teşekkür ederim. sevgiler ...Selam
Ben dört kardesin ücüncüsüyüm esimde bes kardesin dördüncüsü
4 yas,17 aylik ve 2 aylik cocuklarim.
Hep cok cocuk istedim 4 senede kuzucuklarim oldu
Allah sabrini veriyor benimkiler birde kücük ama alistim
Ufaklik iki yasina girerse insaAllah dördüncüyüde istiyorum tabi nasipse.
Allah rizkinida veriyor fazlasiyla.
Ve bebisim olmadan eksikmisiz daha diyorum.
Okudumda ilki dogana kadar dogduktan sonrada calistim
Meslegimde var ehliyetimde sükür kimseye muhtac degiliz bunu elestirecek olanlara yazdim
Allah hayirlisini nasip etsin canim
Senin ve ailen icin herseyin güzeli olsun insaAllah
Dünya gerçekleri haklısınız.çocuk demek, yeni bir hayat demek. hakkıyla büyütenlerden oluruz umarım...Bana gore alin teriyle para kazanmaya calisan hic bir ebeveyn bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemez.
Hem gelirleri kisitlidir hem de sorumlu birer vatandas olarak dunyaya getirecek olduklari cocugun sorumlulugu onlari endiselendirir.
Uc cocuk palavralari ekmek elden su golden etik olmayan yollarla para kazanan bir kesime ait . Su "rizkini verir"ci tayfanin kesinlikle legal kazancli olmadiklarina bahse girerim.
Yok gercekten fakir ailelerse, bu sefer de cahil, donanimsiz ve vasifsiz bireyler olduklarindan, ayni kendilerine benzer vasifsiz vasat cocuklarla dunyanin zaten kisitli kaynaklarini heba edeceklerine inaniyorum.
Dunyaya ayak uydurmaya calisan hic bir gelisen ulkede cok cocukluga iyi gozle bakilmaz. Bu hem devletin, hem ebeveynlerin uzerinde muazzam bir yuk olarak gorulur. Ama cocugum dogdugu gibi basit kalsin diger ulkelerin bilgili vatandaslarina vasifsiz kole olsun deniyorsa diyecek bir sey yok.
kızım 9 yaşında oğlum 4 şuan ikisinede yetişiyorum oğlum kreşe gitmiyor zaten ev hanımıyım. kalabalık kardeşleri ve aileyi seviyorum ilerde onlar için bir tane daha kardeşleri olsun istiyorum ama ikisinin hayatından çalar mıyım dersleri gezmelerini engel olur mu diye de endişe ediyorum.
Kaç yıllık evlisiniz??merhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düşünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
Bana gore alin teriyle para kazanmaya calisan hic bir ebeveyn bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemez.
Hem gelirleri kisitlidir hem de sorumlu birer vatandas olarak dunyaya getirecek olduklari cocugun sorumlulugu onlari endiselendirir.
Uc cocuk palavralari ekmek elden su golden etik olmayan yollarla para kazanan bir kesime ait . Su "rizkini verir"ci tayfanin kesinlikle legal kazancli olmadiklarina bahse girerim.
Yok gercekten fakir ailelerse, bu sefer de cahil, donanimsiz ve vasifsiz bireyler olduklarindan, ayni kendilerine benzer vasifsiz vasat cocuklarla dunyanin zaten kisitli kaynaklarini heba edeceklerine inaniyorum.
Dunyaya ayak uydurmaya calisan hic bir gelisen ulkede cok cocukluga iyi gozle bakilmaz. Bu hem devletin, hem ebeveynlerin uzerinde muazzam bir yuk olarak gorulur. Ama cocugum dogdugu gibi basit kalsin diger ulkelerin bilgili vatandaslarina vasifsiz kole olsun deniyorsa diyecek bir sey yok.
14 yıllık evliyim ve Allah a binlerce şükür olsunki eşimle hiçbir problemim yok harkulade bir es bana ve çocuklarına da düşkün bir baba ama onun is yoğunluğundan dolayı evin bütün yükü benim üzerimde beni de biraz düşündüren bu açıkçası. .Kaç yıllık evlisiniz??
Eşinizle saygı sevgi devam ediyorsa, diğer iki çocuğunuza maddi manevi yetebildiğinizi ve ileride de yetebileceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın??
Lakin, eşiniz size ve çocuklara karşı sorumsuzsa, sinirli yapıya sahipseniz, çocuklarınızın ve kendinizin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsanız kesinlikle düşünmeyin. Kendinize, çocuklara ve doğmamış çocuğa yazık etmeyiz!!
Vallahi size cevap verip vermemede kararsız kaldım konuşmalarınizdan anladigim kadarıyla aşırı kompleks sahibi önyargılı en onemlisi mutsuz ve cahil bir insansıniz...içinizdeki bu kin nefret nedir Allah aşkına. .Kendinize bir iyilik yapın ve enkisa zamanda bir psikolojik tedavi görün...Bana gore alin teriyle para kazanmaya calisan hic bir ebeveyn bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemez.
Okuduguunuzu anlamadan yaptiginiz bu polemigi admine bildirdim. Ben kimseyi hedef almadan dusunce bildirdim, lutfen benim yazilarimi begenmiyorsaniz es geciniz.Vallahi size cevap verip vermemede kararsız kaldım konuşmalarınizdan anladigim kadarıyla aşırı kompleks sahibi önyargılı en onemlisi mutsuz ve cahil bir insansıniz...içinizdeki bu kin nefret nedir Allah aşkına. .Kendinize bir iyilik yapın ve enkisa zamanda bir psikolojik tedavi görün...
Ne demek alin teriyle para kazananlar çok cocuk istemez.bu nasil bir ittiham.herhalde bogazindan haram lokmadan baska bir sey gecmeyen sosyetik 1 2 çocuklu zenginleri hic duymadiniz.evine helal lokma tasiyib evlatlarina bakan insanlarin hakkini yediniz suan.Bana gore alin teriyle para kazanmaya calisan hic bir ebeveyn bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?