3 çocuk annesi

Buket arat

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
1
0
1
33
13 sendedir narsist bir eş le yaşıyormuşum 2 sene önce narsist olduğunu ögrendim.3 tane çocuğum var.Başanmak istiyorum ama korkuyorum.Dünya mi burnumdan getiriyor dayanacak gücüm kalmadi.Psikolag da psikiyatri narsist olduğunu onayladı.

Son düzenleme:
Narsist oldugu kanısına nereden vardiniz? Bir psikolog veya psikiyatr mi dedi narsist oldugunu?
Siz calisiyor musunuz, maddi imkaniniz var mi bosanmak icin? Veya bosaninca cocuklarinizin gecimini nasil saglayacaksiniz? Bunlari dusundunuz mu? Keske biraz daha detay verseymissiniz. Daha cok yardimci olunurdu.

Narsist oldugu kanısına nereden vardiniz? Bir psikolog veya psikiyatr mi dedi narsist oldugunu?
Siz calisiyor musunuz, maddi imkaniniz var mi bosanmak icin? Veya bosaninca cocuklarinizin gecimini nasil saglayacaksiniz? Bunlari dusundunuz mu? Keske biraz daha detay verseymissiniz. Daha cok yardimci olunurdu.
Değer görmeyince hemen narsist deyiveriyolar bende anlamadım
Herkes doktor olmus

Buradan forum yetkililerine sesleniyorum Allah rızası için şu narsist kelimesini yasaklayın.
Sayenizde kelime anlamı şuna döndü.
CAC6B168-D7B9-45A8-B4ED-AC198D097B6C.webp

13 senedir kan kusturmuş adam 3 çocuk yapmışsınız. 2 sene önce narsist olduğunu öğrendim diyorsunuz. Yahu narsist tanımı olmadan önce de adam kötüydü sonuçta.
Ama psikopat, ama karaktersiz, ama şerefsiz ama narsist neyse ne.
Siz 13 yıldır yaşadığınızı biliyor olmanız ve çoktan rest çekiyor olmanız lazımken sadece narsist dediler diye mi ayaklandınız.
Ben bu kafayı da anlamıyorum gerçekten ya.

narsist bu ara herseye kullanıldığı için tam anlayamadım; neyden korkuyorsunuz boşanmak isterseniz şiddet mi uygular? eğer böyleyse uzaklaştırma çıkarın ya da maddi durum uygunsa alın çocukları başka eve çıkın. yok şiddet değil de çenesiyle bezdirir diyorsanız onu boşverin zaten, bık bık ötsün dursun. bu kadar daraldıysanız boşanın bir an önce

13 sendedir narsist bir eş le yaşıyormuşum 2 sene önce narsist olduğunu ögrendim.3 tane çocuğum var.Başanmak istiyorum ama korkuyorum.Dünya mi burnumdan getiriyor dayanacak gücüm kalmadi.Psikolag da psikiyatri narsist olduğunu onayladı.
Ekonomik gücünüz varsa aile desteği boşanın bencede.

Psikiyatri tedaviye başlamıştır o halde
Ne diyor size iyileşme süreciyle ilgili

narsist kendini begenmis benmerkezcilere denirmis nette arastirdim. sizinki nasil siz psikopat gibi yazmissiniz

Back
X