- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Tutuşur adam heralde, haketmiş zaten acımam böylesine.bak şu da olabilir. valizinin fotoğrafını çek. whatsup tan at. iyi eğlenceler. gelince beni bulamayacaksın diye mesaj at ve eve dönene kadar hiçbir şekilde cevap verme. zehir olsun günü.
aynen. daha yeni evli. çok ayıp yaptığı.Tutuşur adam heralde, haketmiş zaten acımam böylesine.
ben bu kadar masum bulmadım. eşi derdi ki işyerindeki herkes geliyor ama ben erkek arkadaşlarımla takılacağım. sıkılabilirsin. o zaman karısı kendini kandırılmış hissetmezdi. eğer alttan alırsa eşi her başı sıkışınca yalan söyleyecektir.
bu konu güzelce konuşarak hallolmaz bence. erkekler genelde yumuşak tepkiyi görünce çok umursamıyor kadının hislerini. oh geçiştirdik bunu diye bakıyor.Farkındayım B Began kimse masum bulmamış zaten yorumlarda :)
Ama külyütmazı oynayacağız diye bu kadar septik yaklaşımı doğru bulmuyorum ben .
Ortada bir yalan var . Muhtemelen onu da eşi ... benimde mesajımda yazdığım ve seninde belirttiğin gibi " iş yerinden kadın/erkek gidilecekti ama kimse eşiyle gelmedi. Bana ne o kadınlardan .. ben hiç bir arkadaşımın eşi gelmeyecek diye öyle dedim. Sana da yine de gel istersen dedim ya " diyecek .
Ve belki de olay gerçekten böyle .
K Knucprn olayı , sen yalancısın ... o kızın (daha önce mesajlaştığı) geleceğini bildiğin için beni istemedin ... kim bilir ne haltlar yedin orda .... boyutuna taşırsa , haklıyken haksız olur .
Ben yine hiç bu işlere girmeden , bundan sonra bana daha net ol . Birbirimizi bir şeyleri saklayacak paronoyaya sokarsak bu evlilik can sıkar şeklinde tartışmasını tavsiye edeceğim .
bu konu güzelce konuşarak hallolmaz bence. erkekler genelde yumuşak tepkiyi görünce çok umursamıyor kadının hislerini. oh geçiştirdik bunu diye bakıyor.
ama valiz fotoğrafı ve gitme "yalanı" empati açısından daha işe yarar geliyor bana
daha 3 haftalık evliliğinde kadının yaşadığı kandırılma hissi, sadakat ve güveni zedeleyen eski kız arkadaş unsuru kolayca atlatılacak bir şey değil. valiz tehdidi de işin ciddiyetinin farkında olmayan koca için ömürlük ders olabilir.Gitme yalanı .
Boşanma tehditi .
Gitmeyeceksen ve boşanmayacaksan en ağıza alınmaması gereken şeyler bence .
Konu sahibinin gerçekten gidecek ya da boşanacak bir derdi var mı ? Bence yok .
Ne zaman olur ? Eşinin o seyahatte bir haltlar karıştırdığını bildiği zaman .
Biliyor mu ? Hayır .
Olayı net konuşsun . Bu küçük çaplı gizlemeden son derece rahatsız olduğunu dile getirsin.Kırıldığını ve yerli/yersiz güveninin zedelenebileceğini anlatsın. Bence kafi .
Tabii sadece benim fikrim bu . Gördüğüm kadarı ile K Knucprn da aldatılmışlık hissi içinde küçük çaplı bir kıyamet koparacak .
Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Birde eski sevgili de seni götürmemiş olmasında kesinlikle art niyet arıyorum. Ben olsam delirirdimyeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?