3 erkek ve ben aynı evde!

Öğretmenim canım benim,çocuklarımıza örnek olacak davranışlar sergileyeceğinizden ailecek eminiz. Çocuklarımızı işte böyle örnek öğretmenlere emanet ediyoruz demek için bekliyoruz. En iyisi hiç gitmemeniz bizce.

Erkek arkadasimi sekiz yildir taniyorum ama cok yakın degildik. İki aydir cikiyoruz . Başka konularda bu kadar rahat değil mesela açık giyinmeni istemiyorum der ufak kiskancliklari olur ama bazen rahat oldugunu dusunduren hareketleri de oluyor bu sekilde. Asil sorun su aslinda beni cok sevdigini düşünmüyorum. Seni seviyorum lafini hic duymadim mesela. Çok iltifat etmez, benimle bir geleceği oldugundan bahsetmez. Bunlar benim kafami karıştıran şeyler. Bir de en onemlisi cinsel acidan da yuzeysel şeyler yaşamak istiyordu bana geldiginde maalesef bunu yasadik da ama sonra birbirimize söz verdik o da artık istemeyecegini soyledi ama geçen bulustugumuzda yine istedi bir şeyler. Çok uzgunum

Son düzenleme:

biraz uc gelicek belki ama bence sen su iki aylik beraberligin hakkinda dusun. Biraz rahatsiz edici geldi bana sana boyle bir seyi teklif etmesi. Koca adam sonucta. universitede okuyan 23 yasinda bir genc deyil. Sana ayni evde diyer erkekler varken kalmayi teklif etmis.

Hoslanmadim.

Aynen, bukadar abartilacak bi durum bende goremedim

amaan canım boşver valla bazı insanları anlamak zor, kız sevgilisiyle kalmayı etik buluyo ama arkadaşlarından rahatsız oluyor ne yazık ki çoğu insan da böyle düşünmüş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? baksana birileri de beddua okumuş ne gelse başınıza hak ediyorsunuz diye.

konunun öğretmenlikle ilgisi ne ki sevişen öğretmen ya da sevgilisinde kalan öğretmen kötü mü oluyor yani

kalma canım git öğretmen evinde kal zor olur öyle.Hadi erkek arkadaşın tamamda diğerlerinin yanında sıkılırsın rahat edemezsin.

Bence rahatsız olacak bir durum yok nihayetinde evdeyken onun odasında takılabilirsiniz illa onlarla oturmanız gerekmez ki, hem onlar da anlayış gösterip çok ortada dolanmazlar zaten. Karar senin tabi ki ama ilişkiniz yeni yine de öğretmenevinde kalmak seni daha çok güvende tutar.

Her sevgilinde aynı şey oluyor farkında mısın punk ?

Buna rağmen ne diye böyle adamlarla bir şeyler yaşıyorsun anlamıyorum.

konunun öğretmenlikle ilgisi ne ki sevişen öğretmen ya da sevgilisinde kalan öğretmen kötü mü oluyor yani

Kötü olması için öğretmen olmasına gerek yok. Ben yavrularımızı emanet ettiğimiz kişiler öğretmenler diye bu şekilde yazdım. Beterin beteri vardır hoca da olabilirdi bu konuyu açan. Konuyu saptırmak istemiyorum sadece önerimi söyledim hiç gitmesin diye.

Sony Xperia Sp

2 aylıksa bence sizde aynı evde kalmayın karışmak gibi olmasın tabi siz bilirsiniz de..hemde 2 erkek daha falan hiç hoş olmaz. diyelim o art niyetli düşünmeedi ama erkekerin için fesattır. arkadaşları illaki diyecektir ne rahat kızmış diye..

bi insanın özel hayatıyla mesleğinin ilgisi ne ki. öğretmen gidipte svglimle şöyle seviştim mi diyecek öğrencilerine. beterlik bi durum da göremiyorum ben.

kızın kötü yola falan düşmüş muamelesi görmesi de ilginç yani

Tamamen farklı bir açıdan bakacak olursak ! ( erkek psikolojisi ile )

1 ) Bak arkadaşlarım da var sana ne yapabilirim ki imajı

2 ) Seninle daha yakın olmak istiyor olması ( evet 2 ay daha çok erken ama erkek kafası işte )

3) Amann kim gidecek gelecek öğretmen evine akşam yatayım yanımda sabah kalkayım yanımda iş güç olmaz kafası

Bu durumda bakacak olursak ya gerçekten masum saftirik ya da biraz duygularını bastıramama durumu yaşıyor.

Ben olsam gitmezdim 2 aylık olmamız bir durum arkadaşlarını tanımamak bir durum dünyanın hali insanların hali bir durum ama anladığım kadarıyla sizin derdiniz erkek arkadaşınızın kafa yapısı. Şuan yapılacak en doğru şey aramak ve ona sormak. Sana nasıl doğru gelebiliyor böyle bir şey demek. Kendini belli eder zaten iyi günler dilerim.

Öğretmen olmuşsunuz siz bizden daha iyi bilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kalmayacağım ama benim aklıma takılan rahatsız olmaması.

bencede çok rahat. hemen art niyetli düşünmeyelim ama bence sen bu hareketten yola çıkarak bir gözlemle tavırlarını.. seinle kalmak uğruna diğer erkekler faktörünü sildi bence kafasından.. ama hep böyle rhatsa ne bileyim sanki önemsemiyor gibi olur. ama onun kararını sen verirsin tabi, anlarsın hreketlerinden..

bence de saçma arkadaşları varken seni eve davet etmesi biraz rahat bir tip, düşüncelerini söyle bence yeni bir birliktelik bilsin huyunu

kesinlikle katılıyorum.. açıkça söylemelisin.. bilsin.. eğer haklısın derse düşünememiştir.. ama ırın kırın ederse salla ya.. hiç hoş değill

Kızları bilemem ama bir erkek kız arkadaşıyla odaya kapandığında erkeklerin aklına bir tek şey yaptıkları gelir. ne rahat insanmış derler
Her ne kadar samimi olsalar da bunu düşünmelerine engel olamaz
2 ay da evde erkekler olduğu halde yatıya davet etmesi çok abes, hoş 2 sene bile olsa aynı durum geçerli......

Son düzenleme:

Kıskanmamasını geçtim siz güvenip gitmeyin bence çok yeni ne olur ne olmaz tuhaf bir teklif yani

Hahahah lafı ağzımdan almışsınız Olay nerelere bağlanmış, tebrik ediyorum. İyi bari nikahsız birliktelik yaşayan öğretmenlerin sınıflarına çocuklarınızı göndermeyip protesto falan da edin Tövbe ya ne günlere kaldık

ilşkiniz yeni oldugu için daha fazla kıskanması gerekirdi normal değil durum bence kalmamalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…