- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Aynen bende de 2 cocuk var ve ilki dogdugundan beri deliksiz uykuyu unuttum agrilarim var surekli mr a gidihorum, rontgen film, mesela simdi sag kolum tutmuyor uyusuyor hicbir isimi yapamiyorum. Ve evet ben ne zaman yasayacagimUmarım sağlıklı kararı alabilirsiniz
Kimseye aldır ya da doğur diyemeyiz
Benim çocuğum olmuyor, kardeşim ikinci bebeği 8 aylıkken hamile kaldı, aradı beni abla ben ne yapacağım diye, anne olamayan biri olarak tabi ki bebek benim için mucize ancak gerçeklere bakmak lazım ; Biri 5 yaşında, diğeri 8 aylık, kondomla korunmasına rağmen hamile kaldı ve çok üzüldü, iki çocuğu da uyumayan çocuklar, ilk doğumundan bu yana günde üç saat ile uyku ile bir ona bir öbürüne koşuyor. Herkes biri büyük işi çok olmaz dedi ama 5 yaşındaki çocuğa da yetişkin muamelesi yapılmıyor, o da ilgi bekliyor, okulu var, dersi var, bebeğin bakımı var, kardeşim ağlaya ağlaya aldırdı üçüncü bebeğini, gücüm yok abla dedi, senin kararın kardeşim dedim ve saygı duydum kararına. Geçenlerde konuştuk hala üzgün müsün dedim, değilim dedi, kendimi biliyorum, yetemeyecektim dedi. Kalabalık aile güzel olmaz mıydı ki dedim bana dönüp aynen şöyle dedi ; abla ben ne zaman yaşayacağım ? 6 yıldır gecem gündüzüm yok, yaşım 33, eşimin yüzünü zor görüyorum, tamam büyüdüklerinde mutlaka iyi olacaktır ama benim ömrüm geçiyor bir daha bu yaşa dönmeyeceğim, saçımı tarayacak vakti bile bulamıyorum, duş almak lülks oldu ve ben çok yorgunum dedi, bir an düşündüm ve hak verdim ona, yani herkesin yaşamı farklı, dayanma gücü farklı, rızkı tabi ki Allah veriyor ama çocuğa verilecek ilgi, nitelikli bakım, huzurlu bir anne de çok önemli, bu kararı verecek olan sizsiniz
Hayir benim adetim günü gününe olur bu sefer 3 gün geçti ve ben öyle şüphelendim. Diger 2 çocugumdada 1 gün geçince bilmiştim. Ama yani beni böyle sorgulayarak ne yapmak istediginizi anlamadim.
Hanımefendinin evlat özlemi var belki o da ondan bu kadar hassas davranıyor ancak tartışma gerçekten gereksiz yerlere gidiyorGenelde cevap yazmam boyle insanlara ancak bazen insanin zaten cani burnundayken dayanamiyor iste
Benim de ilki tedaviyle oldu ama kimseye saldirmadimHanımefendinin evlat özlemi var belki o da ondan bu kadar hassas davranıyor ancak tartışma gerçekten gereksiz yerlere gidiyor
Yok canim bazen en fazla 1gün olmuştur ondada yine koşa koşa test alip yapiyorum ve negatif çikinca rahatliyordum. Bunda da o beklentiyle yaptim ama şok oldum.Çoğu zaman günü gününe olur zaten. Ama arada bir şaşar. Mevsim geçişlerinde, stresli Zaman'larda vs.
Sizin hiç geciktiği olmadı mı yani şimdiye kadar, onu anlamadım.
Sorgulamak gibi bir amacım yok.
Insallah teşekkürler iyi dilekleriniz için. Insallah kizinizada en kisa zamanda bir kardeş gelir.neguzel canım yaaaa
ne olur ağlama
ben 2 seneden fazla oldu kızıma kardeş olsun diye ağlıyorum , ama olmuyor
inşallah o bebek doğar ve sana sans getirir canım
Haklısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden yorum yapıyor.sikmayin canınızınBenim de ilki tedaviyle oldu ama kimseye saldirmadim
Yok canim baştan beri takili oluyordu inanki bizde çok şaşirdik ve taninmiş bir marka ama ismini vermem dogru olmaz galibaYargilamak icin yazmiyorum
Kondomu birlesmeden once takiyordunuz degil mi?
Iliski sonrasi kontrol etmiyordunuz sanirim.
Bi de markasi nedir?
Biz de kondomla korunuyoruz iki cocugum var baska istemiyorum. O yuzden soruyorum.
Size de kolayliklar dilerim. Yas farklari cok guzel aslinda.
Bakalim bunun cinsiyeti ne olacak :))))Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Aldırmayın. Burada da görüyoruz ne kadar arayan evlada hasret insan var. Rabbim verdiyse bu güzelliği size bunu yok etmeyin. Korunmaya rağmen olduysa yiyecek ekmeği var demek ki. Allahın verdiği canı almayın bennce sonra çok pişman olursunuz.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Pardonda herkes kendi derdine ağliyor evet çocugum olmuyor diye çok konu var insallah Allah isteyen herkese çocuk versin. Ama bende küçük çocuguma baktikca agliyasim geliyor çunkü daha çok küçük geliyor gözüme. Yani ben burada kimsenin derdini küçümsemiyorum. Sizde benimkini küçümsemeyin lütfen.Millet cocugu olmuyo die aglar sende olmus die agliyon. Eyy guzel Allahim sen buyuksun
Bi bebeginin olmasinin neyi kotu .kucuk cocuguna aglayasn geliyo ama minicik bebegine agliyasin gelmiyo hatta onun canina kiymayi dusunuyosun.napiyosan yap karar senin ama iyi dusunPardonda herkes kendi derdine ağliyor evet çocugum olmuyor diye çok konu var insallah Allah isteyen herkese çocuk versin. Ama bende küçük çocuguma baktikca agliyasim geliyor çunkü daha çok küçük geliyor gözüme. Yani ben burada kimsenin derdini küçümsemiyorum. Sizde benimkini küçümsemeyin lütfen.
Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?