- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
merhaba arkadaşlar size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. 2 aylık bir beraberliğim var öncesinde üniden arkadaştık. ikimiz de öğretmeniz. yaşlarımız 26-28. 2 haftada bir görüşüyoruz bana yakın bir şehirde. o benim krndi çalıştığı yere gezmeye gelmemi istiyor bir hafta sonu. fakat kalacak yer sorun biraz. ben öğretmenevinde kalırım dedim ama o bana gel bizde kal benim odamda kalırsın diyor. evde 2 erkek arkadaşı daha kalıyor. peki ben sizde kalırsam erkek arkadaşların ne olacak dedim onların odaları ayrı biz zaten çoğunlukla dışarıda oluruz dedi.
bu düşüncesi beni rahatsız etti yani bir erkek olarak hiç mi kıskanmıyor?? ben olsam 2 kızın kaldığı bir yerde onun kalmasını istemem aynı evde? biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama cevaplarınız çok önemli benim için
Aynen, bukadar abartilacak bi durum bende goremedim
Öğretmenim canım benim,çocuklarımıza örnek olacak davranışlar sergileyeceğinizden ailecek eminiz. Çocuklarımızı işte böyle örnek öğretmenlere emanet ediyoruz demek için bekliyoruz. En iyisi hiç gitmemeniz bizce.
Erkek arkadasimi sekiz yildir taniyorum ama cok yakın degildik. İki aydir cikiyoruz . Başka konularda bu kadar rahat değil mesela açık giyinmeni istemiyorum der ufak kiskancliklari olur ama bazen rahat oldugunu dusunduren hareketleri de oluyor bu sekilde. Asil sorun su aslinda beni cok sevdigini düşünmüyorum. Seni seviyorum lafini hic duymadim mesela. Çok iltifat etmez, benimle bir geleceği oldugundan bahsetmez. Bunlar benim kafami karıştıran şeyler. Bir de en onemlisi cinsel acidan da yuzeysel şeyler yaşamak istiyordu bana geldiginde maalesef bunu yasadik da ama sonra birbirimize söz verdik o da artık istemeyecegini soyledi ama geçen bulustugumuzda yine istedi bir şeyler. Çok uzgunum
konunun öğretmenlikle ilgisi ne ki sevişen öğretmen ya da sevgilisinde kalan öğretmen kötü mü oluyor yani
merhaba arkadaşlar size aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. 2 aylık bir beraberliğim var öncesinde üniden arkadaştık. ikimiz de öğretmeniz. yaşlarımız 26-28. 2 haftada bir görüşüyoruz bana yakın bir şehirde. o benim krndi çalıştığı yere gezmeye gelmemi istiyor bir hafta sonu. fakat kalacak yer sorun biraz. ben öğretmenevinde kalırım dedim ama o bana gel bizde kal benim odamda kalırsın diyor. evde 2 erkek arkadaşı daha kalıyor. peki ben sizde kalırsam erkek arkadaşların ne olacak dedim onların odaları ayrı biz zaten çoğunlukla dışarıda oluruz dedi.
bu düşüncesi beni rahatsız etti yani bir erkek olarak hiç mi kıskanmıyor?? ben olsam 2 kızın kaldığı bir yerde onun kalmasını istemem aynı evde? biraz uzun olmuş olabilir kusura bakmayın ama cevaplarınız çok önemli benim için
Kötü olması için öğretmen olmasına gerek yok. Ben yavrularımızı emanet ettiğimiz kişiler öğretmenler diye bu şekilde yazdım. Beterin beteri vardır hoca da olabilirdi bu konuyu açan. Konuyu saptırmak istemiyorum sadece önerimi söyledim hiç gitmesin diye.
Sony Xperia Sp
kalmayacağım ama benim aklıma takılan rahatsız olmaması.
bence de saçma arkadaşları varken seni eve davet etmesi biraz rahat bir tip, düşüncelerini söyle bence yeni bir birliktelik bilsin huyunu
konunun öğretmenlikle ilgisi ne ki sevişen öğretmen ya da sevgilisinde kalan öğretmen kötü mü oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?