Fazla iyi niyetlisiniz.Ayrıca iş yeri soranlar belki şartları iyi durduğu için orada işe girmek için sormuştur, herkes erkek/eş parasıyla geçinme derdinde değil.
Ya ne alakası var, ben orada hanımefendinin çarpık bakış açısını ve dünyaya kadınların eş geliri ile geçinmesi gerekiyor gibi baktığını, bunun sağlıklı olmadığını belirtmek için bunu yazdım yoksa bana ne soran neden sormuş, buradan adamı bulup yürüyecek varsa kendi saçmalığı. Ben okuyunca düzgün iş yeri diye düşündüm şahsen, boşanma konusu altında aklına ilk gelen "oo bu adamı düşüreyim" olan varsa o kişi de sorunludur zaten ama beni ilgilendirmez. İyi niyetliysem de iyi niyetli olma lüksüne kavuşacak kadar emek verdiğim için iyi niyetliyim.Fazla iyi niyetlisiniz.
Adam yeterki bitsin diye her şeyden vazgeçmiş bu sizi hiç kırmıyor mu mesela, bu kadar illallah etmiş ,siz halen maddiyat dersindesinizBiraz ağır oluyor konuşmalarınız. 250.000 zaten bemim zamanında harcanan altınlarım: 180 gr altınım vardı yazmıştık. 300-400 binlik bir araba kadar tazminatı olmasın mı boşanma isteğinin? Nafaka miktarında zaten bir sorun çıkarmıyor o da
Insallah bundan sonra mutlu olur adamcağızValla avukata değil bakkala da sorsan aynı şeyi söyler...Bu adam o kadar el üstunde yaşatmış ki seni 20 yıldır dünyadan haberin yok...Bekleyeni var mı bilemem ama bu ülke göz göre göre defalarca karısıni aldatıp, dövüp kadın dayanamayıp boşanmak isteyince çocuklarına 1000 TL nafaka vermemek için yıllarca çirkeflesen, onu bile vermeyen, arayıp sormayan koca kaynıyor...Yani bekleyeni olsa bile, istese seni de cocukları da süründürürdü ....Mahkemeler seni baba evine yollardi...Ama senin kocan çocuklarini çok seviyor, sadece onlar mağdur olmasın diye çırpınıyor... Tanımıyorum ama çok üzüldüm ben eşine de cocuklarına da....
Gelirinin neredeyse tamamini size baglamis adamin artik hayatina birisi giremez. Bundan sonra sadece hayatta kalmaya calisir. Begenmediginiz meblaglar ile insanlar hem kira odeyip hem evini gecindirip hem cocuk okutuyor. Siz cocukta okutmayacaksiniz, onuda esiniz karsilayacak. Kimse omurunun geri kalaninda karisina bu kadar borclanan adami istemez.Eşimin takdir ettiği nafaka miktarı niye sorun oluyor size anlayamadım. O çocuklarına oturup bakmam için buna razı. Hayatına girecek kadınla yeni hayatını da ben mi düşünmeliyim? Araba zaten tazminat miktarı. Kira yardımı sadece 5 yıl. Çocuklar için iştirak nafakası da toplam 4500 tl. Bir market yapmak 1-2 bin tl oldu artık ne yedirip içiricem ben çocuklara? Bi de bana özel mesajla eşimin işyerini sormuştu biri mesajı silmişim yanlışlıkla, herhalde talipleri de çıkmaya başlıycak burdan. Şimdi kafamı toplayınca saçmalığı farkettim.
Valla ben sormadım ama keske adami tanıyıp insanlık namına biraz akil verebilseudikBelki adamı bulup akıl vermek istemiştir
Bana sorun olmadı, sizi ne kadar sağlıksız düşündüğünüz konusunda uyarmak istedim 15 bin lira talebinizi görünce. Böyle bir durum sizin de iyiliğinize olmaz, başkalarına bağımlı yaşamayı öğrenip ve kendi hayatınızın kontrolünü alamıyorsunuz. Bu yazdıklarınıza göre kendinize ait, eşinizden ya da bir başkasından bağımsız hiçbir şeyiniz yok ve adam ölse ortada kalırsınız. İşte bu yüzden bu düşünce stiliniz, hakkınız sandığınız talepleriniz size çok zarar veriyor. Hayatınızda aktif bir rolünüz kalmıyor. Ayrıca iş yeri soranlar belki şartları iyi durduğu için orada işe girmek için sormuştur, herkes erkek/eş parasıyla geçinme derdinde değil. Bu imanız hiç hoş olmamış.
Çalışınca "bile" ancak o kadar kazanacağızı da bildiğiniz halde çalışmadan daha fazlasını isteme motivasyonunuz nedir?Çalışınca nafakanın kesildiğini biliyorsunuz değil mi? Ben zaten ancak o kadar kazanırım
Cocuklara kahvalti bile hazirlamadan nasıl bir bakımsaa bu ,o da ayrı bir sey.Ben calisiyorum çocuğum ozel okula gidiyor kahvalti saatleri var ben ona rağmen bu çocuk gelişme çağında diye her sabah bir yumurta bir meyve yedirip evden çıkarıyorum. Çalışmamış, çünkü çocuk bakmis,ama nasil oluyorsa cocuklar abur cuburla kahvalti yapmisKonu sahibi bı düşünün artık şöyle geriye dönüp bı bakın bu adam zorla evlenmiş üstüne ayrılmak isteyince intihar etmişsiniz sonra yok abim vuracak öldürecek die sindirmissiniz.Ve şuan siz ne isterseniz adam tamam diyor herşeyi kabul ediyor okadar sevmiyor okadar yorulmuş ki.Bu size hiç mi dokunmuyor bı kadın olarak hiç mi grururunuz incinmiyor ben bu adama naptiysem herşeye tamam diyor die.Bi salın artık adamı ilk boşanan siz değilsiniz ayrıca çocukların marketini eğitimini nie illa baba düşünecek adam zaten fazlasını sunuyor size sizde anne olarak neden evlatlarıniz için bı çaba gostermek yerine sürekli 20 yılımı verdim çocuk baktım diyip kendinizi hafifletmeye çalışıyorsunuz ?? açık açık konunuzu en başından beri takip ediyoruz eşime de okudum hatta ben nasıl bı anneyim nasıl bı eşim bunu kendimde sorguladım çünkü eşiniz icjn gerçekten üzüldüm kusura bakmayın ama anlattıklarınzdan sonra eşinizin çaresizliğini hissettim çünkü.Yillarca tehtit ve zorlamayla yürümüş bu evlilik bırakın adam kalan ömrünü istediği gibi geçirsin cocuklari için eminim elinden gelenin fazlasını yapar bu adam.Sizde artık bi iş bulun yeni bı sayfa açın kendinize arabanız olacak nakit paranız olacak evinizin kirası 5 yıl ödenecek azcik da siz kılınızı kipirttatsaniz!!
Premsessss sendromuÇalışınca "bile" ancak o kadar kazanacağızı da bildiğiniz halde çalışmadan daha fazlasını isteme motivasyonunuz nedir?
İstediğiniz herşeyi aldınız arabada dahil. Artık vazgeçin. Sizde çok çok iyi olacaksınız. Ha bence 250 bin veriyor 300 binde araba. Adam 550 bin nakit veriyor. 5 yılda kira yardımı. Bence hemen peşinatı verip bir ev alın. 5 yıl taksidi eş ödeyecek zaten. Sizde bir zahmet işe girip kalan kısmını ödersiniz. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Çocuklarım halk otobüsüne binemez kafasından sıyrılın bi.Hayretle okudum, ben sanki zorla birlikte olmuşum onunla. Elbette iki taraflı bi kabahat. O da çalışmıyordu buarada uzatmıştı okulunu son senesiydi. Ben de 2 yıllığın son senesindeydim. Ormana filan da gitmedik ben zaten evde kalıyodum. Alalede bi üniversite ikimizinki de zengin filanda değildi ağır başlı kafası yerde bi çocuktu beni etkileyen bu olmuştu sadece. Ben imam hatip mezunuyum ama babam içkisini de içen bir adam. Ben eleştirileri dikkate alıp kendimi de sorguluyorum hatalarımı anlayıp toparlamak istiyorum herşeyi ama yanaşmıyor buna. Çocukların gözü hep yaşlı ben mücadele ediyorum bunlarla. Şuan evde çocuklarla vakit geçiriyor bana da protokolü getirmiş daha konuşmaya çağırmadı. Yatmalarını bekliyor çocukların. Neyapacağımı hala bilmiyorum. Abim onu 20 sene tehdit filan etmedi, boşanma gündeme geldiğinde kayınpederimi aramış geçen ay. Silah zoruyla tutulmadı evlilikte yani ayrıca kim tutabilir birini korkuturak.
değil mi ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. ev onuçta ortak çocuklara kalır.böyle bir teklifte bulunsa adam belki daha da yardımcı olur.İstediğiniz herşeyi aldınız arabada dahil. Artık vazgeçin. Sizde çok çok iyi olacaksınız. Ha bence 250 bin veriyor 300 binde araba. Adam 550 bin nakit veriyor. 5 yılda kira yardımı. Bence hemen peşinatı verip bir ev alın. 5 yıl taksidi eş ödeyecek zaten. Sizde bir zahmet işe girip kalan kısmını ödersiniz. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Çocuklarım halk otobüsüne binemez kafasından sıyrılın bi.
Çünkü çocuk doğurabilmek bir sanattir neden çalışıp narin bedenini yorsun o adamla yirmi yıl evli kalarak bedel ödemiş (!)Çalışınca "bile" ancak o kadar kazanacağızı da bildiğiniz halde çalışmadan daha fazlasını isteme motivasyonunuz nedir?
Herkes çalışsa bile o kadar kazanamıyor hanımefendi....2 okul + yl bitirdim, 30 yıldır it gibi hem evde hem işte dilim dışarda calişiyorum, buna rağmen maaşım sizin begenmediğiniz burun kıvırdığınız , "ancak o kadar " dediğiniz küçümsediğiniz nafakanin yarısı kadar bile değil....Hak mücadelesini çoktan geçtiniz artık burda elinin emeğinin ekmeğini yiyen, hayatı boyunca binbir güçlukle onuruyla çalışarak veya çalısmadan ama kendinden kısarak, eşine destek olarak çoluguna çocuguna bakmaya calışan kadinlara karşı da kırıcı oluyorsunuz...farkında mısınız?Çalışınca nafakanın kesildiğini biliyorsunuz değil mi? Ben zaten ancak o kadar kazanırım
Ay konu sahibinin tavrı, yorumları, kafa yapısı, zihniyeti iki günde beni bile delirtti , bu adam 20 yıl nasıl dayanmış bunlara? Adam böbreğini bile satıp verse doymayacak , ciğerini de sat, cocuklarını da sat, hepsi benim hakkım diyecek nerdeyse....Bende bosanirken iyi anlaşma yaptigimi saniyodum bu konuyu gorunce bedava bosanmisim diye icimden gecirmedim degil
15 bin değil, adam toplamda aylık düzenli 55 bine yakın ödemeyi kabul etti...15 bin aylık sadece konu sahibinin cep harçlığı olacak.....60000 civarı alıyorsa 15000 gayet makul geldi bana hatta az bile ama bu işlerden hiç anlamam o yüzden bi avukata danışsanız her türlü daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?