- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyorSeni o arkadas ortamına mı yakıstiramiyor aceba?
Aileleri katEşin terbiyesizlik yapmış da boşanıcam diye daha şimdiden blöf yaparsan sonra laçkalaşır konuşarak çözmek daha mantıklı aileleri de isin içine karıştırma. Siz evlisiniz artık. Sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz bence. Geldiğinde adamakıllı konuşursun. Cirkeflik yaparak haksız duruma düşer bisey de elde edemezsin bana göre. İnsanların gazına gelme bu senin evliliğin kocanı da en iyi sen bilirsin. Bazilari ben şöyle yaparım boyle yaparım diye cok sallıyor. Varsa başka bisey zaten kokusu çıkar yakında. Görüyorsundur zaten burda yazılanlardan da eninde sonunda cikiyor. Burda sadece yalan var. Ama seni su an oyle bi doldurdular ki sanki kocan orda o eski konustuguyla afedersin bişeyler yaptı da bilmemne. Nerden biliyosun ? Senin uyarman gereken şey yalan. Sonrada hareketlerini gozlemlemek. Yaptıysa da o zaman açarsın davanı gönderirsin adami
Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor
çok sakinsin. ben olsam ilk araçla atlayıp gitmiştim orayaYakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor
Oha kızla selfi mi yok devenin nalı... senin kocan o kocan. Nasil boyle birsey yapabilir.?Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor
Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor
elbette öyle. kocan selfie çekinecek kadar rahatlığa nasıl ulaştı? ilginç.Aileleri katmayı düşünmüyorum zaten boşanma gibi Bi blöfte yapamam zaten daha 3 hafta olmuş sakin kalıcam gelene kadar geldiğinde konuşup sonrada duvar gibi birini bulucak karşısında taki bu bida tekrarlanmıcağına beni inandırana kadar ama gemileri yakamam okadar kolay değil tabiki bunu yapmam için bu evlilikten tamamen umudumu kaybetmem Lazım çünkü hiç Bi yuva kolay kurulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?