3 aylık evliyim ama kocamın ailesi yüzünden ayrılmak istiyorum

bence geçici bir dönemdesiniz..benzerini yaşadım..yeni evliyken çok gelip gitmek istediler..şu anda eşiniz o mesafeyi ayarlayamaz ..zaman gerekli..
Dayanamıyorum sıra nizam bilmemelerine. Ama sorsan en Görgülü aile bunlar. Kocam a göre suçlu benim. Uzun zaman aramadım kaynanamı anladın istemediğini diye bu sefer kocamı doldurdu bize surat alıyor diye. Evime geldiklerinde Hürmetimi esirgemedim ama.

Esinizin ailesine bu derece duskunlugunu evlenince ogrenmis olamazsiniz.mutlaka sozdur,nisandir bu donemlerde kendini belli etmis,problem cikarmistir.herseyi kabul edip sonra boyle 3. ayda ayrilmak istiyorsunuz.hepsini gectim bu bi surec.bu ilk aylar gercekten cicim aylari degil inan k.ka aylari.biraz gormezden gelmeye,kendini hakli cikarmak icin ugrasmamaya calis.boyle tatli tatli,alttan alttan halletmeye ve buyutmemeye calisirsan daha kolay olur.kendin de bu kadar hirpalanmazsin

senin kaynana seni rahat bırakmayacak sıkılana dek belli..en iyisi hiç şikayet etmemen..
eşin desinki hanımım hiç ses çıkarmıyor ama annem sürekli şikayet ediyor..
eşin şu an ayrılsan dahi senin tarafını tutmaz..zamana ihtiyaç var..emin ol herşey iyi olacak..

iyi dolduruşa getiriyorlar kocanı bu şekilde sevgide kalmaz saygıda
sana bi önerim var kocana direk şikayetlenme atıyorum misafirmi getirdiler hizmetini yap ama gece boyu ağla belim ağrıyo falan de söylendikçe onlara itersin
çok üzüldüm inan ama deiğim gibi şikayet onlara iter ve birlikte olma yorgunum de

Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren

Ilk günlerde getirdikleri misafirleri ağrılarken işe de gidiyordum hemen izin alamamıştım çünkü. Yoruldum falan diyordum adam bana mısın demedi

Biz 6 ay nişanlı kaldık. Son iki ayda anladım ama evlenince düzelir dedim.bir de kaynana diğer gelini çok hoş tutuyor onlar eltimde kaynımda tam onun gibiler çünkü yüze gülen arkadan iş çeviren
tatlım nedense ikinci gelinler yuva bozan uyumsuz sorunlu damgası yiyor benimkılerde aynı yüzyüze çok iyiler ama arkadan demedikleri kalmaz bnede iş çevirmem ama benden kötüsü yok

Kay
Kaynana şikayet etmiyor. Güzel güzel söyleyip alttan alttan sokuyor. Bir de şeker hastası bunu kullanıyor. Acıtasyon yapıyor

Ilk günlerde getirdikleri misafirleri ağrılarken işe de gidiyordum hemen izin alamamıştım çünkü. Yoruldum falan diyordum adam bana mısın demedi
ağla biraz duygu sömürüsü yap eminim annesi öyle yapıyordur ah yavrumm la başlayan ağlamaya bağlanan cümlelerle

Evlenince duzelmiyo malesef iste artiyo cok daha fazla ama esinle tek sorununuz ailesiyse halletmen cok kolay.inan bak.politik olucaksin.esinin yaninda canim balim gulum esin yokken konusma bile istemezsen.esin desin ki benim esimin onlara karsi hicbi kusuru yok.inan bunu gorucektir zamanla.ben esime 'tabi gelsin annecigin biz sen yokken cay demler,mis gibi iceriz karsilikli'diyip,yarim saat dustan cikmadigimi bilirim.bazi insanlarla iyi olabilmek icin ayni eltin gibi olmak gerekiyor.

Kay

Kaynana şikayet etmiyor. Güzel güzel söyleyip alttan alttan sokuyor. Bir de şeker hastası bunu kullanıyor. Acıtasyon yapıyor
ben 20 yaşımdan beri şeker hastasıyım bu hastalık acıtasyon yapılacak bir hastalık değil ki çok komik bence eşinin şeker hastalığına bu kadar hassassa ileride ne olur

3 ayda sadece aileler yuzunden bitmez o ask o sevgi.dedigim gibi ilk aylar en zor aylar.birbirini ogrenmeye calisiyosun,evlilige ayak uydurmaya calisiyosun zor.ille bitti sevgim dayanamiyorum diyosan hic suyunu cikarmadan bitirin bu isi.kaldi ki ben sinirle acilmis bi konu oldugunu dusunuyorum bunun

ben 20 yaşımdan beri şeker hastasıyım bu hastalık acıtasyon yapılacak bir hastalık değil ki çok komik bence eşinin şeker hastalığına bu kadar hassassa ileride ne olur
Şekerim çok yüksek çıktı çünkü hep stres yapıyorum, geceleri hep düşünüyorum diyor kaynana. Tanıdım tanıyalı aynı! Bişey yemiyorum diyor ama görüyorum yiyor

Şekerim çok yüksek çıktı çünkü hep stres yapıyorum, geceleri hep düşünüyorum diyor kaynana. Tanıdım tanıyalı aynı! Bişey yemiyorum diyor ama görüyorum yiyor
yok artık yalancı biz eşimle ne kavgalar ettik ama hiçte yükselmior yemeye bağlı
sende kendine bi hastalık uydur madem öyle ilgiyi üstüne çek

Canim ilk evlendigimizde bizde boyleydik..Ailesi her daim bizdeydi hemde sulalece.
Esimin dedesi bile haber yollamisti gidip onlarda kalalim 1 hafta daha 10 gunluk evliyiz dusun?
Tabi esim ikaz etti boyle sey olur mu? dedi..Gelmediler neticede. Amcasi geliyordu bize gelsin sorun degildi ama esimin eski nisanlisindan bahsedip duruyordu. Eski nisanlin ne iyiydi, ne guzel nisan yapmistik size...yengeside
ay ne guzel olmustu nisan gecesinde... gibi sacma sapan, konusulmamasi gereken seyler konusuyorlardi.
Biz ailesine soyledik kv ve kp... ikaz ettiler uyardilar..
yok biz yapamadik sahiden yapamadik. Bize hic huzur vermediler ..
Bizde careyi uzaklara kacmakta bulduk..simdi cok uzaklardayiz gurbete dustuk ama huzur herseyden onemli...
sende gereken ikazlari yap..mesafeni koy..
zaten ilk 5 yilda evlilik anca oturuyor. Bizde inan cok sorunlar yasadik..
Kimi aileler sahidende yeni evlenen gencleri cok bunaltiyorlar..
Allah yardimcin olsun canim..

Ben esinizin ailesine olan duskunlugunu gectim arkadaslar diyecegini demiste, baskalarinin yaninda laf soylemek ne oluyor? Bir sey varsa kenara cekilir konusulur. Bu neyin artistligi? Insan karisini hic baskasinin yaninda kucuk dusurur mu? Esinizin size zerre saygisi olsa bu sekilde davranmazdi. Sizin acinizdan nasildir bilmiyorum ama esiniz acisindan gram sevgi saygi yok.

Esinize en kisa surede yerini ve haddini bildirmezseniz daha bunlar iyi gunleriniz. Ve boyle birine sakin sakin cocuk yapmayin. Once insan olsun.

ben tam okumadım eltisini bende okuyayım

Sürekli Ailesini Kötüleme Eşine. sen iyi davran sahtede olsa Gül yüzlerine Bırak.onlar kötülük yapsın Eşin e Bazı şeylerin görmesine izin ver Ispatlamaya Çalışma Bırak.kendi görsün Gözüne.sokmaya calısma.. Gördükçe Haksızlık etmekten Vazgecicektir... He Gördüğü bildiği Halde Haklı olduğunda İllada Annem diyorsa Ver yolu Anasının Koynuna Girsin geceleri!!!

Canim bak daha yeni evlisiniz. Sana tavsiyelerim;

1. Kesinlikle ilk 1.5-2 sene cocuk dusunme en azindan evliligin oturana kadar
2. Esinin ailesi dunyanin en kotu insanlari bile olsa, esin herseyi bilse bile ona karsi ailesi hakkinda yorum yapma. Hic bir erkek ailesine laf soylettirmez.

Keske dugun oncesi gorumcenin nisanina bisey demeseydin sonucunda ortada sorun yok. Ama sen annen boyle kardesin soyle dersen adam ne seni benimser, ne ailesinden vazgecer ve sende hep huzursuz olursun. Gorupte gormemezlikten geliceksin. Benimde basimda var ama esime en kucuk bisey bile demiyorum kendisi goruyor gorulmesi gerekeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…