3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Buradan tüm erkeklere sesleniyorum. Görünüş ve yaşam standardı olarak sizden çok daha düşük, aynı zamanda muhafazakar ayağı yapan biri tanıştığınızın ilk haftası sizinle yatıyorsa ayaklarınız kıçınıza vura vura kaçın çünkü ateş seni çağırıyor Evlilik dışı cinsellik kadın da erkek de yaşamak isteyebilir ama bunu ömrünü mecburiyet içinde yaşamaya mahkum etmeye kimsenin hakkı yok. Yattıysan namusluyum ayağına hüngür hüngür ağlamayacaksın. Ağlayacak insan bunu zaten yapmaz. Bu konu cidden çok ibretlik.

Evlenmeye mecbur bırak, boşanmamak için tehdit et... Bunlar nasıl kafalar ya. Ailecek mafya gibisiniz.

nerde yazıyo bunlar

Bı de bişey soyliycem, ben muhafazakar filan değilim açikcası ama gençliğimde de şu yaşımda da daha bir hafta önce tanıştığım adamla yatamazdim yatamam...Hem içim almaz , hem korkarım başima bela olur, dedikodumu yapar, şantaj yapar, en iyi ihtimalle bana saygı duymaz filan diye ...Hele hele bakireyken, imkansız yani, yoldan geçen rasgele bi adama vericem kendimi...(Bu riskleri alarak cinsellik yaşayanlara saygım sonsuz, yanlış anlaşılmasın) Ama yani konu sahibi resmen nokta atışı yapmış, gözü açılmamış muhafazakar masum bir genç kız için şansı maximum yaver gitmiş diyeyim, siz anlayın .....İnanılır gibi değil....

Iyi de çok tuhaf siz zaten adamın sizi sevmedigini biliyorsunuz intihar ederim kardeşim öldürür diye zorla evli kaldığınız adamın size bir yardımcı tutup evde destek olacağına inandiniz mi

Siz öyle olsaydınız eşiniz bunları yapamazdı zaten . Bazi ilişkide çakallar oluyor sebebi de karşı tarafın iyi niyetinden oluyor

Boşanma kesinleşince de donuna kadar alayım oh ne ala. Adamın 20 senesi çöp olmuş istediğin parayıda verir meak etme.

Boşanma kesinleşince de donuna kadar alayım oh ne ala. Adamın 20 senesi çöp olmuş istediğin parayıda verir meak etme.
Veriyor zaten...Adam hem kendi canının hem çocuklarinin derdine düşmüş, ne isterse verecek gibi ama bosansa da işi çok zor, artık asla rahat bırakmaz bu kadın onu...

Veriyor zaten...Adam hem kendi canının hem çocuklarinin derdine düşmüş, ne isterse verecek gibi ama bosansa da işi çok zor, artık asla rahat bırakmaz bu kadın onu...
Nasıl böyle omurgasız bi hayat sürmeyi başarıyorlar hayret verici.

Nasıl böyle omurgasız bi hayat sürmeyi başarıyorlar hayret verici.
O kadar yaygın bir zihniyet ki aslında...Kadın erkek her yerde görmek mümkün bunlardan...Herşeyi hak görüyorlar kendilerine...Kendi çikarlarindan ve konforlarindan başka hiçbirsey hiçkimse -evlatlari dahil- umurlarinda değil...

Ya muhafazakarsan ve ailenden korkuyorsan ona gore yaşayacaksın.Yaşamiyorsanda sonuçlarına katlanacaksın. Keske adamcağızı şu platformda ağırlayabilsekte biraz destek olsak valla cok üzülüyorum, düşünsenize adamin gençliği gitmis ,tehditle ,intiharla ,cocuklarl yapılan manipülasyonlarla

Şansı yaver falan gitmemiş, işini şansa bırakmamış sadece. Benim tanıdığımın yaşadığı olay da aynı, çocuk çok yakışıklı, ailesi tanınmış aile, mesleği güzel. Kız tam tersi. Normal şartlarda asla onunla evlenmezdi. Çocukla yattı babasına kendini bastırdı dağın başında ormanlık yerde şak diye karşılaştılar ne hikmetse(!) Konu sahibi de öyle, evlilik için gözüne kestirdiği ideal erkeği baktı onunla evlenmez, gitti ilişki yaşadı sonra yenge duyacak şekilde ühü ühü. Zaten aile de işini şansa bırakmamış hemen adamın ailesinin yanına gitmişler söz nişan istemişler. Uyanıklara bak. Adama direnme fırsatı bile vermemişler.

Ya benim avrupada amerikada yaşayan arkadaşlarım var onlar bile tanışır tanışmaz yatmıyorlar. Kendilerine 3 date veya zaman kotası koymuşlar sonrasında ne olacaksa oluyor. Ama muhafazakarsın ilk haftadan yatıyorsun. Böyle birşey mümkün olabilir mi. Resmen ailesiyle planlı iş yapmışlar.

Valla kimsenin günahını almayayım ama bana da ailecek planlı geldi...Sanki ailede daha önce de kullanılıp denenmiş kültürel bir plan gibi tıkır tıkır işlemiş ....Yoksa bu ülkede katı muhafazakar bir ailede yetişmiş bir genç kızın başına gelecek şöyle bir gençlik hatasının, kadinın lehine bu kadar uzun vadeli , bu kadar pürüzsüz ve bu kadar karlı sonuçlanması im-kan-sız...Hiç mi ailesi filan yoktu acaba eş kişisinin de bı dur diyen olmadı bunlara? Ya da kendi ailesinin yüzünü eğmekten mi korktu ? Muamma

Son düzenleme:

Belkide bekaretini "verdigi" bu adam degildi, ama üstüne atacak bunu secti. Yoksa bir hafta icinde cok realistik gibi gelmedi bana.

Belkide bekaretini "verdigi" bu adam degildi, ama üstüne atacak bunu secti. Yoksa bir hafta icinde cok realistik gibi gelmedi bana.
Bana da öyle geldi. Demiyim demiyim dedim ama biri dedi işte. Benim kuzen de bir kaç kişiyle yatmıştı. En son evleneceği sevgilisiyle regl döneminde bişeyler yaşayıp kendini bakire olarak gösterdi. Kocası kendini ilk sanıyo

Sanırım konuyu okuyan herkes aynı ihtimali düşünmüştür....Zaten düşündükçe, okudukça delirten bir konu....Evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…