3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Fazla iyi niyetlisiniz.
Ya ne alakası var, ben orada hanımefendinin çarpık bakış açısını ve dünyaya kadınların eş geliri ile geçinmesi gerekiyor gibi baktığını, bunun sağlıklı olmadığını belirtmek için bunu yazdım yoksa bana ne soran neden sormuş, buradan adamı bulup yürüyecek varsa kendi saçmalığı. Ben okuyunca düzgün iş yeri diye düşündüm şahsen, boşanma konusu altında aklına ilk gelen "oo bu adamı düşüreyim" olan varsa o kişi de sorunludur zaten ama beni ilgilendirmez. İyi niyetliysem de iyi niyetli olma lüksüne kavuşacak kadar emek verdiğim için iyi niyetliyim.

Adam yeterki bitsin diye her şeyden vazgeçmiş bu sizi hiç kırmıyor mu mesela, bu kadar illallah etmiş ,siz halen maddiyat dersindesiniz

Insallah bundan sonra mutlu olur adamcağız

Gelirinin neredeyse tamamini size baglamis adamin artik hayatina birisi giremez. Bundan sonra sadece hayatta kalmaya calisir. Begenmediginiz meblaglar ile insanlar hem kira odeyip hem evini gecindirip hem cocuk okutuyor. Siz cocukta okutmayacaksiniz, onuda esiniz karsilayacak. Kimse omurunun geri kalaninda karisina bu kadar borclanan adami istemez.

Konu sahibi bı düşünün artık şöyle geriye dönüp bı bakın bu adam zorla evlenmiş üstüne ayrılmak isteyince intihar etmişsiniz sonra yok abim vuracak öldürecek die sindirmissiniz.Ve şuan siz ne isterseniz adam tamam diyor herşeyi kabul ediyor okadar sevmiyor okadar yorulmuş ki.Bu size hiç mi dokunmuyor bı kadın olarak hiç mi grururunuz incinmiyor ben bu adama naptiysem herşeye tamam diyor die.Bi salın artık adamı ilk boşanan siz değilsiniz ayrıca çocukların marketini eğitimini nie illa baba düşünecek adam zaten fazlasını sunuyor size sizde anne olarak neden evlatlarıniz için bı çaba gostermek yerine sürekli 20 yılımı verdim çocuk baktım diyip kendinizi hafifletmeye çalışıyorsunuz ?? açık açık konunuzu en başından beri takip ediyoruz eşime de okudum hatta ben nasıl bı anneyim nasıl bı eşim bunu kendimde sorguladım çünkü eşiniz icjn gerçekten üzüldüm kusura bakmayın ama anlattıklarınzdan sonra eşinizin çaresizliğini hissettim çünkü.Yillarca tehtit ve zorlamayla yürümüş bu evlilik bırakın adam kalan ömrünü istediği gibi geçirsin cocuklari için eminim elinden gelenin fazlasını yapar bu adam.Sizde artık bi iş bulun yeni bı sayfa açın kendinize arabanız olacak nakit paranız olacak evinizin kirası 5 yıl ödenecek azcik da siz kılınızı kipirttatsaniz!!

dizi film tadında okudum bütün sayfaları. konu sahibi eğer deseydiki ufak büyük demeden bana bir ev al, çocuklarının üzerine yap. ben hemen işe giriyim sen de çocuklarına nafaka ver sadece, onurlu bir duruş derdim. anlayabilirdim. ama raba demek lüks demek, bir sürü masrafı var. bu durumda bir anne çocuklarının masrafını düşünmeli arabanın değil. o yüzden ben hiç sevmedim yaklaşımınızı. eşinizin hayatında biri varsa da muhtemelen ona hakettiği sevgiyi veren biridir size rağmen onu kabul edecekse.

Gerçekten bu sebepten sorduguna inandınız mı bende konu sahibini tek hatali bulmayanlardanım sadece olan çocuklara oluyor. 20 senelik evlilikte ne bir ev var ne araba en basiti. saga sola para yedirenlerden kocasi da bellii ki. ama konu sahibi en azından sigorta vs için çalişmanız onemli. bunun daha yaşliliği var eşiniz evlendiği zaman bu kadR destek çıkamaz size.

Cocuklara kahvalti bile hazirlamadan nasıl bir bakımsaa bu ,o da ayrı bir sey.Ben calisiyorum çocuğum ozel okula gidiyor kahvalti saatleri var ben ona rağmen bu çocuk gelişme çağında diye her sabah bir yumurta bir meyve yedirip evden çıkarıyorum. Çalışmamış, çünkü çocuk bakmis,ama nasil oluyorsa cocuklar abur cuburla kahvalti yapmis

İstediğiniz herşeyi aldınız arabada dahil. Artık vazgeçin. Sizde çok çok iyi olacaksınız. Ha bence 250 bin veriyor 300 binde araba. Adam 550 bin nakit veriyor. 5 yılda kira yardımı. Bence hemen peşinatı verip bir ev alın. 5 yıl taksidi eş ödeyecek zaten. Sizde bir zahmet işe girip kalan kısmını ödersiniz. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Çocuklarım halk otobüsüne binemez kafasından sıyrılın bi.

değil mi ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. ev onuçta ortak çocuklara kalır.böyle bir teklifte bulunsa adam belki daha da yardımcı olur.

Çalışınca "bile" ancak o kadar kazanacağızı da bildiğiniz halde çalışmadan daha fazlasını isteme motivasyonunuz nedir?
Çünkü çocuk doğurabilmek bir sanattir neden çalışıp narin bedenini yorsun o adamla yirmi yıl evli kalarak bedel ödemiş (!)

Çalışınca nafakanın kesildiğini biliyorsunuz değil mi? Ben zaten ancak o kadar kazanırım
Herkes çalışsa bile o kadar kazanamıyor hanımefendi....2 okul + yl bitirdim, 30 yıldır it gibi hem evde hem işte dilim dışarda calişiyorum, buna rağmen maaşım sizin begenmediğiniz burun kıvırdığınız , "ancak o kadar " dediğiniz küçümsediğiniz nafakanin yarısı kadar bile değil....Hak mücadelesini çoktan geçtiniz artık burda elinin emeğinin ekmeğini yiyen, hayatı boyunca binbir güçlukle onuruyla çalışarak veya çalısmadan ama kendinden kısarak, eşine destek olarak çoluguna çocuguna bakmaya calışan kadinlara karşı da kırıcı oluyorsunuz...farkında mısınız?

Son düzenleme:
Bende bosanirken iyi anlaşma yaptigimi saniyodum bu konuyu gorunce bedava bosanmisim diye icimden gecirmedim degil
Ay konu sahibinin tavrı, yorumları, kafa yapısı, zihniyeti iki günde beni bile delirtti , bu adam 20 yıl nasıl dayanmış bunlara? Adam böbreğini bile satıp verse doymayacak , ciğerini de sat, cocuklarını da sat, hepsi benim hakkım diyecek nerdeyse....

60000 civarı alıyorsa 15000 gayet makul geldi bana hatta az bile ama bu işlerden hiç anlamam o yüzden bi avukata danışsanız her türlü daha iyi

60000 civarı alıyorsa 15000 gayet makul geldi bana hatta az bile ama bu işlerden hiç anlamam o yüzden bi avukata danışsanız her türlü daha iyi
15 bin değil, adam toplamda aylık düzenli 55 bine yakın ödemeyi kabul etti...15 bin aylık sadece konu sahibinin cep harçlığı olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…