Dayanamıyorum sıra nizam bilmemelerine. Ama sorsan en Görgülü aile bunlar. Kocam a göre suçlu benim. Uzun zaman aramadım kaynanamı anladın istemediğini diye bu sefer kocamı doldurdu bize surat alıyor diye. Evime geldiklerinde Hürmetimi esirgemedim ama.bence geçici bir dönemdesiniz..benzerini yaşadım..yeni evliyken çok gelip gitmek istediler..şu anda eşiniz o mesafeyi ayarlayamaz ..zaman gerekli..
senin kaynana seni rahat bırakmayacak sıkılana dek belli..en iyisi hiç şikayet etmemen..Dayanamıyorum sıra nizam bilmemelerine. Ama sorsan en Görgülü aile bunlar. Kocam a göre suçlu benim. Uzun zaman aramadım kaynanamı anladın istemediğini diye bu sefer kocamı doldurdu bize surat alıyor diye. Evime geldiklerinde Hürmetimi esirgemedim ama.
Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çevirenEsinizin ailesine bu derece duskunlugunu evlenince ogrenmis olamazsiniz.mutlaka sozdur,nisandir bu donemlerde kendini belli etmis,problem cikarmistir.herseyi kabul edip sonra boyle 3. ayda ayrilmak istiyorsunuz.hepsini gectim bu bi surec.bu ilk aylar gercekten cicim aylari degil inan k.ka aylari.biraz gormezden gelmeye,kendini hakli cikarmak icin ugrasmamaya calis.boyle tatli tatli,alttan alttan halletmeye ve buyutmemeye calisirsan daha kolay olur.kendin de bu kadar hirpalanmazsin
Ilk günlerde getirdikleri misafirleri ağrılarken işe de gidiyordum hemen izin alamamıştım çünkü. Yoruldum falan diyordum adam bana mısın demediiyi dolduruşa getiriyorlar kocanı bu şekilde sevgide kalmaz saygıda
sana bi önerim var kocana direk şikayetlenme atıyorum misafirmi getirdiler hizmetini yap ama gece boyu ağla belim ağrıyo falan de söylendikçe onlara itersin
çok üzüldüm inan ama deiğim gibi şikayet onlara iter ve birlikte olma yorgunum de
tatlım nedense ikinci gelinler yuva bozan uyumsuz sorunlu damgası yiyor benimkılerde aynı yüzyüze çok iyiler ama arkadan demedikleri kalmaz bnede iş çevirmem ama benden kötüsü yokBiz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren
Kaynana şikayet etmiyor. Güzel güzel söyleyip alttan alttan sokuyor. Bir de şeker hastası bunu kullanıyor. Acıtasyon yapıyorsenin kaynana seni rahat bırakmayacak sıkılana dek belli..en iyisi hiç şikayet etmemen..
eşin desinki hanımım hiç ses çıkarmıyor ama annem sürekli şikayet ediyor..
eşin şu an ayrılsan dahi senin tarafını tutmaz..zamana ihtiyaç var..emin ol herşey iyi olacak..
ağla biraz duygu sömürüsü yap eminim annesi öyle yapıyordur ah yavrumm la başlayan ağlamaya bağlanan cümlelerleIlk günlerde getirdikleri misafirleri ağrılarken işe de gidiyordum hemen izin alamamıştım çünkü. Yoruldum falan diyordum adam bana mısın demedi
Evlenince duzelmiyo malesef iste artiyo cok daha fazla ama esinle tek sorununuz ailesiyse halletmen cok kolay.inan bak.politik olucaksin.esinin yaninda canim balim gulum esin yokken konusma bile istemezsen.esin desin ki benim esimin onlara karsi hicbi kusuru yok.inan bunu gorucektir zamanla.ben esime 'tabi gelsin annecigin biz sen yokken cay demler,mis gibi iceriz karsilikli'diyip,yarim saat dustan cikmadigimi bilirim.bazi insanlarla iyi olabilmek icin ayni eltin gibi olmak gerekiyor.Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren
ben 20 yaşımdan beri şeker hastasıyım bu hastalık acıtasyon yapılacak bir hastalık değil ki çok komik bence eşinin şeker hastalığına bu kadar hassassa ileride ne olurKay
Kaynana şikayet etmiyor. Güzel güzel söyleyip alttan alttan sokuyor. Bir de şeker hastası bunu kullanıyor. Acıtasyon yapıyor
Evlenince duzelmiyo malesef iste artiyo cok daha fazla ama esinle tek sorununuz ailesiyse halletmen cok kolay.inan bak.politik olucaksin.esinin yaninda canim balim gulum esin yokken konusma bile istemezsen.esin desin ki benim esimin onlara karsi hicbi kusuru yok.inan bunu gorucektir zamanla.ben esime 'tabi gelsin annecigin biz sen yokken cay demler,mis gibi iceriz karsilikli'diyip,yarim saat dustan cikmadigimi bilirim.bazi insanlarla iyi olabilmek icin ayni eltin gibi olmak gerekiyor.[/Q
Ben illaki belli ederim bakışımla bile. Denedim ama başaramadım. Bir de nefret doluyum onlara karşı çünkü onların yüzünden o aşkımız bitti gitti. Ne sevgi kaldı ne saygı
Şekerim çok yüksek çıktı çünkü hep stres yapıyorum, geceleri hep düşünüyorum diyor kaynana. Tanıdım tanıyalı aynı! Bişey yemiyorum diyor ama görüyorum yiyorben 20 yaşımdan beri şeker hastasıyım bu hastalık acıtasyon yapılacak bir hastalık değil ki çok komik bence eşinin şeker hastalığına bu kadar hassassa ileride ne olur
yok artık yalancı biz eşimle ne kavgalar ettik ama hiçte yükselmior yemeye bağlıŞekerim çok yüksek çıktı çünkü hep stres yapıyorum, geceleri hep düşünüyorum diyor kaynana. Tanıdım tanıyalı aynı! Bişey yemiyorum diyor ama görüyorum yiyor
ben tam okumadım eltisini bende okuyayımEvlenince duzelmiyo malesef iste artiyo cok daha fazla ama esinle tek sorununuz ailesiyse halletmen cok kolay.inan bak.politik olucaksin.esinin yaninda canim balim gulum esin yokken konusma bile istemezsen.esin desin ki benim esimin onlara karsi hicbi kusuru yok.inan bunu gorucektir zamanla.ben esime 'tabi gelsin annecigin biz sen yokken cay demler,mis gibi iceriz karsilikli'diyip,yarim saat dustan cikmadigimi bilirim.bazi insanlarla iyi olabilmek icin ayni eltin gibi olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?