3. Buluşma

Aslında niyetim onaylatmak değildi. Ben konuyu açarken de yazdım benim için normal olduğunu. Güven konusunda da güveniyordum. Sormak istediğim sadece zamanlamaydı ve büyüsü bozulur mu vs. Belki ben yanlış anlattım kusura bakmayın ama gitme diyenlerin çoğu güven açısından demiş. Benim sormak istediğim o değildi
Zamanla bence erken.
Dediğim gibi burada karar sizin.

Tek temennim umarım sizin için olumsuz bir durum olmaz.

Kızlar bir süredir flört ettiğim biri var. 3. Buluşmamız olacak bugün. bir kaç hafta sonra aramıza mesafe girecek maalesef ve şu önümüzdeki günler için planlar yapmıştık. Plan yaparken konu yemeklere geldi çok güzel yemek yaptığını söyledi. Bende belki bir gün görürüm demiştim, söz verdi.
Bugün de akşam buluşacaktık, acaba yemek işini bugün mü yapsak dedi bende kabul ettim. Yani evine gidicem. Sizce yanlış bir durum var mı ? Erken mi diye düşündüm. Aslında ben böyle şeylere karşı değilim yakınlaşma vs gibi. Ama daha önce karşıma çıkan erkeklerin çoğunun amacı yakınlaşmaktı. Ve bu kişi bugüne kadar hiç bu şekilde yaklaşmadı bana bende bu defa daha ağırdan olmasını istiyorum.
Bu yüzden eve gidecek olmam yanlış mı ve evet çok küçük bir yakınlaşma olmasını isterim öpücük gibi. Ama daha fazlasını istemem. Yine de erken mi sizce ?

Ben ilk buluşmada yemekten sonra sevgilimin evine gittim gece orda kaldım 3 yıl oldu hala orda kalıyorum :) yani bu işler belli olmaz daha önceki sevgilimin 4 ay sonra evine gitmiştim sonra nişanlandık sonra terkedildim falan filan kısmet yani

Ev işi şu an doğru olmaz.Kendimden biliyorum mutlaka bir şeyler oluyor ve karşınızdaki kişi sizi başka amaçlar için kullanıyor.Benceilk zamanlar işi abartmadan biraz soğuk olmak lazım.

Çünkü evde tam tanımadığın bir erkekle yalnızsın.
Ben burada erkek arkadaşının evine gidip tacize uğrayan kişilerin konularını okudum ondan.
Devir kötü ondan.
Çok büyük cesaret.
Her şey olabilir.
Bu konulara karşı olmayan fikirlerini sevdiğim bir üye bile erken yazmış.
1, 2 üye olabilir dedi ve hemen konu sahibi gitme kararı alıyor. Demek ki onaylanma için konuyu açmış.Fikir için değil.

Umarım pişman olmaz.
Ben de gittim ve şu an çok pişmanım.İlişkinin ilerleyen zamanlarında olması daha doğru bence.

Gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin bunun yazılı olmayan bir kuralı olduğuna inanmıyorum. Şu yakınlaşmak isteyen erkekler bir bana denk gelmedi sanırım hayatıma giren her erkek benim çizdiğim sınırlar dahilinde yakınlaşabildi bana istemediğim bir noktaya beni zorlayan hiç olmadı. Bu yakınlaşmamın sınırını siz çizebilirsiniz eğer karşınızdakine veya kendinize güvenmiyorsanız, istemiyorsanız gitmeyin.

Ben de gittim ve şu an çok pişmanım.İlişkinin ilerleyen zamanlarında olması daha doğru bence.
Katılıyorum.Çok erken.
Iyi bir izlenim olmaz.
Çünkü açık olalım erkek illa yakınlaşmak isteyecek.
Daha konu sahibi 24 yaşında.Insanlık hali pişman olacağı bir şey yapabilir.Veya yapmayabilir.

Ama risk fazla.

Katılıyorum.Çok erken.
Iyi bir izlenim olmaz.
Çünkü açık olalım erkek illa yakınlaşmak isteyecek.
Daha konu sahibi 24 yaşında.Insanlık hali pişman olacağı bir şey yapabilir.Veya yapmayabilir.

Ama risk fazla.
Kesinlikle öyle.İlişkilerimden anladığım partnerine karşı ilk zamanlar biraz soğuk olacaksı.Konu sahibi ev işine hayır diyerek tepkisini de ölçebilir.

• Beğen
Reactions: 000
Bunun zamanı yok. Adamdan hoşlandıysan ve sevişmek istiyorsan, git seviş. Hayat senin hayatın. Sırf evine gittin diye senin için kötü düşünecekse, en başından ne b.... olduğunu görmüş olursun.

Kesinlikle öyle.İlişkilerimden anladığım partnerine karşı ilk zamanlar biraz soğuk olacaksı.Konu sahibi ev işine hayır diyerek tepkisini de ölçebilir.
Benim hayatımda şu an biri var.
Adam yanlış anlamayayım diye elimi bile tutmadı.
Ilk ben elini tuttum.O derece kişisel alanıma saygılı.
Tanıma evresinde de evde tanımasın bir zahmet.
Daha 3 hafta olmuş. Bir de ayrı kalacaklarmış.
Ondan önce zaten son görüşme diye olay cinselliğe ciddi gidebilir.Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olmalı. Konu sahibi cinsellik yaşamak istiyorsa da erken bence.Yabancı youtuberlar bile ilk 1 ay cinsellik yaşamayın diyor adamın tepkisini görmek için.3 hafta bana çok erken geldi.
Saatlerce sohbet mi istiyorsun, S..ile başlayan bilindik bir kahveciye git al bir 10 tlye filtre kahve, otur 4 saat.
Kimse bir şey demez.

Maksat muhabbet ise öyle de muhabbettir.

Son düzenleme:
Kızlar bir süredir flört ettiğim biri var. 3. Buluşmamız olacak bugün. bir kaç hafta sonra aramıza mesafe girecek maalesef ve şu önümüzdeki günler için planlar yapmıştık. Plan yaparken konu yemeklere geldi çok güzel yemek yaptığını söyledi. Bende belki bir gün görürüm demiştim, söz verdi.
Bugün de akşam buluşacaktık, acaba yemek işini bugün mü yapsak dedi bende kabul ettim. Yani evine gidicem. Sizce yanlış bir durum var mı ? Erken mi diye düşündüm. Aslında ben böyle şeylere karşı değilim yakınlaşma vs gibi. Ama daha önce karşıma çıkan erkeklerin çoğunun amacı yakınlaşmaktı. Ve bu kişi bugüne kadar hiç bu şekilde yaklaşmadı bana bende bu defa daha ağırdan olmasını istiyorum.
Bu yüzden eve gidecek olmam yanlış mı ve evet çok küçük bir yakınlaşma olmasını isterim öpücük gibi. Ama daha fazlasını istemem. Yine de erken mi sizce ?
Peki gittiniz mi? Bugün diye sormuşsunuz ondan merak ettim.

Benim hayatımda şu an biri var.
Adam yanlış anlamayayım diye elimi bile tutmadı.
Ilk ben elini tuttum.O derece kişisel alanıma saygılı.
Tanıma evresinde de evde tanımasın bir zahmet.
Daha 3 hafta olmuş. Bir de ayrı kalacaklarmış.
Ondan önce zaten son görüşme diye olay cinselliğe ciddi gidebilir.Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olmalı. Konu sahibi cinsellik yaşamak istiyorsa da erken bence.Yabancı youtuberlar bile ilk 1 ay cinsellik yaşamayın diyor adamın tepkisini görmek için.3 hafta bana çok erken geldi.
Saatlerce sohbet mi istiyorsun, S..ile başlayan bilindik bir kahveciye git al bir 10 tlye filtre kahve, otur 4 saat.
Kimse bir şey demez.

Maksat muhabbet ise öyle de muhabbettir.
Erkekler de biliyor aslında bizim hassasiyetlerimizi.Çok şanslıymışsınız, Allah mutlu etsin.Aslında karşı değilim böyle şeylere ama hızlı gidilmeye karşıyım.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X