- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
ilerde destek bizde 3 kardeşiz ama iki kardeşimlede görüşmüyorum annem onları bana düşman yaptı.bu dedikleriniz ilerde kesin olacak birşey değil hele evlenince ondan bahsetmiyorummaddi ve manevi anlamda yeterim diye düşünüyorum inşallah ... ikinciyi düşünmeyen arkadaşlar sakın böyle düşünmeyin çocuğunuza haksızlık yaparsınız ona ilerde destek olacak bir kardeş şart şimdi bile şart aslında kardeşiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşımı sevgiyi hiç bir arkadaşıyla yaşayamaz
merhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düşünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
merhaba arkadaşlar burayı uzunca bir zamandır takip ediyorum ve sizlerin sorunlarınızı ve çözümlerinizi okumak bana hayat hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmamı sağlıyor teşekkür ederim bu yüzden:) sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. 3. çocuk konusunda çok kararsızım aranızda 3 çocuklu olanlar varmı çok yoruluyormusunuz diğer çocuklarınıza tam anlamıyla yetişebiliryor musunuz. bana deneyimleriniz ve düşünceleriniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim yaşım çok fazla ilerlemeden artık bir karar vermeliyim
arkadaşlar 2 tane çocuğum var biri 3 biri 4 çooooooooooooooooooook hem de ççççooooooook zorlanıyorum manevı olarak. kendime çok suçluyorum. adil degılim dıye duşunuyorum onların arası. biri fazla ilgi alıyor benden bırı a. az derken yatışamıyorum. öyle bana gelıyor. kafama yeyıcem. ne yapacem arkadaşlarBende 4. Düşünüyorum hayırlısı Allah yardım ediyor.
gereksız yorum hemde mantıksızBana gore alin teriyle para kazanmaya calisan hic bir ebeveyn bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemez.
Hem gelirleri kisitlidir hem de sorumlu birer vatandas olarak dunyaya getirecek olduklari cocugun sorumlulugu onlari endiselendirir.
Uc cocuk palavralari ekmek elden su golden etik olmayan yollarla para kazanan bir kesime ait . Su "rizkini verir"ci tayfanin kesinlikle legal kazancli olmadiklarina bahse girerim.
Yok gercekten fakir ailelerse, bu sefer de cahil, donanimsiz ve vasifsiz bireyler olduklarindan, ayni kendilerine benzer vasifsiz vasat cocuklarla dunyanin zaten kisitli kaynaklarini heba edeceklerine inaniyorum.
Dunyaya ayak uydurmaya calisan hic bir gelisen ulkede cok cocukluga iyi gozle bakilmaz. Bu hem devletin, hem ebeveynlerin uzerinde muazzam bir yuk olarak gorulur. Ama cocugum dogdugu gibi basit kalsin diger ulkelerin bilgili vatandaslarina vasifsiz kole olsun deniyorsa diyecek bir sey yok.
aw yorumunuz cok mantikli ve gerekliydi de....gereksız yorum hemde mantıksız
Evet mantıklıymış onunki. Sizinki ilginç. Bizim gelirimiz 5 haneli rakamlarda ve 3. Çocuğumuz olacak inşallah ve 4. de olsun istiyorum ilerde Allah nasip ederse. Ama normal standartlarda yaşayan çok çocuklu çok aile tanıyorum,gayet mutlular. Bu bir bakış açısı. Gönlü geniş olanın gücü yetiyor sanırım, parası çok olanın değil.aw yorumunuz cok mantikli ve gerekliydi de....
Evet mantıklıymış onunki. Sizinki ilginç. Bizim gelirimiz 5 haneli rakamlarda ve 3. Çocuğumuz olacak inşallah ve 4. de olsun istiyorum ilerde Allah nasip ederse. Ama normal standartlarda yaşayan çok çocuklu çok aile tanıyorum,gayet mutlular. Bu bir bakış açısı. Gönlü geniş olanın gücü yetiyor sanırım, parası çok olanın değil.
Ayrıca gelişmiş ülkelerin çok çocuk sahibi olunsun diye çeşit çeşit doğumu destekleyen politikası var. Sizin haberiniz yok sanırım. Bizim ülkemizde aile planlaması adı altında geri bırakılmaya çalışılmış aile büyümesini, şimdi geç kalınmış uygulamalar başlatıldı diye garipsiyorsunuz
Ülkemizi kendinizce 3. Dünya ülkesi sıralamasına sokunca elinize ne geçti. Daha mı mutlu oldunuz =)Bizim ulkemiz bir gelismis ulke degil, kara parayla isleyen surdurebilirligi sifir ve son derece zayif bir ekonomisi olan bir 3.dunya ulkesi. Elma ile armutu karsilastiramayiz. Evet cok garipsiyorum, nufus ortalamsi 31 olan, dortte birinin 14 yasi ve alti ulkede ureme politikasi asla kuluckaya yatmis tavuk tadinda olmamali. Siz once kaliteli insan yetsistiriyor musunuz, donanimli ve bilgi toplumu vatandasi yetisterebiliyormusunuz onu soyleyin. Vasifsiz sifatsiz milyonlar genc var zaten. Daha cok vasifisiz genc yetistirmenin anlami nedir?
Bence dunya gorusunuz son derece kisitli. 7 milyarlik bir dunyadan bahsediyoruz, 1-2 degil. suradaki saate baksaniza gercekten durum hic ama hic iyi degil!
http://www.worldometers.info/world-population/
Dunya su son iki yilda bile geri donulemeyecek hizla degisti. Artik kitlik ust duzeye cikti, savas her yerde, atmosferin canina okudular ve kuraklik Turkiyeyi 30 yil icinde col haline getirecek.
Su ana bakarsak bile kuresellesme sonucu sizin o cocuklariniz eger bir cemaat./ siyasi olsumu icinde degilseniz issiz kalacaklar. Ama merak etmeyin Turkiye'nin o sisteme dayanamyalanci ekonomi balonu surdurelibilir degil ve cok yakinda patlayacak. O zaman gorurum bes haneyle ovunenleri. Cocuklariniz on yirmi yil sonra Cinli patronlarin emrinde inim inim inlemesini beklemiyorsaniz bir an evvel kuresellige ayak uydurabilir donanima kavusturmaya bakin. Siz istemesinizde dunya size gelecek ve hukmedecek. Eger cocugunuzu bilgi toplumu uyesi yapabilirseniz bravo, ayakta alkislarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?