3 erkek ve ben aynı evde!

2 aydır tanıdığınız , 3erkekli evde onun odasında bence gurur kırıcı, rencide edici olabilir sizin için. Bence en ideali öğretmen evi. Sakın taviz vermeyin bu konuda sizden faydalanabilir eve çağırmasının nedeni de büyük ihtimal bu çünkü kim olsa 2 erkek arkdaşının bulunduğu eve gelmenden kıskanır.

Kalabilirsin diyen arkadaşlara şaşırdım tabi herkesin ölçüleri farklı.ama bir bayanın ne işi olur sevgilisinin evinde geceyi aynı odada geçirmekle kiiii, siz bir de diğer erkek arkadaşları da var diyorsunuz. ne işiniz var orda?ille gideyim diyorsanız en doğrusu öğretmenevinde kalmanız.bence sevgilinizle bile aynı ev ve odada kalmamalısınız...tabi karar sizin...

2 aylık ilişki ve odamda kal diyor hayat sizin istediğinizi yaşayın bu sorun değil ama evde arkadaşları olması sorun. İlişkiniz pek ciddi gözükmüyor açıkcası bana kalsa öğretmen evi daha sağlıklı diğer türlü sorun değilse aynı odayı paylaşmanız dert bile etmemelisiniz zira odanızda takılırsınız

Çok rahatsız edici bir durum kıskanmıyor olması bi yana sevgisinden şüphe ederdim ben. Yaşınız olgun bence ne yapılması gerektiğini herkesten iyi biliyorsunuzdur.

biz aslında ciddi başladık ama sonradan ciddi konuları konuşmaz olduk. ben bu çocuğu yıllardır tanıyorum ama 2 aydır çıkıyoruz onun öncesinde askerdi 6 ay askerdeyken konuştuk.A llah ımm hayırlısını ver. çok mutsuzum ya nefret ediyorum bu duygudan. ona ne sorabilirim niyetini öğrenmek için??

İlişki çok yeni sevgiline ne kadar güvenirsen gece falan aynı odada kalma konusununda güvendiğin kadar güvensizliğin olmalı..

Olay arkadaşlarından kıskanmak değil asıl olay senin rahat edip edemiceğini düşünmesi lazım.
Hadi ona güveniyorsun arkadaşlarından yanada sıkıntı yok ama banyoya girmen gerekicek rahat edemezsin.
Ben mesela her gün saç yıkarım kafamda havluyla bi arkadaşıyla karşılaşsam utanırım ya
O yüzden bi pansiyon öğretmen evi falan en ideali..
Sonuçta 2 ayda sevgilini her konuda tanıyamazsın..
Arkadaşlıktan sevgililiğe gitmiş olsa bile arkadaşlıkla sevgli olma durumu çok farklı

2 aylık bir beraberlik.Yani 60 günlük ve olduğu şehre gidip,bırak onunla kalmayı (o bile çok erken) arkadaşlarıyla kalacaksın.Eğerburda sorun olarak,onun seni kıskanmamasını görüyorsan sadece,Bilmem sen blirsin

Bence'de aynı evde kalman doğru değil.Eğer;kalmazsan bu onun gözünde de,sana artı getirir emin ol.Sana ne kadar ısrarcı olursa olsun kalmamalısın.

bence kiskanmak yonunden bakma olaya. daha uzun sureli bi iliskiniz olsaydi cagirmasi cok normal olurdu ama boyle biraz degisik olmus. ama yanlis anlama bi art niyet var demiyorum sadece arkdaslarinin oldugu bi evi cagirmasi garip kacmis. ama neden kiskanmasi gerektigini anlamadim ben. ev arkadslari sonucta onlar ve onlara da sana da guveniyo. ayriya o da orda olcak. hepsini gectim ev icinde belki cocuklari gormiyceksin bile diye dusunuyodur. takma bence

Ben anlamadim herkes emin ol seni sevmiyor ciddi bir ilişki dusunmuyor diye girmis olaya. Bu arkadaslar ergen degil, 30una merdiven dayamis insanlardan bahsediyoruz. Ben sizi eve cagirmasinda hicbir art niyet goremedim. 2aylik da olsa 5 senilik de olsa o sizin sevgiliniz. Ve herkes sevgilisini agirlamak ister. Belki size disara para harcatmak istemiyor, zaten sehir disina cikarak masraf yapacaksiniz otelden kissin bari diye dusunuyor. Kaldi ki bence bu size olan guvenini gosterir. Arkadaslarina ve size epey guveniyo demekki. Küçücük bir odada evde 2kisi daha varken ne yapilabilir ki bu adam bunun hayaliyle cagirsin sizi oraya? Liseli ergen degildir sonuçta dimi. Bu durum icin ayrilin demem ama bence sizin sorununuz bundan farkli. Sevgilinizin bu istegini buraya cekebilecek ve kafaniz karisabilecek durumdaysa bu iliski oturmamis demekki. Bu yuzden ayrilabilirsiniz.

ilişiki çok yeni henüz
hal böyleyken bir erkeğin kız arkadaşını bekar evine davet etmesi rahatsız edici.
kendisi istediği gibi rahat büyümüş vs. olabilir ama hayatındaki kadının yerine kendini koyup düşünmeli
hadi diyelim evde başka erkek yok sadece kendisi var yine yanlış.

iyi niyetli düşünelim bu adam ince düşünceli değil aklına kötü bir şey getirmiyor diyelim en iyi ihtimalle uyaılması gerek.
bu şekilde bir şey teklif etmen beni rahatsız etti diye
sonrasında nasıl davranacağına göre siz de bir yol çizersiniz

Herkez tabiki kendi hayatini yasar, kendine göre degerleri vardir. Benim için sorun kiskanma olmazdi (yani niye kiskansinki? ne yani, gidip yan odada baskasi ile beraber olacaginimi düsünmesi gerekiyor?) Benim için asil sorun, daha yeni 2 aydir beraber oldugum sahis, onun ile ayni oda paylasmami istemesi. Ve ben gittikten sonra diger arkadasla bunun güzel girgirini yapabilmesi.

çok yanlış bir davranış eğer erkek arkadaşın ciddi ve mantıklı düşünen bir insan olsaydı sana ne evimde kal derdi nede başka yerde doğru ve mantıklı olan günü birlik gidip dönmen veya onun gelmesi senin bulunduğun yere .Üstelik evde erkek arkadaşları da var hiç uygun değil artı evde tek o kalıyor olsa da gidilip kalınması gene doğru değil.düşüncesizlik etmiş ama bir öğretmene de yakıştıramadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…