- 3 Nisan 2023
- 1
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Buket arat
-
Değer görmeyince hemen narsist deyiveriyolar bende anlamadımNarsist oldugu kanısına nereden vardiniz? Bir psikolog veya psikiyatr mi dedi narsist oldugunu?
Siz calisiyor musunuz, maddi imkaniniz var mi bosanmak icin? Veya bosaninca cocuklarinizin gecimini nasil saglayacaksiniz? Bunlari dusundunuz mu? Keske biraz daha detay verseymissiniz. Daha cok yardimci olunurdu.
Aslında iyi bı insanŞu narsist kelimesi olmasa ne yapacakmışsınız
Ekonomik gücünüz varsa aile desteği boşanın bencede.13 sendedir narsist bir eş le yaşıyormuşum 2 sene önce narsist olduğunu ögrendim.3 tane çocuğum var.Başanmak istiyorum ama korkuyorum.Dünya mi burnumdan getiriyor dayanacak gücüm kalmadi.Psikolag da psikiyatri narsist olduğunu onayladı.
Psikiyatri tedaviye başlamıştır o halde13 sendedir narsist bir eş le yaşıyormuşum 2 sene önce narsist olduğunu ögrendim.3 tane çocuğum var.Başanmak istiyorum ama korkuyorum.Dünya mi burnumdan getiriyor dayanacak gücüm kalmadi.Psikolag da psikiyatri narsist olduğunu onayladı.
narsist kendini begenmis benmerkezcilere denirmis nette arastirdim. sizinki nasil siz psikopat gibi yazmissiniz13 sendedir narsist bir eş le yaşıyormuşum 2 sene önce narsist olduğunu ögrendim.3 tane çocuğum var.Başanmak istiyorum ama korkuyorum.Dünya mi burnumdan getiriyor dayanacak gücüm kalmadi.Psikolag da psikiyatri narsist olduğunu onayladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?