- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
şimdi ben anlamadım lütfen kusura bakmayın.
genelde cevaplar öğretmenevinde kal daha doğru diye gelmiş.
siz nerde kalayım mı diyosunuz?yoksa
bu iki aylık ilişkide benim ona gitgide güvenmem gerekirken o düşüncesizce böyle bir teklifte bulundu.ne yapmaya çalışıyor bu adam.
aklından ne geçiyor? diye mi soruyorsunuz.
merhaba arkadaşlar size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. 2 aylık bir beraberliğim var öncesinde üniden arkadaştık. ikimiz de öğretmeniz. yaşlarımız 26-28. 2 haftada bir görüşüyoruz bana yakın bir şehirde. o benim krndi çalıştığı yere gezmeye gelmemi istiyor bir hafta sonu. fakat kalacak yer sorun biraz. ben öğretmenevinde kalırım dedim ama o bana gel bizde kal benim odamda kalırsın diyor. evde 2 erkek arkadaşı daha kalıyor. peki ben sizde kalırsam erkek arkadaşların ne olacak dedim onların odaları ayrı biz zaten çoğunlukla dışarıda oluruz dedi.
bu düşüncesi beni rahatsız etti yani bir erkek olarak hiç mi kıskanmıyor?? ben olsam 2 kızın kaldığı bir yerde onun kalmasını istemem aynı evde? biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama cevaplarınız çok önemli benim için
kalmayacağım ama benim aklıma takılan rahatsız olmaması.
kalmayacağım ama benim aklıma takılan rahatsız olmaması.
soruyu doğru anlamışsınız tebrik ederim. evet güven vermiyor ve böyle olunca da ayrılmayı düşünmeye başladım
soruyu doğru anlamışsınız tebrik ederim. evet güven vermiyor ve böyle olunca da ayrılmayı düşünmeye başladım
şimdi ben anlamadım lütfen kusura bakmayın.
genelde cevaplar öğretmenevinde kal daha doğru diye gelmiş.
siz nerde kalayım mı diyosunuz?yoksa
bu iki aylık ilişkide benim ona gitgide güvenmem gerekirken o düşüncesizce böyle bir teklifte bulundu.ne yapmaya çalışıyor bu adam.
aklından ne geçiyor? diye mi soruyorsunuz.
Emin ol o 2 arkadaşı sizi hiç rahatsız etmez, belki görmessin bile.
Çünkü erkek arkadaşın önceden onları uyarmış olur büyük ihtimalle "benim kız gelicek" gibisinden.
Yani burda sorun o 2 erkek arkadaş değil, senin erkek arkadaşın.
Daha 2 aylık ilişkide nedir bu yok benim odamda kalırsın bilmem ne?
Şimdiden seninle nasıl bir geçireceğinin hayallerini kuruyordur eminim..
Gitme bence.
merhaba arkadaşlar size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. 2 aylık bir beraberliğim var öncesinde üniden arkadaştık. ikimiz de öğretmeniz. yaşlarımız 26-28. 2 haftada bir görüşüyoruz bana yakın bir şehirde. o benim krndi çalıştığı yere gezmeye gelmemi istiyor bir hafta sonu. fakat kalacak yer sorun biraz. ben öğretmenevinde kalırım dedim ama o bana gel bizde kal benim odamda kalırsın diyor. evde 2 erkek arkadaşı daha kalıyor. peki ben sizde kalırsam erkek arkadaşların ne olacak dedim onların odaları ayrı biz zaten çoğunlukla dışarıda oluruz dedi.
bu düşüncesi beni rahatsız etti yani bir erkek olarak hiç mi kıskanmıyor?? ben olsam 2 kızın kaldığı bir yerde onun kalmasını istemem aynı evde? biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama cevaplarınız çok önemli benim için
neden kimse yazmıyor. çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?