3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

Ha o konuyu acan sen miydin? O zaman ne duruyon bacim sende insansin adama bak töbe yarabbim 2 gunluk evliye misafir getirmek nedir. Ailesi ona hizmetci bulsun o zaman

Uzaktan gelmişler ilk bişey demedim ama Balayına gideceğiniz gün tepki verince kötü oldum ama ona göre haklı degilim ben

Kimse salak değil herkes annesinin neyi yapıp neyi yapamayacağının farkındadır. Sen dile getirdiğin için koruma ihtiyacı duyuyordur. 3 aylık evlisin ne çabuk aileyi sorun etmeye başlamışsın. Sen ailesiyle ilgili yorum yapma, o atak yapıp seni suçlamasın saygınızda çabucak yok olmaz böylece.

O annesinin melek olduğunu ama benim hep suçlu olduğumu söylüyor. Ben değerli değilim öncelik hep ailesi

Ya burdaki erkek ailelerle sorunları okudukça sırf sevgilimin cinsiyeti erkek diye ona kızıyorum
Ne olacak bu halimm

Ailesinin haksız olduğunu göstermeye çalıştıkça onlara dahada bağlanır.
Madem kabul etmiyor, neden ailesi hakkında konuşuyorsun?
Sen böyle yaparak kendince gerçekleri gösteriyorsun, ama onun aldığı tek mesaj var" ailemi sevmiyor ve istemiyor".
Sana haksızsın demiyorum,ama bu evliliği bitirmeyeceksen ailesinin haksız olduğunu kabul etmesini bekleme, kimse kolay kolay " yoğurdum ekşi" demez, unutma.

Annesi sütten cikmis ak kaşik sen elin kızı kötüsün tabi. Klasik Türk erkegi mantigi. Bence kesinlikle alttan alma katlanmak zorunda değilsin daha 3 aylik evlisin misafir şaka gibi.. Daha fazla uzatma derim

O annesinin melek olduğunu ama benim hep suçlu olduğumu söylüyor. Ben değerli değilim öncelik hep ailesi
O öyle değil işte sen bilmezmisin annenin kapasitesini. Ama eşin annenle ilgili bir şey söylese korumaya geçersin, aynı şey işte. Bu şekilde savunuyor.

sen gercekleri gorsun diye yirtindikca dirdirci olursun.. gostermenle gormez.. gorse de acik vermez.. zor is.. ama devam edeceksen baska bi taktik izle

Sadece annesi değil ki kardeşinin eşini bile bana karşı koruyor. Gerçekleri bitmesine rağmen. Ben gezmeye gidelim desem Hayır diyor ama annesi karını gezmeye götür dediğinde gidiyoruz

Ev
O öyle değil işte sen bilmezmisin annenin kapasitesini. Ama eşin annenle ilgili bir şey söylese korumaya geçersin, aynı şey işte. Bu şekilde savunuyor.
Evet haklısınız ama ben ailemi evime karıştırıyorum. Onlar da karışmıyorlar

Evli olmadigim icin bisey yazmiycakdim ama duramadim. Simdiden o esiniz olacak elemana haddini bildirmezseniz isiniz cpk zor malesef benim annemde benzer seylerbyasamis, ilk uc ayi icinde tokatlanmis, kaynanasi kayinbabasi, yani kendileri malesef dedemle babannem olur, hep sozleriyle canini yakmislar, ve yine bigun baba(m) bi misafirin yaninda anneme emir verir gibi konusmus, sizinki kadar kotu bile sayilmaz, lakin gurur kirici bi davranis, ve misafir adamda annemi bekarligindanvtaniyan biri, demis sen napiyom, bu kiz oyle azarlanicak horlanicak bi kiz degil koyde elle gosterilen en nadide kizlardandi kendine ceki duzen ver demis, ama tabi yuzsuz bencil karsidakini cani isterse anlayan insanlardan oldugu icin babam gulmus gecmis. Ve bu yermeler horlamalar azarlar ahanda berdeyse 40 sene son bir iki seneye kadar devam ediyodu, taki o annemel laf carpcikta bende ona carpmaya ve annem artik canjna tak ettigi icin kasa kas goze goz yapmaya baslayincaya kadar. Bakti gordu artik sus pus olunmuyo yenmiyo o horlamalar azarlar, ara ara kendine hakim olmasada buyuk oranla kesti. Yaptigi zamanda tepkisini aliyp zaten artik. Yani evli kalmayi dusunursen ezdirme kendini. O sana elalemin yaninda laf sokuyosa sende ona sok, yada o sozunu ettigi seyi neden yaptigini gozlerine baka baka milletin icinde anlat. Ozaman sIkiyosa bidaa elalemjn yaninda laf etsin.

Kardeside kayinmi gorumcemi bilemedim farketmezde ama yangindan malmi kaciriyolarmis? Tayin mevzusu degil ise asil fesat kiskancligi onlar yapmis oluyp bu arada, esine duyrulur.

Ev

Evet haklısınız ama ben ailemi evime karıştırıyorum. Onlar da karışmıyorlar
Erkek ailesi biraz farklı oluyor, eşini seviyorsan bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın, yavaş yavaş dile getirmeden uzaklaştırırsın, böyle açık açık söylenerek yaparsan eşin daha çok inat eder. Olan evliliğinize olur.

Birincisi sakın ama sakın çocuk düşünme. Bu tip erkekler kendisi annesi babası istiyor diye çocuk yapmak isterler. Karısının düşüncesine önem vermezler. Korunma işini sen yap sakın eşine insiyatif verme.

İkincisi akraba eş dost yanında bile küçük düşüren adamlara ağzının payını vermezsiniz hiç anlamıyorum.
Susup asil davranınca kıymetli olunmuyor görüyoruz artık.

Kendimden örnek veriyim ben eşime bir ortamda yanlış bir şey söyleyince o anda bir şey söylemiyorum ama evde mutlaka konuşuyorum. Bir daha olmasın diye net bir şekilde konuşuyorum. Ama tepki gösterilecek şey ayrı zamanı beklenecek şey ayrıdır.
Bazı konular vardır sıcağı sıcağına halledilmeli ki önüne geçilebilsin.

Işte benim eşim kimin fesat kıskanç olduğunu anlamayacak kadar ailesine düşkün

Ben

Bir de eşim benim evimde kalıyor. Evi falan hep babam aldı. Bunun ezikliğinden de benim her söylediğimi oraya çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…