3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

demek ki kimse eşini getirmemiş. kadın erkek farketmez iş yeri olacak gitmişler. bu kadar güvensiz olmayın. ayrıca 13 kişi içinden biriyle eskiden mesajlaştı diye iş arkadaşının düğününe gidemeyecek mi adam?

Canım bir şekilde ailesinede duyur oğullarının daha 3. haftadan yaptığı ayıbı bilsinler .. eşinide alttan alma hatasını anlasın cefasını çeksin bir daha yapmaya cesaret edemesin aklından bile geçiremesin .. seni kaybedebileceğinin korkusunu ver ve evliliğin boyunca böyle olsun .. nasıl olsa evlendik avcumun içinde istediğimi yaparım tavır yapar susar zannetmesin .. eşine ben bile çok sinirlendim

Daha çok yeni evliliğiniz. Döndü mü eşiniz ? Dönmediyse gelene kadar hiç kurcalamayın. Ama mesafeli olun.
Geldiğinde de al karşına konuş.bu tarz şeylerin zamanla birikip yarın daha büyük işi çözülmez hale getirebileceğini anlatın.özellikle evlilikte güven olmadan olmaz.
Sakin olun ama bağırarak çağırarak değil , sizi bu durumun ne kadar üzdüğünü ve ona karşı neler hissetmenize sebep olduğunu anlatın. Açık olun yani..
biz kadınlarında konuşma tarzının yanlış olduğu için erkeklerin bu şekilde davrandığını düşünüyorum ben.Misal dediğiniz gibi ona ne kadar kızacağımı bildiği için söylemedi diyorsunuz. Belki o da bu sebepten mecbur kaldı..

Eşin terbiyesizlik yapmış da boşanıcam diye daha şimdiden blöf yaparsan sonra laçkalaşır konuşarak çözmek daha mantıklı aileleri de isin içine karıştırma. Siz evlisiniz artık. Sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz bence. Geldiğinde adamakıllı konuşursun. Cirkeflik yaparak haksız duruma düşer bisey de elde edemezsin bana göre. İnsanların gazına gelme bu senin evliliğin kocanı da en iyi sen bilirsin. Bazilari ben şöyle yaparım boyle yaparım diye cok sallıyor. Varsa başka bisey zaten kokusu çıkar yakında. Görüyorsundur zaten burda yazılanlardan da eninde sonunda cikiyor. Burda sadece yalan var. Ama seni su an oyle bi doldurdular ki sanki kocan orda o eski konustuguyla afedersin bişeyler yaptı da bilmemne. Nerden biliyosun ? Senin uyarman gereken şey yalan. Sonrada hareketlerini gozlemlemek. Yaptıysa da o zaman açarsın davanı gönderirsin adami

Seni o arkadas ortamına mı yakıstiramiyor aceba?

Aileleri kat

Aileleri katmayı düşünmüyorum zaten boşanma gibi Bi blöfte yapamam zaten daha 3 hafta olmuş sakin kalıcam gelene kadar geldiğinde konuşup sonrada duvar gibi birini bulucak karşısında taki bu bida tekrarlanmıcağına beni inandırana kadar ama gemileri yakamam okadar kolay değil tabiki bunu yapmam için bu evlilikten tamamen umudumu kaybetmem Lazım çünkü hiç Bi yuva kolay kurulmuyor

Yahu bacım bu ne rahatlık? Gitmem, aramam, boşanmam.. Boşanma zaten de adamın bütün istediklerini vermişsin. Gelir iki yalvarır hemen barışırsın. Bu öyle iki triple geçiştirilecek bir konu değil ki. Adam sana yalan söylemekle kalmamış hala aptal yerine koyuyor. Kızla selfi çekinip bunu da paylaşmak nedir ya? Sana ne saygısı ne kaybetme korkusu yok bu adamın. Sağlam gözünü korkutman lazım hala surat asıcam diyorsun.. As sen suratını as.

Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor
Oha kızla selfi mi yok devenin nalı... senin kocan o kocan. Nasil boyle birsey yapabilir.?
Ben ortalığı yıkardım net

Yakıştırıp yakıştırmama dilde o kıza olan tepkimden dolayı olabilir dicem ama kızla selfi çekilip atmış nedesem boş içindekileri yalnızca kendisi biliyor

sizden hiç korkmuyor mu? kaybetme korkusu hiç mi yok bu adamın. Sizi nasıl üzeceğini de mi düşünmüyor? bence siz de onu düşünmeyin.

elbette öyle. kocan selfie çekinecek kadar rahatlığa nasıl ulaştı? ilginç.

sen ona trip atma çeşitlerini düşünedur. kocan selfielerle gününü gün etsin, evli değilmiş gibi davransın.
gelince affet canım gülüm balım. sonra da evliliğini kurtardığın için mutlu ol.

Hizmetçiyim haklısınız burdan atıp tutmak gerçekten çok kolay yaşarken malesef öyle olmuyor tabiki tepkisiz kalmadım ama şuan artık söylediklerimden yazdıklarımdan cevap vermemeyi tercih ediyor düğüne gidiyorlar heralde milletin yanında konuşamıyoda rezil olmamak için bana karşı yaptığını rezillikten saymıyo beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…