huzurunuzu bozmaya değecek biş durum değil..eklerse ve konuşursa o zamn boz huzurunuzu..

bıkmanın 3 ayı 5 ayı olmaz ancak bıkmak kelimesini ağza almak için de çok ciddi sebepler gerekir bence..face de eski sevgilisini aratmış diye bu kadar ciddi mesele yapılmaz..merak etmiş,ama pişman şimdi değil mi? hepimiz bunu merak edebiliriz..bu onu takip etmek ya da hala unutamamak değil ki..sadece acaba nerede,ne yapıyor merakı.eşin çok pişman olmuş,bence büyütme olayı..

arkadaş çok doğru söylemiş..

arkadaşlar ben 3 aylık evliyim dün gace eşimle otururken onun facesi çikti arkadaşlarina falan bakiyoduk birlikte sonra o içeri gidince ben onun günlük faaaliyetlerine baktım aradiği kişiler bunun bi eski sevgilisi vardi 3 yıl onceden biz zaten 3 yıldır birlikteyiz her gün neredeyse günde 2 kere bu kızı aratamiş ben bi gördüm sok oldum :( geldiğinde dedim ki bir tane mantıklı sebep soyle anlayabilmem için :( dediki meraktan :( çok sinirlendim çok üzüldüm diyo ki sadece merak ettim ama hergünde merak edilmez ki :S ben çok üzüldüm dün bütün akşam kendini affettirmeye uğraşti konusurken ağlamaya başladim ben o benden daha çok ağladi seni kaybetmeye tahammül edemem ben kaybedemem seni diye :S konuyu kapattık ama içim çok kırgın facesini kapatti tamamen :(

canımcım arada bı bakar ınsan evet ama neden hergun bakmıs kı anlamadım bende bunu :44::44: canımı sıkılıyor yapacak bıseyı yokmu da bakmış ala ala :26: neyse facesını kapatmıs bellı kı cok pişman olmuş sende çok büyütme istersennn

bilmiyorum ne kadar dogru ama bana görede sey geldi,

siz yeni evlisiniz hani kimi zaman insanlar baskalarina mutlu oldugunu göstermek ister ya,

ya da ben cok mutluyum acaba o durumda diye bakmis gibi,yoksa

duygu babinda birsey hissettgini sanmiyorum cok sacma birsey olur..

canımcım arada bı bakar ınsan evet ama neden hergun bakmıs kı anlamadım bende bunu :44::44: canımı sıkılıyor yapacak bıseyı yokmu da bakmış ala ala :26: neyse facesını kapatmıs bellı kı cok pişman olmuş sende çok büyütme istersennn

akşam o çok kötü olnca tmm afettim dedim ama yalandı :( içimin kırgınlığı geçmedi ona çok belli etmedim sabah :(

günde 2 defa bakması çok anlamsız meraktanda olsa bu kadar bakılmaz ama face kapattığına ve ağladığına göre çok pişman olmuş.sen bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemediğini söyle konuyu kapat eşin dersini almışa benziyor:31:

Canım meraktan bakmıştır diyorum bende...

Geçen gün aynı şeyi yaşadım.. Sevdiği bir kız varmış önceden bana da bahsetmişti nişanlım bu kızdan

Çok takılmadım, olabilir hangimizin olmadı ki?

Hareketler dökümüne bir baktım o kızı aratmış, sormadım birşey de demedim..

Bir daha yaşanırsa elbet açarım konusunu.. Ama bu kadar büyütme bak eşinde pişman..

Rabbim huzurunuzu bozmasın :16:

benim face varken herkesi aratırdım. özlediğimden ya da sevdiğimden değil sadece merak

profilde kapak fotoğrafının altında hareketler dökümü var ona tıklayın orda durum güncellemeleriniz falan çıkıyor sonra sağ üst tarafta gönderiler ve uygulamalar var ona tıklayıp tümü ara butonuna tıklarsanız geçmişte kimleri arattığı çıkıyor :31:

Niye ağlamasın ki aklına hayatta gelmeceği bir detayı yakalamışsın.
Ya höykürecekti ya ağlayacaktı başka seçenek mi var ?
Meraktan demişler sebepsiz dmeişler normal demişler hayretler içinde kaldım.
Elin kızını kocam her gün niye aratsın profilini incelesin?
Veya kendimi düşünüyorum bir erkeği veya eski sevgilimi hergün merak ediyorum inceliyorum falan.
Bildiğin hala aşık olmam lazım adama..
Kadınlar aldatılmaya o kadar alışmış ki bahane türetmekte oldukça yetenkli olmuşlar.
Artık erkeklerin bahane türetmesine gerek yok
.

ara butanunu tıkladıktan sonra üstte arama kayıtlarını sil yazıyor zaten :D sende benim gibi tutuşup hemen silmek isteyenlerdensin herhalde :26:
yok ama acaba daha önce bılıoduda siliomuydu die merak edenlerdenim :1::1: baktım simdi gungun sanıe sanıe benim herif temiz çıktı :1::1: zaman tunelı olundugundan beri masallah dunya dolmus herifin haberi bile yokmus benim gibi ay cok mutlu oldum gelsin ödüllendiricem :1::1:

Kendi dökümüme baktım da bu kadar renksiz bir insan olamaz.
Ne kadın ne erkek bir tek kişiyi dahi aratmamışım ya laa ?

Back
X